Dodaj do ulubionych

zespol w wawie

03.10.05, 08:21
mamy sale mamay kosciol ale co z grajkami boje sie ze jak zawyja na weselu to
goscie uciekna a oni skasuja 3 tysie z drugiej srtony lepiej poprowadza
oczepiny niz DJ chodz DJ ma lepsza muze bo orginalna ma ktoras cos godnego
polecenia???????????????/
Obserwuj wątek
    • kona77 Re: zespol w wawie 09.10.05, 10:02
      Witaj, mogę polecić z czystym sumieniem zespół o dźwięcznej nazwie "Kapela na
      wesela". Byłam na weselu gdzie grali i są naprawdę nieźli, chociaż my z nich
      nie będziemy korzystali, ale tylko dlatego, że słuchamy innej muzyki, a poza
      tym będą u nas grali znajomismile Aha, odsyłam do stroni Kapel...
      www.kapelanawesela.pl/. Pozdrowionkasmile
    • iza3108 Re: zespol w wawie 11.10.05, 18:58
      ja mam dobry zespol ktory u mnie bedzie gral 26 grudnia, bylismy na pokazie na
      zywo i jestesmy pod wrazeniem sami panowie jest ich czworka biora 2500 zl moim
      zdaniem to jest cena normalna podam namiary jak znajde.
      • iza3108 Re: zespol w wawie 11.10.05, 19:34
        musze poszukac tego tel do nich bo gdzies mi wsiakla gazeta "SLUB" w ktorej sie
        reklamuja zespol sie nazywa FREMATA naprawde polecam.
        • maciula23 Re: zespol w wawie 11.10.05, 19:41
          Ja polecam DJ jest dużo, dużo tańszy muzyka, którą może puszczać jest
          wszechstronna. Mogę dać namiary na kogoś sprawdzonego.
          • iza3108 Re: zespol w wawie 11.10.05, 19:49
            NO MOII RODZICE NIE CHCEILI DJ CHOC JA TEZ BYLAM ZA, POWIEDZIELI ZE WESELE TO
            MUSI BYC Z ZESPOLEM WIEC NIECH IM BEDZIE, ALE NAPRAWDE JAK USLYSZALAM TEN
            ZESPOL TO ZMIENILAM ZDANIE I WOLE TO NIZ DJ
            • mija4walles Re: zespol w wawie 12.10.05, 10:27
              iza3108 napisała:

> NO MOII RODZICE NIE CHCEILI DJ CHOC JA TEZ BYLAM ZA, POWIEDZIELI ZE WESELE TO
              > MUSI BYC Z ZESPOLEM WIEC NIECH IM BEDZIE, ALE NAPRAWDE JAK USLYSZALAM TEN
              > ZESPOL TO ZMIENILAM ZDANIE I WOLE TO NIZ DJ

Iza czy zespol ktory polecasz ma strone internetowa????
              • iza3108 Re: zespol w wawie 12.10.05, 19:18
                nie on ma tylko ogloszenie ktore znalazlam w internecie, ale ja bylam na
                pokazie i jak tylko zagrali mi poczatek jednej piosenki to juz wiedzialam ze
                ich zamowie.
        • 3eye Re: zespol w wawie 20.10.05, 12:57
          Możesz powiedziec gdzie można posłuchac Frematy na zywo?
    • iza3108 Re: zespol w wawie 11.10.05, 19:48
      FERMATA zespół muzyczny

Profesjonalna obsługa muzyczna wszelkich imprez tanecznych. Muzyka tylko na
      żywo (perkusja, saksofon, git. ,git. basowa,instr. klawiszowe). Repertuar i
      zabawy dobrane do przekroju wieku Państwa gości (standardy i nowości). Duże
      doświadczenie, niebanalne głosy.
      Zapraszamy na prezentację na żywo W-WA/URSUS

