mariuszwo1 22.10.05, 15:55 Witam czy może ktoś z Państwa organizował wesele w restauracji "Stylowa" w Otwocku będę wdzięczny za wszelkie uwagi pozdr marian Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adrian4u Re: STYLOWA OTWOCK 23.10.05, 22:40 w Otw są tez inne lokalizacje: Mądralin Celnicy Delfin na trasie do Lublina Rycha - Kołłątaja - nie polecam to wszystko zależy kiedy i niestety "za ile" chcesz zorganizować imprezę weselną. Sam jestem z Otw, więc jeśli chcesz mogę się przejechać po lokalach i "przetestowAĆ" pozdrawiam, Adrian ******************* bądź jak fajerwerk: żyj w pełni blasku, Odpowiedz Link Zgłoś
odessa2 Re: STYLOWA OTWOCK 25.10.05, 11:02 Słyszałem, że tam się organizuje stypy częściej i rzadziej obiady weselne, nie słyszałem o weselach, choć może i takie miały miejsce. Mnie ten przybytek odstrasza tym, że jak się tamtędy przechodzi to zawsze zajeżdża bigosem niezależnie od pory roku. Generalnie pewnie jest możliwe zorganizowanie wesela, ale w okolicy jest kilka innych ciekawych obiektów. Ja wybrałem Mądralin, ale od razu uprzedzam, że jak nie podpiszecie umowy to możecie mieć jakieś niespodzianki na koniec tak jak ja miałem. Trzeba kobietę dusić, bo ona się upiera przy tym, że oni nigdy umowy nie podpisują. Obok Mądralina są dwie duże sale - od razu po prawej stronie jak się skręci z szosy na Wiązownę. Jest też w Świdrze na Pogodnej taka sala - bardzo miłe miejsce tylko, że liczba gości musi zaczynać się od 100. Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: STYLOWA OTWOCK 25.10.05, 12:44 No fakt - Przybytek Mochów przez ulicę to średnio fajne towarzystwo. Fakt - okazały budynek, jeno to... dom pogrzebowy Co do Mądralina - rok temu w sierpniu prowadziłem tam wesele i wiem, ile młodzi musieli się naużerać. Tam, jeśli czegoś nie masz na papierze, to masz problem. Aha - obsługa kelnerska leniwa. Poza tym, jeśli tańce miałyby się odbywać w środku, to miejsca starczy dla 40 osób - letnią porą tańce można zorganizować na zadaszonym tarasie, jednak ze względu na słaby kontakt z gośćmi na sali - nie polecam. Plusem jest tylko otoczenie - zieleń, las oraz miejsca noclegowe dla ok. 50 osób. Sale przy trasie Lubelskiej są OK, ale jeśli robisz wesele od 150 osób. Jedzenie OK, obsługa sprawna, nie ma problemu ze zrobieniem poprawin. O delfin Wellness w Józefowie pisałem wcześniej, przypomnę tylko, że miejsce urocze, jedzonko dobre, obsługa super sprawna. Polecam kontakt w sprawie wesela z panią Kasią - przesympatyczna (i prześliczna, mniam) dziewczyna Jak mi coś jeszcze do łebka przyjdzie to napiszę. pozdrawiam, ArdiaN Odpowiedz Link Zgłoś
eur8mms1 Re: STYLOWA OTWOCK 31.10.05, 20:31 Również polecam sale przy szosie lubelskiej..przy skęcie do IPJ w świerk a Ha.. tam są dwie sale i jedna mniejsza do 150 osób... także nie ma problemu z liczbą gości.. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
konopielka80 Re: STYLOWA OTWOCK 25.10.05, 12:44 Jak tylko przeczytałam "Stylowa" to mi się śmiać zachciało. przecież to syf a nie restauracja. To prawda, robią tam sporo styp, dlatego, że obok są chyba ze 2 czy 3 zakłady pogrzebowe. Polecam poszukanie czegoś lepszego...może jak kiedyś wyremontują tą knajpę, poprawią jakość usług to opinia o niej się zmieni. Jest jeszcze taki dom weselny w Falenicy, w okolicach skrzyżowania Wału Miedzeszyńskiego i Bysławskiej, troszkę w strone centrum....Może tam spróbować? Odpowiedz Link Zgłoś
nokia100 Re: STYLOWA OTWOCK 26.10.05, 13:01 miejsce super, jedzenie smakowite , obsluga mila i sprawna .Restauracja Stylowa jest po prostu super na wesela Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: STYLOWA OTWOCK 27.10.05, 10:48 ...i ten piękny widok na zakład pogrzebowy z jednej i przystacyjne krzaki z drugiej... Dodaj jeszcze coś o cudownym wnętrzu, wysokim suficie itp... Mieszkam w Otwocku i - stanowczo odradzam. Ale to może tylko ja mam gust spaczony? fan MDA Compact pozdrawia fankę Nokii Adrian Odpowiedz Link Zgłoś
daria67 Re: STYLOWA OTWOCK 31.10.05, 23:20 ja rowniez jestem zdania ze sa bardziej ciekawe miejsca (jestem rowniez mieszkanka otwocka)nie wiem jakie sa twoje preferencje. Do koszyczka miejsc weselnych w oktwocku i bliskiej odleglosci dorzuce Dwor Pod Kasztanami w Jozefowie, dawny osrodek wczasowy w Sródborowie, przyjecia weselne organizuje rowniesz Ośrodek Celników w Świdrze pzry ul Kolorowej, Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszwo1 Re: STYLOWA OTWOCK 06.11.05, 19:25 witam rzeczywiście negatywne opinie o tym lokalu potwierdziły się na żywo byłem zobaczyłem zrezygnowałem lokal w częściowym remoncie okolica nie za ciekawa, ale pobliski dom pogrzebowy naprawdę imponująCY szczególnie kiepskie wrażenie robią te ruiny "zameczku" w pobliżu,miejsc parkingowych nie widziałem za dużo może jeszcze gdybym planował slub na zime i nie byłoby potrzeby wychodzenia na zewn. , to dałoby się to cosik zorganizowac , jakos to wystroić no ale na szczęcie udało nam się znaleźć bardziej urokliwe miejsce w okolicach Otwocka no i teraz bierzemy się już za poszukiwania dj pozdr marian Odpowiedz Link Zgłoś