maligos 18.10.05, 11:33 czy możesz podać mi swoją stronę w necie lub kolesi których polecasz? No bo skoro jesteście tacy dobrzy to chyba chyba je macie...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adrian4u Re: Do Adriana 18.10.05, 14:54 a wiesz? nie mamy i już piszę dlaczego: bo traktujemy granie jako dobrą zabawę a nie sposób "tłuczenia kasy". Mam nadzieję, że dostrzegasz subtelną różnicę? poza tym, jak miałbym mieć taką stronkę jak gość, do którego link widziałem gdzieś w postach, to wolę nie mieć w ogóle Ale strona będzie, jednak nie będzie dedykowana "jedynie" prowadzeniu wesel Więcej informacji o "kolesiach", któych polecam: Mariusz Wójcicki, znany na forum jako radiowiec_wawa - wiek 29, pracuje w Radio Wawa, gra w Dekadzie, grał w Proximie. Prowadzi imprezy od ładnych paru lat. Michał Wojdan - dj i dziennikarz w radio wawa, konferansjer, rezydent w Iguanie - gra na transmitowanych przez Radio Pin imprezach. Na koncie imprezy, imprezy firmowe, wesela itp. Wojtek Wojewódzki - obecnie właściciel restauracji i firmy eventowej (nagłośnienie-oświetlenie), gra w Masce, grał w Iguanie, podobnie jak Michał - miłośnik rytmów latino i brasil Adrian Chryk - czyli Adrian4u - od 20 lat śpiewa, grał na gitarze i klawiszach, miał zespół funk/hip-hop... od 10 lat z przerwą - DJ imprezowy i zwierze sceniczne. Zawodowo copywriter (ten co napisał świastaka) i art director. Aha - to w celach informacyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
marcys1 Re: Do Adriana 19.10.05, 10:57 Adrian - jeszcze tylko jedno zapomniales dopisac o niejakim Adrianie4u: świstak nie świstak, dj nie dj, ale sympatyczny normalny inteligentny człowiek z niego pozdrawiam (niejaka Ewa, która 14 maja zmienila nazwisko i pare innych takich) Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Do Adriana 18.10.05, 15:18 Adrian, naprawde, to Ty wymysliles, ten spot ze swistakiem)? Czy tylko chcesz nas nabrac (w sreberka. Odpowiedz Link Zgłoś
radiowiec_wawa Re: Do Adriana 18.10.05, 15:20 To on i sie teraz chwali... ale jest czym wykombinowac haslo ktore zna caly kraj nie jest takie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: Do Adriana 18.10.05, 15:32 Agencja reklamowa Young&Rubicam, wiosna 1999. dostaliśmy obraz i niemiecki tekst. Beznadziejny jak nie wiem, o świastaku w ogóle słowa nie było. A mi wydał się najsympatyczniejszym ze zwierzątek, więc "coś" z tym zrobiłem. I tak powstała polska adapracja. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Do Adriana 18.10.05, 15:45 Przeszedles do historii reklamy)). A moze znasz tworce kolejnego arcydziela o lyzce "niemozliwe" ))? Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: Do Adriana 18.10.05, 16:54 Tak - to Grześ Maj i Grześ Kluczyk - Łyżka powstała w 98 w agencji Ammirati Puris Lintas (potem Lowe Lintas GGK). Pracowałem z nimi przez 4 miesiące - to była moja pierwsza agencja Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Do Adriana 18.10.05, 15:46 wow! gratulacje Adrian Dobry duch ma takie fajne pomysły pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
joannapoznan Re: Do Adriana 21.10.05, 17:27 a do Poznania przyjeżdżacie? mam na myśli zrobienie imprezy?jakie są koszty zatrudnienia kogośz takim doświadczeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
cinius4 Re: Do Adriana 02.11.05, 14:29 Adrian Chryk Nie sadziłam ze zmieniłeś branże, kiedys o ile dobrze pamietam zajmowałeś sie wyłącznie kobietami. Dobrze mieć jednak inne zainteresowania Pozdrowienia dla Michała Powodzenia z tym całym interesem trzeba przyznać ze mądrze to sobie wymyśliłeś Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: Do Adriana 02.11.05, 15:31 Pamiętasz bardzo dobrze - plotki. Gdyby choć połowa była prawdą, to chyba bym z łóżka nie wychodził... No cóż, to się nazywa "wiedzieć lepiej" i "być życzliwym" A swoją drogą, co w tym złego, że ma się wiele znajomych? Przecież nie z każdą trzeba koniecznie figlować I uwaga - sprawię Ci największy zawód: owszem, miałem (i mam nadal) koleżanki, ale gdy mam dziewczynę, liczy się dla mnie tylko ona, żadna inna - a już na pewno nie w niecnych celach A Michała pozdrowię, dzięki, bawił zresztą ze mną gości na weselu w zeszłą sobotę I co do "interesu": 1. to nie interes - to hobby - na profesjonalnym poziomie, mam nadzieję 2. nie ja wymyśliłem - samo przyszło - reszta to logiczna konsekwencja moich możliwości i oczekiwań osób, z któymi współpracuję 3. Osób, a nie "klientów" - każdy jest wyjątkowy i każdy zasługuje na wyjątkową uwagę. Tego nie zastąpi nic - a "nauczyłem" się tego właśnie dzięki plotkom i generalizowaniu, jakie przytoczyłaś No nic - miłego dzionka i do usłyszenia, jakbyś potrzebowała pomocy przy organizacji swojego wielkiego dnia Adrian (no dobra, to gdzie te kobiety??? Haaaloooo, somebody? anybody??? - Urodziny jutro mam i nic?)... Odpowiedz Link Zgłoś
cinius4 Re: Do Adriana 02.11.05, 18:45 Pamietam pamietam Wszystkiego najlepszego to tyba..... o wieku sie nie mowi Buzka Odpowiedz Link Zgłoś