kasia.p2 29.08.05, 23:26 Dziewczyny, może któraś z Was wie gdzie można nabyć białe kokardki do dekoracji ławek w kościele??? Czy lepsze są z materiału czy z plastiku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jontos Re: kokardki do ławek 30.08.05, 08:39 Hej, ja będę miała kokardki wiązane przez kuzynkę. Po prostu wstążka szer. ok. 8 cm, wiązane kokardy i przyczepione na dwustronną taśmę do ławek. Na pewno taniej i łanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
m_wait Re: kokardki do ławek 30.08.05, 10:07 W Wa-wie jest sklep z bardzo tanimi dodatkami krawieckimi,nie znam ulicy ale jak jedzie się tramwajem w stronę Okęcia trzeba wysiąść na następnym przystanku po ulicy "Krakowiaków.Sklep jest po prawej sttonie (jeżeli patrzymy w stroę Okęcia)ok 50 metrów od przystanku. Odpowiedz Link Zgłoś
kinderek Re: kokardki do ławek 30.08.05, 10:17 m_wait napisała: > W Wa-wie jest sklep z bardzo tanimi dodatkami krawieckimi,nie znam ulicy > ale jak jedzie się tramwajem w stronę Okęcia trzeba wysiąść na następnym > przystanku po ulicy "Krakowiaków.Sklep jest po prawej sttonie (jeżeli patrzymy > w stroę Okęcia)ok 50 metrów od przystanku. Ten sklep to Gold Pol www.goldpol.pl/, tam wszystkie dane,łączni z dojazdem. Odpowiedz Link Zgłoś
ulka_babulka Re: kokardki do ławek 30.08.05, 14:58 Jeśli jesteś z w-wy lub okolic to giełda kwiatowa na Okęciu. Mają tam gotowe wstązki takie ściągane z taśmą, różnej szerokości i długości. Jeżeli masz mało kasy to dodajesz do tego drobną paprotkę i dekoracja gotowa. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1975 Re: kokardki do ławek 31.08.05, 10:10 a jestes pewna ze kościół będzie ładnie tak wyglądał? Odpowiedz Link Zgłoś
ulka_babulka Re: kokardki do ławek 31.08.05, 10:19 Jestem pewna że będzie wyglądał ładnie bo widziałam taką dekorację może nie jast to dekoracja tak okazała jak kwiaty w wysokich wazonach, ale napewno jest to skromna elegancja. Odpowiedz Link Zgłoś
paula242 Re: kokardki do ławek 31.08.05, 12:22 ja też miałam robione przeze mnie i kuzynke i moim zdaniem ładnie to wygląda .Jeśli chcesz to podaj namiary to wysle ci zdjęcie jak to wyglądało u mnie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: kokardki do ławek 31.08.05, 12:39 Paula, czy mi też możesz wysłać na maila gazetowego? szukam właśnie eleganckiej i niedrogiej dekoracji. z góry diękuję Odpowiedz Link Zgłoś
paula242 Re: kokardki do ławek 31.08.05, 22:30 paula.anna wysłałam.Wszystko kupiliśmy i robiliśmy sami i wszystkim sie podobało,nawet ksiądz był zachwyconyPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
noa10 Re: kokardki do ławek 01.09.05, 08:39 Paula czy mi też możesz przesłac?? Bedę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marzena698 Re: kokardki do ławek 02.09.05, 16:36 ja tez bym prosiła o fotki,jeśli nie sprawię kłopotu... copyright_by_borys@op.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: kokardki do ławek 01.09.05, 12:52 a czy jeszcze ja moglabym poprosic o zdjecie z kosciola? dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
qlinek Re: kokardki do ławek 01.09.05, 13:18 Paula, czy ja też mogę prosić o Twoje zdjęcia? Mój meil: mpien@wp.pl Z góry dziękuję Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
lulu20 Re: kokardki do ławek 02.09.05, 10:42 a moze zamiast samych kokardek male bukieciki? Bardzo ladnie to wyglada, a cala dekoracja kosztuje ok. 300 zl.na duzy kosciol. (30 bukiecikow) Ze swiezych kwiatow! Jesli uda sie koszty podzielic np. na inna pare w tym dniu bioraca slub, to nie jest tak duzo, a efekt rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
paula242 Re: kokardki do ławek 02.09.05, 15:52 Ja tak własnie miałam tylko że bukieciki były na przemian z kokardami.Nas wyniosło to ok. 500zł bo mieliśmy jeszcze dużo kwiatów przy ołtarzu i u nas przy klęczniku Odpowiedz Link Zgłoś
reszka.ja Re: kokardki do ławek 02.09.05, 16:12 czy ja tez moge prosic o zdjecia kosciolow przez was dekorowanych? reszka.ja@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sowizdrza Re: kokardki do ławek 05.09.05, 08:55 jeśli to nie kłopot , to ja też bym poprosił o te zdjęcia sowizdrza@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś