m_damska 03.10.05, 14:20 dziewczyny, gdzie w warszawie można wziąć ślub cywilny jeśli nie chcę w USC?? Słyszałam coś o Starej Pomarańczarni, Pałacyku Szustra... Jak to sie załatwia, ile wcześniej trzeba i jakie są koszty, pliss pomózcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szyszka81 Re: cywilny 03.10.05, 14:37 hej, tez chciałabym to wiedzieć. Nie wyobrażam sobie ślubu w USC, to nie musi być warszawa, może znacie jakieś fajne miejsce na mazurach, lubelszczyźnie, może świętokrzyskie? Jakieś linki albo podpowiedzi, będę wdzięczna dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
nie.migotka Re: cywilny 04.10.05, 09:29 Idziesz do USC i pytasz czy można coś takiego załatwić. Oni Ci mówią, że w tym USC mozna albo nie można, mówia ile kosztuje i inne bajery. Wystarczy pójśc i się dowiedzieć Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: cywilny 04.10.05, 10:54 Byłam na ślubie cywilnym w Pałacyku Szustra. Bardzo piękne sale, taras, ładne otoczenie, jest gdzie i jak robić zdjęcia. Jeżeli się zamówi firmę kateringową, można tam nawet wyprawić wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
kielbasy Re: cywilny 09.10.05, 15:52 Cudowny temat!ja też bym chętnie zrobiła to poza USC - litościwi potencjalni informatorzy...! Odpowiedz Link Zgłoś