Dodaj do ulubionych

Do Adriana

18.10.05, 11:33
czy możesz podać mi swoją stronę w necie lub kolesi których polecasz? No bo
skoro jesteście tacy dobrzy to chyba chyba je macie...?
Obserwuj wątek
    • adrian4u Re: Do Adriana 18.10.05, 14:54
      a wiesz? nie mamysmile
      i już piszę dlaczego: bo traktujemy granie jako dobrą zabawę a nie
      sposób "tłuczenia kasy". Mam nadzieję, że dostrzegasz subtelną różnicę? smilesmilesmile
      poza tym, jak miałbym mieć taką stronkę jak gość, do którego link widziałem
      gdzieś w postach, to wolę nie mieć w ogólesmile

Ale strona będzie, jednak nie będzie dedykowana "jedynie" prowadzeniu weselwink

Więcej informacji o "kolesiach", któych polecam:

Mariusz Wójcicki, znany na forum jako radiowiec_wawa - wiek 29, pracuje w Radio
      Wawa, gra w Dekadzie, grał w Proximie. Prowadzi imprezy od ładnych paru lat.

Michał Wojdan - dj i dziennikarz w radio wawa, konferansjer, rezydent w
      Iguanie - gra na transmitowanych przez Radio Pin imprezach. Na koncie imprezy,
      imprezy firmowe, wesela itp.

Wojtek Wojewódzki - obecnie właściciel restauracji i firmy eventowej
      (nagłośnienie-oświetlenie), gra w Masce, grał w Iguanie, podobnie jak Michał -
      miłośnik rytmów latino i brasil

Adrian Chryk - czyli Adrian4u - od 20 lat śpiewa, grał na gitarze i klawiszach,
      miał zespół funk/hip-hop... od 10 lat z przerwą - DJ imprezowy i zwierze
      sceniczne. Zawodowo copywriter (ten co napisał świastaka) i art director.

Aha - to w celach informacyjnychsmile
      • marcys1 Re: Do Adriana 19.10.05, 10:57
        Adrian - jeszcze tylko jedno zapomniales dopisac o niejakim Adrianie4u: świstak
        nie świstak, dj nie dj, ale sympatyczny normalny inteligentny człowiek z
        niego smile pozdrawiam (niejaka Ewa, która 14 maja zmienila nazwisko i pare innych
        takich)
    • annajustyna Re: Do Adriana 18.10.05, 15:18
      Adrian, naprawde, to Ty wymysliles, ten spot ze swistakiemsmile)? Czy tylko chcesz
      nas nabrac (w sreberkasmile.
      • radiowiec_wawa Re: Do Adriana 18.10.05, 15:20
        To on smile i sie teraz chwali... ale jest czym smilewykombinowac haslo ktore zna
        caly kraj nie jest takie proste.
        • annajustyna Re: Do Adriana 18.10.05, 15:25
          Jestem pod wielkim wrazeniemsmile)).
      • adrian4u Re: Do Adriana 18.10.05, 15:32
        Agencja reklamowa Young&Rubicam, wiosna 1999.
        dostaliśmy obraz i niemiecki tekst. Beznadziejny jak nie wiem, o świastaku w
        ogóle słowa nie było.
        A mi wydał się najsympatyczniejszym ze zwierzątek, więc "coś" z tym zrobiłem.
        I tak powstała polska adapracja.
        • annajustyna Re: Do Adriana 18.10.05, 15:45
          Przeszedles do historii reklamysmile)). A moze znasz tworce kolejnego arcydziela o
          lyzce "niemozliwe" smile))?
          • adrian4u Re: Do Adriana 18.10.05, 16:54
            Tak - to Grześ Maj i Grześ Kluczyk - Łyżka powstała w 98 w agencji Ammirati
            Puris Lintas (potem Lowe Lintas GGK). Pracowałem z nimi przez 4 miesiące - to
            była moja pierwsza agencjasmile
        • monjan Re: Do Adriana 18.10.05, 15:46
          wow!
          gratulacje
          Adrian Dobry duch ma takie fajne pomysły
          pieknie
    • joannapoznan Re: Do Adriana 21.10.05, 17:27
      a do Poznania przyjeżdżacie? mam na myśli zrobienie imprezy?jakie są koszty
      zatrudnienia kogośz takim doświadczeniem?
      • cinius4 Re: Do Adriana 02.11.05, 14:29
        Adrian Chryk
        Nie sadziłam ze zmieniłeś branże, kiedys o ile dobrze pamietam zajmowałeś sie
        wyłącznie kobietami. Dobrze mieć jednak inne zainteresowania
        Pozdrowienia dla Michała
        Powodzenia z tym całym interesem trzeba przyznać ze mądrze to sobie wymyśliłeś
        • adrian4u Re: Do Adriana 02.11.05, 15:31
          smilesmilesmile
          Pamiętasz bardzo dobrze - plotki. Gdyby choć połowa była prawdą, to chyba bym z
          łóżka nie wychodził...
          No cóż, to się nazywa "wiedzieć lepiej" i "być życzliwym" smilesmilesmile
          A swoją drogą, co w tym złego, że ma się wiele znajomych? Przecież nie z każdą
          trzeba koniecznie figlowaćsmile
          I uwaga - sprawię Ci największy zawód: owszem, miałem (i mam nadal) koleżanki,
          ale gdy mam dziewczynę, liczy się dla mnie tylko ona, żadna inna - a już na
          pewno nie w niecnych celachsmile
          A Michała pozdrowię, dzięki, bawił zresztą ze mną gości na weselu w zeszłą
          sobotęsmile

I co do "interesu":
          1. to nie interes - to hobby - na profesjonalnym poziomie, mam nadziejęwink
          2. nie ja wymyśliłem - samo przyszło - reszta to logiczna konsekwencja moich
          możliwości i oczekiwań osób, z któymi współpracuję
          3. Osób, a nie "klientów" - każdy jest wyjątkowy i każdy zasługuje na wyjątkową
          uwagę.
          Tego nie zastąpi nic - a "nauczyłem" się tego właśnie dzięki plotkom i
          generalizowaniu, jakie przytoczyłaśsmile

No nic - miłego dzionka i do usłyszenia, jakbyś potrzebowała pomocy przy
          organizacji swojego wielkiego dniasmile

Adrian
          (no dobra, to gdzie te kobiety??? Haaaloooo, somebody? anybody??? - Urodziny
          jutro mam i nic?)...
          smilesmilesmilesmilesmile
          • cinius4 Re: Do Adriana 02.11.05, 18:45
            Pamietam pamietam Wszystkiego najlepszego to tyba.....
            o wieku sie nie mowi
            Buzka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka