Dodaj do ulubionych

JAK ZROBIĆ SAMODZIELNIE ZAPROSZENIA?????????

26.09.05, 15:32
Czy ktoś z Was robił samodzielnie zaproszenia? Jeśli tak, to proszę o
ewentualne uwagi lub wzory (oczywiście tylko do mojej dyspozycji).Pozdr smile
Obserwuj wątek
    • adrian4u Re: JAK ZROBIĆ SAMODZIELNIE ZAPROSZENIA????????? 26.09.05, 15:52
      Zaproszenia robi się tak samo jak każde inne - kwestia tylko inwencji.
      Dość trudno mówić tu o wzorach. Sam robiłem zaproszenia wielu znajomym - na
      komunie, uroczystości, projektowaliśmy zaproszenia dla naszych klientów w
      agencji reklamowej (agencja reklamowa full service, a nie jakieś naklejanie
      literek z folii - żeby było jasnewink i nigdy nie powtarzałem projektu, a były
      one różne:
      papier i kalka w kilkunastu kombinacjach (proste, z wykorzystaniem szablonów i
      złotego/srebrnego sprayu, z wstążkami, sznurkiem, elementy naklejane...)
      papier czerpany z kwiatami
      zaproszenia rozkładane
      zaproszenia-gadżety

póki starcza wyobraźni, można wszystkosmile

pokombinujcie a nie naśladujcie - wtedy będziesz mieć gwarancję, że zaproszenia
      będą jedyne w swoim rodzajusmile

pozdrawiam,

Adrian
    • nie.migotka Re: JAK ZROBIĆ SAMODZIELNIE ZAPROSZENIA????????? 27.09.05, 11:33
      1. Siadamy we dwoje, rozmawiamy nt. tego jakie chcemy zaproszenia smile
      2. Spisujemy liste zakupów.
      3. Kupujemy smile
      4. Ponownie siadamy, otwieramy dobre wino i... robimy zaproszeniasmile

Polecam Empik w Blue City (jesli jesteś z Warszawy), mają bardzo duży wybór
      elementów dekoracyjnych do zaproszeń, generalnie jest wszystko co przydaje się
      przy robiemy zaproszeń. Oczywiście jak to w Empiku ceny nie są niskie.

Pozdr.
      • solgard Re: JAK ZROBIĆ SAMODZIELNIE ZAPROSZENIA????????? 27.09.05, 11:39
        Jeżeli chodzi o kalkę...
        Czy ktoś wie. gdzie można ją kupić poprzez internet?
        Piękne, mleczne z białymi kwiatuszkami... Ale nigdzie w sklepie nie mogę takiej
        dostać.
        Pozdawiam
        • adrian4u Re: JAK ZROBIĆ SAMODZIELNIE ZAPROSZENIA????????? 27.09.05, 11:49
          "zapukaj" do firm:
          Cezex, Antalis (tę polecam szczegółnie), Jakon... to importerzy i dystrybutorzy
          papierów.

W Galerii Mokotów masz sklepik f-my Antalis - Papetee - są tam gotowe zestawy
          zaproszeniowe, ale przede wszystkim - setki wzorów papierów i kalki.
          Na Mazowieckiej możesz odwiedzić sklepy artystyczne, a dodatki (zbyt
          cukierkowe, błewink znajdziesz w empiku w Arkadii i w butikach papeteryjno-
          zaproszeniowych.
          • solgard Re: JAK ZROBIĆ SAMODZIELNIE ZAPROSZENIA????????? 27.09.05, 11:57
            Serdecznie dzięki za informacje. Jeszcze gdyby znalazły się strony internetowe...?
            Acha, W Lipsku w Niemczech widziałam w pasażu podziemnym cudowny sklep
            papierniczy. Olbrzymia ściana a na niej na setkach półeczek różnokolorowe
            papiery, karteczki, koperty. Do tego wszelkie naklejane dodatki. Cudo, ale nawet
            nie miałąm odwagi wejść i popatrzeć na ceny...
    • solgard Re: JAK ZROBIĆ SAMODZIELNIE ZAPROSZENIA????????? 27.09.05, 12:01
      O, znalazłam stronę Antalisa. Ale jak szukać tam kalek? Gubię się w tych
      nazwach, nie wiem jak szukać. Są zdjęcia ale ryz papierów. Pomocy!!!
      • adrian4u Re: JAK ZROBIĆ SAMODZIELNIE ZAPROSZENIA????????? 28.09.05, 11:44
        Żadne zdjęcie nie odda niuansów papieru. najlepiej, jeśli skontaktujesz się z
        nimi, zamówisz próbki - i nie obawiaj się, że nie potraktują cię poważniesmile
        osobiście polecam papiery perłowe i opalizującesmile
    • smacznamagda Re: JAK ZROBIĆ SAMODZIELNIE ZAPROSZENIA????????? 27.09.05, 14:37
      Ja robiłam sama! Papier, kalkę kupiłam w sklepie dla plastyków a w pasmanterii
      różniaste wstążki, tiule, kwiatki. Do klejenia najlepsza jest taśma klejąca
      dwustronna bo dobrze trzyma i nie wypływa jak klej.
    • najeli_1980 Re: JAK ZROBIĆ SAMODZIELNIE ZAPROSZENIA????????? 27.09.05, 17:29

Ja przez chwile mialam ambicje zrobic sama, chyba jednak zdam sie na gotowe smile
      Juz wiem, ze braknie mi cierpliwosci............. Jesli chodzi o wzory - podesle
      Ci zaraz troche na maila, a poza tym polecam (to nie jest post reklamowysmile mam
      nadzieje, ze moderator tego nie wyrzuci) forum netwesele.pl/forum - jest tam
      sporo wzorow zaproszen przygotowanych samodzielnie forumowiczow............

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka