Dodaj do ulubionych

susan labo - kijowska 11- jak jest?

17.11.05, 14:06
Suknia, ktora wybralam (chociaz moze zdanie mi sie zmieni po dokladnej
analizie kolekcji 2006) jest wlasnie w salonie susan labo na kijowskiej (nie
mylic z susan blanche w tym samym budynku). Z tego powodu jestem ciekawa,
jakie macie doswiadczenia z tym salonem? Napiszcie, pliz!
Obserwuj wątek
    • monia76 Re: susan labo - kijowska 11- jak jest? 17.11.05, 14:13
      ja jestem jeszcze ''w trakcie doswiadczen'', bo mimo ze kupilam tam sukienke,
      poprawki i pranie beda za ok. 4 miesiace. jak narazie moje doswiadczenia sa jak
      najlepsze. dostalam duza znizke na suknie z salonu, pani obslugujaca (chyba
      renata) byla nienachalna i bardzo pomocna. osobiscie polecam salon - pamietaj
      tylko potargowac sie o znizke.
      • ra81 Re: susan labo - kijowska 11- jak jest? 19.11.05, 11:20
        dziekismile
        ta mila pani blondyneczka powiedziala mi tez, ze mozna dostac rabat, kiedy
        rowniez narzeczony kupuje swoj stroj u nich, wiec moze jeszcze dodatkowo cos
        wytargujeszsmile
        pozdrawiam!
    • mimblaa Re: susan labo - kijowska 11- jak jest? 20.11.05, 12:48
      jak najbardziej nie mylić!! - labo jak najbardziej ok, blanche polecam tylko w
      przypadku dużej depseracji! Pierwsza moja wizyta z kolezanką przebiegła bez
      większych zgrzytów, choć czułam się jak intruz, a nie klientka. Natomiast kiedy
      wybrałyśmy sie z jeszcze jedną koleżanką, to wizyta wołała o pomstę do nieba.
      Jedna pani (ta młodsza, niewychowana, która nawet nie potrafi chodzić wokół was
      tak, by nie podeptac sukienki) nawet nie odpowiedziała dzień dobry, druga ze
      zniecierpliwieniem najpierw powiedziała, ze nie ma co mierzyć, bo zostały stare
      sukienki a wszystkie nowe przygtoowane są na Targi i nam ich nie pokaze,
      później przerywała nam w połowie uwagi dot. wyglądu koleżanki, jakby była sama
      w sklepie, a rekord nieuprzejmości pobiła mówiąc, ze jest zmęczona : powinnyśmy
      się chyba domyślić, ze jest to dostateczny powód, aby nie pokazywac nam
      kolejnych modeli (interesowały nas AŻ cztery sukienki). CHyba powinnam ją
      przeprosić, ze pracuję do późna i dopiero po pracy mogłyśmy się tam wybrać. Po
      prostu brak słów.
      • mimblaa Re: susan labo - kijowska 11- jak jest? 20.11.05, 12:53
        a zeby było smieszniej - susan labo kilka metrów dalej i zupełnie inny swiat:
        pani (drobna blondyneczka) miła i uśmiechnięta od samych drzwi, o jeszcze
        póniejszej porze. Przymierzanych było kilka sukienek, profesjonalne podejscie,
        a nie zostawienie klientki samej sobie, po prostu miło! smile Z czystym sercem
        polecam smile)
        • erpas Re: susan labo - kijowska 11- jak jest? 13.12.05, 08:53
          i ja serdecznie polecamsmile pani małgosia cud dziewczyna normalnie czułam się jak
          księzniczka w tym salonie. przeurocze ekspedientki, nienachalne mają wyczucie i
          wiedzą w try miga o naszych obawach i kompleksach. naprawde pełen
          profesjonalizm i zero stresu. I naprawde dziewczyny nie pomylcie z tym
          pierwszym salonem tam jest po prostu zenada!!! Potwierdzam slowa kolezanek
          człowiek czuje się jak intruz nieładniesad
    • solange1 Polecam 12.12.05, 15:15
      Ja byłam dzisiaj - więc na gorąco smile
      Jak najbardziej polecam, bo:
      1) Pani (Małgosia) - bardzo miła, doskonale zrozumiała o jaką suknię mi chodzi,
      cierpliwa smile, doradziła rodzaj welonu, biżuterii
      2) ceny - naprawdę przystępne, zwłaszcza, że mają jeszcze dość sporo modeli z
      2005 r.
      3) suknie - bardzo duży wybór.
      Po wycieczce po kilku warszawskich salonach - jestem pewna, że tam kupię swoją
      sukienkę.
      • sandraa3 Re: Polecam 12.12.05, 18:19
        jak to jest z modelami z 2005 roku? Do kiedy są dostępne? do końca roku równo?
        • solange1 Re: Polecam 15.12.05, 21:29
          Nie wiem - sukienka, którą ja wybrałam przechodzi do kolekcji 2006.
          Po prostu zadzwoń tam i spytaj smile Mają (chyba) do końca roku jakieś promocje
          niektórych nowych sukien. Są pokazane na ich stronie.
          • kiwigirl Re: Polecam 16.12.05, 11:58
            czy w promocji sa tylko te modele co są wypisane pod linkiem "promocja" czy tez
            więcej? szczerze nie znalazłam wśród tych kilku "promocujnych" czegoś co by mnie
            zachwyciło...

i czy maja tylko te z kolekcji wymienionych czy tez jeszcze inne są dostępne w
            salonie?
            • erpas Re: Polecam 16.12.05, 15:03
              co do promocji to nie wiem, ale jeśli chodzi o twoje drugie pytanie to owszem
              maja tez inne modele w salonie niz te co na stronie firmowej www.classa.com.pl
              ja mam własnie taka sukienke, której nie było na stroniesmile BTW. chętnie
              odsprzedam smile
              • kiwigirl Re: Polecam 16.12.05, 15:52
                zgubiłam sie troszkę. na stronie Susan Labo jest mniej sukni classa niż na ich
                własnej stronie (na własnej sa tez jakieś przed-poprzednie kolekcje smile )

czy na Kijowskiej tez takie mają? czy tez maja inne niż classa na swojej stronie?

czy w salonie classa tym na AL. KEN też byłas? nie mogę znaleść ich własnej
                stronki, tylko info z www classa.

w kolekcjach classy kilka sukni mi sie podoba, nie wiem czy ceny mi się
                spodobaja...
                • monia76 Re: Polecam 16.12.05, 15:57
                  co do cen classa to najdrozsza suknia, o ile wiem, kosztuje 2500. moze uda ci
                  sie tez wynegocjowac jakas znizke?
                  • kiwigirl Re: Polecam 16.12.05, 16:00
                    o! to radosna nowina smile zakładam ze poprzednie kolekcje sa tańsze od obecnych smile
                    chyba sie wybiorę tam.

A wiecie moze czy Kijowska / ew. Al. KEN suknie z poprzendich kolekcji na
                    bierzaco szyją?
                    • monia76 Re: Polecam 16.12.05, 16:07
                      z tego co wiem wiekszosc kolekcji z 2005 przechodzi na przyszly rok, wiec szyja
                      na biezaco, ale zaznaczaja, ze szycie moze trwac do 3 miesiacy (jak wszedzie)
                      • kiwigirl Re: Polecam 16.12.05, 16:23
                        no tak, normalka. a cos wiesz o... wczesniejszych kolekcjach? na stronce classa
                        są jeszcze 2004 i... poprzednie smile
                        • monia76 Re: Polecam 16.12.05, 16:40
                          tak wczesnymi sie nie interesowalam. nie pomoge ci. ale w susan labo sa bardzo
                          mili, napewno odpowiedza na wszystkei twoje pytania - nawet telefonicznie
    • lady_of_avalon Re: susan labo - kijowska 11- jak jest? 16.12.05, 15:54
      Byłam wczoraj w obu salonach na kijowskiej. Susan labo - bardzo miła pani, ale
      niestety w tej chwili mają jedynie przebrane już resztki kolekcji 2005. Nowa
      bedzie w styczniu. Natomiast co do Susan Blanche - to wszytsko co tu było
      pisane na temat tego salonu to swięta prawda - radzę trzymac się z daleka!!!
      Baby które tam pracują kultury sprzedaży uczyły sie chyba za PRL. W ogole nie
      wiem kto tam kupuje?????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka