monintka 26.09.05, 15:32 Czy ktoś z Was robił samodzielnie zaproszenia? Jeśli tak, to proszę o ewentualne uwagi lub wzory (oczywiście tylko do mojej dyspozycji).Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adrian4u Re: JAK ZROBIĆ SAMODZIELNIE ZAPROSZENIA????????? 26.09.05, 15:52 Zaproszenia robi się tak samo jak każde inne - kwestia tylko inwencji. Dość trudno mówić tu o wzorach. Sam robiłem zaproszenia wielu znajomym - na komunie, uroczystości, projektowaliśmy zaproszenia dla naszych klientów w agencji reklamowej (agencja reklamowa full service, a nie jakieś naklejanie literek z folii - żeby było jasne i nigdy nie powtarzałem projektu, a były one różne: papier i kalka w kilkunastu kombinacjach (proste, z wykorzystaniem szablonów i złotego/srebrnego sprayu, z wstążkami, sznurkiem, elementy naklejane...) papier czerpany z kwiatami zaproszenia rozkładane zaproszenia-gadżety póki starcza wyobraźni, można wszystko pokombinujcie a nie naśladujcie - wtedy będziesz mieć gwarancję, że zaproszenia będą jedyne w swoim rodzaju pozdrawiam, Adrian Odpowiedz Link Zgłoś
nie.migotka Re: JAK ZROBIĆ SAMODZIELNIE ZAPROSZENIA????????? 27.09.05, 11:33 1. Siadamy we dwoje, rozmawiamy nt. tego jakie chcemy zaproszenia 2. Spisujemy liste zakupów. 3. Kupujemy 4. Ponownie siadamy, otwieramy dobre wino i... robimy zaproszenia Polecam Empik w Blue City (jesli jesteś z Warszawy), mają bardzo duży wybór elementów dekoracyjnych do zaproszeń, generalnie jest wszystko co przydaje się przy robiemy zaproszeń. Oczywiście jak to w Empiku ceny nie są niskie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
solgard Re: JAK ZROBIĆ SAMODZIELNIE ZAPROSZENIA????????? 27.09.05, 11:39 Jeżeli chodzi o kalkę... Czy ktoś wie. gdzie można ją kupić poprzez internet? Piękne, mleczne z białymi kwiatuszkami... Ale nigdzie w sklepie nie mogę takiej dostać. Pozdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: JAK ZROBIĆ SAMODZIELNIE ZAPROSZENIA????????? 27.09.05, 11:49 "zapukaj" do firm: Cezex, Antalis (tę polecam szczegółnie), Jakon... to importerzy i dystrybutorzy papierów. W Galerii Mokotów masz sklepik f-my Antalis - Papetee - są tam gotowe zestawy zaproszeniowe, ale przede wszystkim - setki wzorów papierów i kalki. Na Mazowieckiej możesz odwiedzić sklepy artystyczne, a dodatki (zbyt cukierkowe, błe znajdziesz w empiku w Arkadii i w butikach papeteryjno- zaproszeniowych. Odpowiedz Link Zgłoś
solgard Re: JAK ZROBIĆ SAMODZIELNIE ZAPROSZENIA????????? 27.09.05, 11:57 Serdecznie dzięki za informacje. Jeszcze gdyby znalazły się strony internetowe...? Acha, W Lipsku w Niemczech widziałam w pasażu podziemnym cudowny sklep papierniczy. Olbrzymia ściana a na niej na setkach półeczek różnokolorowe papiery, karteczki, koperty. Do tego wszelkie naklejane dodatki. Cudo, ale nawet nie miałąm odwagi wejść i popatrzeć na ceny... Odpowiedz Link Zgłoś
solgard Re: JAK ZROBIĆ SAMODZIELNIE ZAPROSZENIA????????? 27.09.05, 12:01 O, znalazłam stronę Antalisa. Ale jak szukać tam kalek? Gubię się w tych nazwach, nie wiem jak szukać. Są zdjęcia ale ryz papierów. Pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: JAK ZROBIĆ SAMODZIELNIE ZAPROSZENIA????????? 28.09.05, 11:44 Żadne zdjęcie nie odda niuansów papieru. najlepiej, jeśli skontaktujesz się z nimi, zamówisz próbki - i nie obawiaj się, że nie potraktują cię poważnie osobiście polecam papiery perłowe i opalizujące Odpowiedz Link Zgłoś
smacznamagda Re: JAK ZROBIĆ SAMODZIELNIE ZAPROSZENIA????????? 27.09.05, 14:37 Ja robiłam sama! Papier, kalkę kupiłam w sklepie dla plastyków a w pasmanterii różniaste wstążki, tiule, kwiatki. Do klejenia najlepsza jest taśma klejąca dwustronna bo dobrze trzyma i nie wypływa jak klej. Odpowiedz Link Zgłoś
najeli_1980 Re: JAK ZROBIĆ SAMODZIELNIE ZAPROSZENIA????????? 27.09.05, 17:29 Ja przez chwile mialam ambicje zrobic sama, chyba jednak zdam sie na gotowe Juz wiem, ze braknie mi cierpliwosci............. Jesli chodzi o wzory - podesle Ci zaraz troche na maila, a poza tym polecam (to nie jest post reklamowy mam nadzieje, ze moderator tego nie wyrzuci) forum netwesele.pl/forum - jest tam sporo wzorow zaproszen przygotowanych samodzielnie forumowiczow............ Odpowiedz Link Zgłoś