Dodaj do ulubionych

Jaka sukienka dla puszystej???

17.11.05, 11:03
Jeśli miałyscie taki sam problem prosze o porade.ślub w lipcu więc jeszcze
troszke czasu mam.
Obserwuj wątek
    • makumbala Re: Jaka sukienka dla puszystej??? 17.11.05, 12:35
      Odradzam gorset z odkrytymi ramionami. Chyba,ze przykryjesz ramiona szalem albo
      naszyjesz jakieś wdzianko na górę. U puszystych pań wylewa sie nadmiar ciałka
      znad gorsetu i wyglada to nieestetycznie.
      • grokamal Re: Jaka sukienka dla puszystej??? 17.11.05, 12:45
        Hmm, puszyta niekoniecznie musi wygladac zle w sukni z gorsetem. Ja swoj slub
        mialam w pazdzierniku, i wlasnie taka suknie mialam na sobie.Gorset ma to do
        siebie ze sciaga ladnie brzuszek...Odkryte ramiona(w kosciele bolerko),gorset
        z "szelka" na szyje, co dawalo efekt nieco wydluzajacy i wyszczuplajacy.
        Wszyscy wiedza, ze mialam rozmiar XLwinkwiec nie bylo potrzeby za wszelka cene
        tego ukrywac, bo i po co? A i tak kazdy mowil mi, ze wygladalam fantastycznie i
        ja sama sie tak czulam pomimo tuszy...Takze wg mnie nie ma to juz tak wieliego
        znaczenia, bo i tak kazdy widzi jaka jestem...A i tak wygladalam b.ladnie i w
        miare szczuplo...
        • grokamal Re: Jaka sukienka dla puszystej??? 17.11.05, 12:46
          olimpiia, a jaki rozmiar masz ty ?
          • estellla Re: Jaka sukienka dla puszystej??? 18.11.05, 21:14
            koszmar biust 95d
            • olimpiia Re: Jaka sukienka dla puszystej??? 18.11.05, 21:34
              widę ,że odpowiedziałas na pytanie zadane mnie,ja rownież noszę taki rozmiar i
              to jest powazny problem.
        • gosiak71 Re: Jaka sukienka dla puszystej??? 19.11.05, 19:58
          KAŻDA PANNA MŁODA WYGLĄDA SUUUUPER!!!
          Ale mimo wszytstko dziewczyny,miejmy trochę samokrytycyzmu!!!
          Wcięta talia i szersze biodra, jeśli do tego suknia, nawet najpięniejsza,w
          formie gorsetu i sukienki - to może być KOSZMAR.
          Czasem zaufajmy panią w salonach, ale zawsze musimy wiedziec czego chcemy!!
          to jest NASZ dzień i MY jesteśmy NAJWAŻniejsze!!!
    • lila4 Re: Jaka sukienka dla puszystej??? 17.11.05, 21:14
      Był niedawno taki wątek, poszukaj. Dziewczyny nawet chętnie przesyłały zdjęcia
      w swoich sukniach.Powodzenia.A może spróbuj troszkę schudnąć do lipca, ja mam
      taki zamiar-choć parę kilo.
    • irlaaa Re: Jaka sukienka dla puszystej??? 17.11.05, 22:12
      a może sukienka ala empire vel telimena??? jednoczęściowa, odcinana wysoko pod
      biustem, lekko rozszerzana od tegoż biustu, nie od bioder i do tego coś co
      wydłuży np. tren, długi (nawet bardzo długi) welon, ale bez lamówek.

Taka sukienka bez nadmiaru ozdób i matowa bardzo ładnie wyszczupla.

Jak chcesz choć troszkę wydłuzyć sylwetkę - polecam aquarobic. Małe obciążenie
      dla organizmu, a efekty bardzo fajne i do tego dużo zabawy. Ja jestem pod
      wrażeniem, a np.zwykłego aerobicu nie cierpię.
    • sloneczko_261 Re: Jaka sukienka dla puszystej??? 18.11.05, 10:52
      moze zainteresuje Cei moja oferta, gdybys chcaila wiecej zdjec to daj znac.

sprzedam suknie slubna ecru rozmiar 44 (mozna zmniejszyc lub powiekszyc) na
      158-160. Stan idelany, kupiona w salonie Ona w W-wie za 1 000 zł. Zalozona
      tylko na slub nie bylo wesela, jest po pralni chemicznej. Do sukni dodam welon
      nowy, kupiony dzien przed slubem, dlugi ecru z satynowa lamówka, na
      grzebieniu.Suknia jest wyszywana delikatnymi koralikami, jak na zdjeciu. Ma
      nieduzy tren z tyłu i ozdobna szarfe. Suknia jest delikatna dziewczęca i
      ładnie wyszczupla. Suknie mozna przymierzyc w W-wie na Bialolece w godz.
      wieczornych lub w weekend. Jesli chcialabys obiejrzec wiecej zdjec prosze o
      kontakt gg 743751 lub tel. 501 47 19 20

aukcja.onet.pl/show_item.php?item=72568517

• lemurka3 Re: Jaka sukienka dla puszystej??? 18.11.05, 11:02
        Oglądałam Twoją sukienkę na aukcji, mam taką uwagę ze z takimi zdjęciami i
        takim sposobem "prezentacji" sukni masz małe szanse na jej sprzedanie. To nie
        jest złośliwość ale rada żebyś je zmieniła bo wtedy napewno uda ci się ja
        sprzedać. smile
        • miaau Re: Jaka sukienka dla puszystej??? 18.11.05, 21:18
          zupelnie bez zlosliwosci - schudnac
          • olimpiia Re: Jaka sukienka dla puszystej??? 18.11.05, 21:35
            miaau napisała:

> zupelnie bez zlosliwosci - schudnac
            oki to zawsze dobry pomysl tylko co ztego skoro chudnie dolna partia ciał a
            gorna bez zmian,barczysta budowa ciała wrecz meska kosci nie odchudze,a pas oki.
            • miaau Re: Jaka sukienka dla puszystej??? 18.11.05, 23:04
              pierwszy raz slysze, jeszcze sie nie spotkalam, zeby podczas chudniecia,
              pierwsza czescia ciala z ktorej "spada" nie byl biust
              • grokamal OfertA 19.11.05, 01:10
                Ja tez chcialabym sprzedac swoja suknie, oglaszam sie na forum ale powtorze :

Sprzedam 2-czesciowa suknie slubna z gorsetem,wlasnego projektu,rozm.44-46 na
                wzrost 160-165 cm,suknia biala,uzywana tylko raz,po czyszczeniu
                chemicznym,wyszczuplajacy fason,bardzo ladna.Do tego welon,rekawiczki..Mam tez
                cudne bolerko na kazdy rozmiar(slub byl w pazdzierniku).Cena salonowa 1500
                zl/Chetnych prosze o maile na adres groka@interia.pl,zdjecia przesle
                mailem,cena do negocjacji (lodzkie)

• gosiak71 Re: OfertA 19.11.05, 20:08
                  Tęż chętnie sprzedam swoją suknię- sukienka całościowa z haftem, roz. 38/40Z
                  kolekcji ONA - możma ją poprawić, z trenem-WYGLĄDA SUPER W KOŚCIELE!!!
                  • agusia1232 Re: OfertA 20.11.05, 11:07
                    czy mogłabym prosić o zdjęcia sukienki:
                    aga1232@o2.pl
                    Dziękuję
                    • grokamal Re: OfertA 20.11.05, 11:53
                      Agusia, przeslalam zdjecia na twoj adres wczoraj, pozdrawiam
                    • gosiak71 Re: OfertA 20.11.05, 11:54
                      A skąd jesteś? Zdjęcia wyślę jak tylko znajdę płytę z tymi zdjeciami.
      • sloneczko_261 Re: Jaka sukienka dla puszystej??? 02.12.05, 12:21
        zgodnie z uwagami koleazanki na forum zamiescilam inne - nowe zdjecia
        Tutaj można obejrzec ja na allegro:
        aukcja.onet.pl/show_item.php?item=75294547

sprzedam suknie slubna ecru rozmiar 44 (mozna zmniejszyc lub powiekszyc) na
        158-160. Stan idelany, kupiona w salonie Ona w W-wie za 1 000 zł. Zalozona tylko
        na slub nie bylo wesela, jest po pralni chemicznej. Do sukni dodam welon nowy,
        kupiony dzien przed slubem, dlugi ecru z satynowa lamówka, na grzebieniu. Suknia
        jest wyszywana delikatnymi koralikami, jak na zdjeciu. Ma nieduzy tren z tyłu i
        ozdobna szarfe. Suknia jest delikatna dziewczęca i ładnie wyszczupla. Suknie
        mozna przymierzyc w W-wie na Bialolece w godz. wieczornych lub w weekend. Jesli
        chcialabys obiejrzec wiecej zdjec prosze o kontakt gg 743751, e-mail :
        sloneczko_26@poczta.onet.pl lub tel. 501 47 19 20

Cena 500 zł do NEGOCJACJI

• paul_ina Re: Jaka sukienka dla puszystej??? 02.12.05, 15:37
      Olimpia, do lipca to można obejść na piechotę kulę ziemską, a nie tylko schudnąć. Uwierz mi, ja też założyłam 12 miesieczny plan odnowy biologicznej i widzę już pewne rezultaty. Do końca roku jestem na etapie nieżarcia po 18, odzwyczajania się od słodyczy i wzmożonej aktywności fizycznej (chodzę na stepperku 30 min dziennie, a od wczoraj ćwiczę na rzymskiej ławeczce). Do tego łyżwy, aerobik. Zażywam też środki na włosy i paznokcie. Od stycznia wchodzę w fazę 1200 kcal dziennie i myślę, że w sukienkę w rozmiarze 36 wejdę najpóźniej w czerwcu. Czego i Tobie życzę!! Ślub to taka piękna okazja do zadbania o siebie!
    • zzsot2zz Re: Jaka sukienka dla puszystej??? 25.09.18, 13:50
      Najlepiej luźna, ze zdobieniami w okolicy talii, które nieco wyszczuplą całą sylwetkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka