olimpiia 17.11.05, 11:03 Jeśli miałyscie taki sam problem prosze o porade.ślub w lipcu więc jeszcze troszke czasu mam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makumbala Re: Jaka sukienka dla puszystej??? 17.11.05, 12:35 Odradzam gorset z odkrytymi ramionami. Chyba,ze przykryjesz ramiona szalem albo naszyjesz jakieś wdzianko na górę. U puszystych pań wylewa sie nadmiar ciałka znad gorsetu i wyglada to nieestetycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
grokamal Re: Jaka sukienka dla puszystej??? 17.11.05, 12:45 Hmm, puszyta niekoniecznie musi wygladac zle w sukni z gorsetem. Ja swoj slub mialam w pazdzierniku, i wlasnie taka suknie mialam na sobie.Gorset ma to do siebie ze sciaga ladnie brzuszek...Odkryte ramiona(w kosciele bolerko),gorset z "szelka" na szyje, co dawalo efekt nieco wydluzajacy i wyszczuplajacy. Wszyscy wiedza, ze mialam rozmiar XLwiec nie bylo potrzeby za wszelka cene tego ukrywac, bo i po co? A i tak kazdy mowil mi, ze wygladalam fantastycznie i ja sama sie tak czulam pomimo tuszy...Takze wg mnie nie ma to juz tak wieliego znaczenia, bo i tak kazdy widzi jaka jestem...A i tak wygladalam b.ladnie i w miare szczuplo... Odpowiedz Link Zgłoś
grokamal Re: Jaka sukienka dla puszystej??? 17.11.05, 12:46 olimpiia, a jaki rozmiar masz ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
olimpiia Re: Jaka sukienka dla puszystej??? 18.11.05, 21:34 widę ,że odpowiedziałas na pytanie zadane mnie,ja rownież noszę taki rozmiar i to jest powazny problem. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak71 Re: Jaka sukienka dla puszystej??? 19.11.05, 19:58 KAŻDA PANNA MŁODA WYGLĄDA SUUUUPER!!! Ale mimo wszytstko dziewczyny,miejmy trochę samokrytycyzmu!!! Wcięta talia i szersze biodra, jeśli do tego suknia, nawet najpięniejsza,w formie gorsetu i sukienki - to może być KOSZMAR. Czasem zaufajmy panią w salonach, ale zawsze musimy wiedziec czego chcemy!! to jest NASZ dzień i MY jesteśmy NAJWAŻniejsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lila4 Re: Jaka sukienka dla puszystej??? 17.11.05, 21:14 Był niedawno taki wątek, poszukaj. Dziewczyny nawet chętnie przesyłały zdjęcia w swoich sukniach.Powodzenia.A może spróbuj troszkę schudnąć do lipca, ja mam taki zamiar-choć parę kilo. Odpowiedz Link Zgłoś
irlaaa Re: Jaka sukienka dla puszystej??? 17.11.05, 22:12 a może sukienka ala empire vel telimena??? jednoczęściowa, odcinana wysoko pod biustem, lekko rozszerzana od tegoż biustu, nie od bioder i do tego coś co wydłuży np. tren, długi (nawet bardzo długi) welon, ale bez lamówek. Taka sukienka bez nadmiaru ozdób i matowa bardzo ładnie wyszczupla. Jak chcesz choć troszkę wydłuzyć sylwetkę - polecam aquarobic. Małe obciążenie dla organizmu, a efekty bardzo fajne i do tego dużo zabawy. Ja jestem pod wrażeniem, a np.zwykłego aerobicu nie cierpię. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko_261 Re: Jaka sukienka dla puszystej??? 18.11.05, 10:52 moze zainteresuje Cei moja oferta, gdybys chcaila wiecej zdjec to daj znac. sprzedam suknie slubna ecru rozmiar 44 (mozna zmniejszyc lub powiekszyc) na 158-160. Stan idelany, kupiona w salonie Ona w W-wie za 1 000 zł. Zalozona tylko na slub nie bylo wesela, jest po pralni chemicznej. Do sukni dodam welon nowy, kupiony dzien przed slubem, dlugi ecru z satynowa lamówka, na grzebieniu.Suknia jest wyszywana delikatnymi koralikami, jak na zdjeciu. Ma nieduzy tren z tyłu i ozdobna szarfe. Suknia jest delikatna dziewczęca i ładnie wyszczupla. Suknie mozna przymierzyc w W-wie na Bialolece w godz. wieczornych lub w weekend. Jesli chcialabys obiejrzec wiecej zdjec prosze o kontakt gg 743751 lub tel. 501 47 19 20 aukcja.onet.pl/show_item.php?item=72568517 Odpowiedz Link Zgłoś
lemurka3 Re: Jaka sukienka dla puszystej??? 18.11.05, 11:02 Oglądałam Twoją sukienkę na aukcji, mam taką uwagę ze z takimi zdjęciami i takim sposobem "prezentacji" sukni masz małe szanse na jej sprzedanie. To nie jest złośliwość ale rada żebyś je zmieniła bo wtedy napewno uda ci się ja sprzedać. Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: Jaka sukienka dla puszystej??? 18.11.05, 21:18 zupelnie bez zlosliwosci - schudnac Odpowiedz Link Zgłoś
olimpiia Re: Jaka sukienka dla puszystej??? 18.11.05, 21:35 miaau napisała: > zupelnie bez zlosliwosci - schudnac oki to zawsze dobry pomysl tylko co ztego skoro chudnie dolna partia ciał a gorna bez zmian,barczysta budowa ciała wrecz meska kosci nie odchudze,a pas oki. Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: Jaka sukienka dla puszystej??? 18.11.05, 23:04 pierwszy raz slysze, jeszcze sie nie spotkalam, zeby podczas chudniecia, pierwsza czescia ciala z ktorej "spada" nie byl biust Odpowiedz Link Zgłoś
grokamal OfertA 19.11.05, 01:10 Ja tez chcialabym sprzedac swoja suknie, oglaszam sie na forum ale powtorze : Sprzedam 2-czesciowa suknie slubna z gorsetem,wlasnego projektu,rozm.44-46 na wzrost 160-165 cm,suknia biala,uzywana tylko raz,po czyszczeniu chemicznym,wyszczuplajacy fason,bardzo ladna.Do tego welon,rekawiczki..Mam tez cudne bolerko na kazdy rozmiar(slub byl w pazdzierniku).Cena salonowa 1500 zl/Chetnych prosze o maile na adres groka@interia.pl,zdjecia przesle mailem,cena do negocjacji (lodzkie) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak71 Re: OfertA 19.11.05, 20:08 Tęż chętnie sprzedam swoją suknię- sukienka całościowa z haftem, roz. 38/40Z kolekcji ONA - możma ją poprawić, z trenem-WYGLĄDA SUPER W KOŚCIELE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agusia1232 Re: OfertA 20.11.05, 11:07 czy mogłabym prosić o zdjęcia sukienki: aga1232@o2.pl Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
grokamal Re: OfertA 20.11.05, 11:53 Agusia, przeslalam zdjecia na twoj adres wczoraj, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak71 Re: OfertA 20.11.05, 11:54 A skąd jesteś? Zdjęcia wyślę jak tylko znajdę płytę z tymi zdjeciami. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko_261 Re: Jaka sukienka dla puszystej??? 02.12.05, 12:21 zgodnie z uwagami koleazanki na forum zamiescilam inne - nowe zdjecia Tutaj można obejrzec ja na allegro: aukcja.onet.pl/show_item.php?item=75294547 sprzedam suknie slubna ecru rozmiar 44 (mozna zmniejszyc lub powiekszyc) na 158-160. Stan idelany, kupiona w salonie Ona w W-wie za 1 000 zł. Zalozona tylko na slub nie bylo wesela, jest po pralni chemicznej. Do sukni dodam welon nowy, kupiony dzien przed slubem, dlugi ecru z satynowa lamówka, na grzebieniu. Suknia jest wyszywana delikatnymi koralikami, jak na zdjeciu. Ma nieduzy tren z tyłu i ozdobna szarfe. Suknia jest delikatna dziewczęca i ładnie wyszczupla. Suknie mozna przymierzyc w W-wie na Bialolece w godz. wieczornych lub w weekend. Jesli chcialabys obiejrzec wiecej zdjec prosze o kontakt gg 743751, e-mail : sloneczko_26@poczta.onet.pl lub tel. 501 47 19 20 Cena 500 zł do NEGOCJACJI Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Jaka sukienka dla puszystej??? 02.12.05, 15:37 Olimpia, do lipca to można obejść na piechotę kulę ziemską, a nie tylko schudnąć. Uwierz mi, ja też założyłam 12 miesieczny plan odnowy biologicznej i widzę już pewne rezultaty. Do końca roku jestem na etapie nieżarcia po 18, odzwyczajania się od słodyczy i wzmożonej aktywności fizycznej (chodzę na stepperku 30 min dziennie, a od wczoraj ćwiczę na rzymskiej ławeczce). Do tego łyżwy, aerobik. Zażywam też środki na włosy i paznokcie. Od stycznia wchodzę w fazę 1200 kcal dziennie i myślę, że w sukienkę w rozmiarze 36 wejdę najpóźniej w czerwcu. Czego i Tobie życzę!! Ślub to taka piękna okazja do zadbania o siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
zzsot2zz Re: Jaka sukienka dla puszystej??? 25.09.18, 13:50 Najlepiej luźna, ze zdobieniami w okolicy talii, które nieco wyszczuplą całą sylwetkę. Odpowiedz Link Zgłoś