Warszawa
      tel. 022 723 79 60 tel. 0601 262 802

TO JEST OGLOSZENIE TEGO ZESPOLU, ZNALAZLAM W INTERNECIE.
      • niunia64 Od czego Ty zaczęlaś zamawianie??? 13.10.05, 00:33
        Ja pamietam z doświadczenia, że zespół jest najważniejszy, kościółó zawsze sie
        znajdzie, salę też, czy hotel, czy restaurację, a dobrra kapela ma czasem nawet
        na dwa latka w przód zajete, w ostatniej chwili to nic super nie znajdziesz,
        chyba, że ktoś zrezygnuje..., albo bedziesz miała duuuuzo szczęścia. Moim
        zdauiem DJ to niech wracają tam skąd przyszki, czyli z dyskotek!!! Wesela z
        DJ'ami są beznadziejne, w ogóle nie maja klimatu wesela. Moja kumpela bardzo
        żałowała, że wzieła DJ'a szczególnie po moim weselu. U mnie w tamtym roku grała
        fajna kapela, wzięli koło 3000, ale nic a nic nie żałuję, bo każdy był
        zadowolony tylko z nich, jedzenie nie było rewelacyjne, takie skromne hotelowe
        porcyjki..., natomiast oni mi popchneli cała imprezę, że ludzie, którzy na 2-gi
        dzień musieli iść do pracy, zostali do 7 rano!!! A planowali być do północy...
        było super. Zespół z okolic Warszawy, wątpie, by mieli wolne, ale można
        spróbować, mam ich kompakt z tamtego roku, zawsze leci na imprach, zgubiłam
        okładkę, dlatego nie pamiętam nazwy zespołu, ale na płytce jest tel. kont. 502
        599 535. Grają super, sa elastyczni i zero wiochy!!! Pozdrawiam, Mężatka z
        rocznym stażem (da się przeżyć...)
        • magdazeb Re: Od czego Ty zaczęlaś zamawianie??? 13.10.05, 07:52
          racja kapela to jest to co powinno najbardziej zagrać na tej uroczystości.
          moja była do kitu - także wiem co mówię. zepsuuuli mi ten jedyny dzień w życiu.
          także dobrze się zastanów i sprawdź zanim coś wybierzesz. pozdrawiam i życzę
          powodzenia w poszukiwaniach.
          • niunia64 Dobre zespoły nie muszą się ogłaszać w Internecie! 13.10.05, 11:15
            Jeszcze jedna kwestia mi sie przypomniała, mianowicie wiem, że dobre zespoły
            nie ogłaszaja się w Internecie, bo maja zapewnione granie z poprzednich wesel
            lub polecenia, a ci co nie maja, gdzie grać to się ogłaszaja. Także z tym
            trzeba uważać, bierzcie to na poł, skoro są dobrzy, czemu nie maja zajetych
            terminów, w końcu grali wesela i ludzie ich widzieli???
            • iza3108 Re: Dobre zespoły nie muszą się ogłaszać w Intern 16.10.05, 22:47
              ale ja bylam na pokazie i wiem jak zagrali i co wiec wiem co mozna sie po nich
              spodziewac i naprawde byli super
      • bp8 Re: zespol w wawie 25.10.05, 10:31
        W temacie zespołu z Warszawy - czy ktoś zna albo słyszał coś o Shooter's Band?
        • rpo Re: zespol w wawie 14.11.05, 00:05
          Witam,
          Kapela o którą pytasz grała na naszym weselu. Jesteśmy z nich baardzo
          zadowoleni. Grają muzykę, przy której bawią sie wszyscy. Jednakże, nie jest to
          "sieczka", jaką się dosyć często słyszy i rozumiem wątpliwości. Mają naprawde
          nieźle dobrany repertuar (można zamówić u nich płytę demo która jest bardzo
          zbliżona do tego co będzie na weselu), dobre podkłady i wyśmienity wokal (męski
          i damski) więc mogą zagrać prawie wszystko. Sa także dosyć elastyczni jeśli
          chodzi o własne propozycje.
          Prowadzenie zabawy? Dobre wyczucie. Wiadomo, że czasami jest z tym różnie i nie
          wszyscy "młodzi" za tym przepadają. Tutaj było bardzo sympatycznie i wszyscy się
          dobrze bawili.
          Generalnie ludzie są bardzo mili i ze wszystkim idzię się z nimi dogadać.
          Oczywiście, jeśli ktoś woli dj-a to także jest jakiś wybbór. Jak dla mnie wesele
          jednak traci pewną swoją urodę...

pozdrawiam
      • aaaneta Re: zespol w wawie 11.11.05, 11:33
        my tez ich bierzemy - pokaz na zywo extra
        • mija4walles Re: zespol w wawie 11.11.05, 12:00
          aaaneta napisała:

> my tez ich bierzemy - pokaz na zywo extra

tzn ktory jest taki dobry???
          • victoriaa Re: zespol w wawie 11.11.05, 20:10
            a ja mam dla was propozycje. jestem z ciechanowa - około 100 km. od warszawy.
            wiadomo, ze w stolicy zespoły biorą drozej, a gdy byscie wzieli zespol z okolic
            wawy - na 100% zaoszczędzili byście pare ładnych setek. ja biore slub 26
            sierpnia, umowe podpisalam z ciechanowskim zespolem na 2200 zl. co moge smialo
            dodac zespol jest suuuuper. nazwa - BRAVO. 3 osobowy, pani Małgosia - śpiew,
            jej mąż - klawisze, i pan Stasiek - gitara elektryczna, saksofon, harmonijka i
            wokal. trzeba przyznac, ze grają z klasa. kazdy repertuar muzyczny jest grany
            na weselu. z reszta pani Małgosia prowadzi wesela z wielkim rozmachem i
            temperamentem. nie jedna laska chciała by mnieć tyle energi w sobie co ona.
            bardzo czesto ubeiraja sie w fajne stroje. zespol jest sprawdzony, gdyz bawilam
            sie juz na wielu imprezach przy ich akompaniamencie.
            • aniabi Re: zespol w wawie 14.11.05, 14:44
              a ja polecam zespółk kaprys. Bardzo dobra zabawa i zadowolenie 100 %. podaję nr
              tel do Pana Marcina 0 600 667 623

ania
    • mija4walles Re: zespol w wawie 12.11.05, 11:05
      poprosze
    • blueheaven Re: zespol w wawie 14.11.05, 15:26
      jesli szukasz naprawdę dobrego i takiego zespołu że będziesz zadowolona i
      goście będa sie bawić i muzyka bedzie taka jakiej oczekujesz to polecam zespół
      blue heaven szczegóły na email hela10013@wp.pl
      pozdrawiam darek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka