bo775 22.11.05, 09:17 czy znacie godnego polecenia fotografa z bydgoszczy??? poszukuje tez sprawdzonego dj-a. pomozcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dominiczka11 Re: fotograf i dj - Bydgoszcz! 22.11.05, 14:03 podaje ci numer strony mojego dj-a ... był na ślubie u mojej siostry i u mnie również bedzie na slubie w lipcu. www.novasound.pl a gdzie ślubujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
bo775 Re: fotograf i dj - Bydgoszcz! 23.11.05, 11:14 ja bede miala slub w kosciele na placu piastowskim. a ten dj jaka gra muzyke? mam nadzieje, ze disco polo nie wchodzi w gre. i czy prezentuje tez muzyke nowa? mam na mysli przede wszystkim czarne kawalki. generalnie napisz jak to wygladalo... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulek112 Re: fotograf i dj - Bydgoszcz! 23.11.05, 11:56 czesc,znam dobrego fotografa ktory robil zdjecia na slubie mojej siostry ,bardzo nam sie podobaly ,obiecal ze na moim slubie da mi znizke rodzinna)) bo zdjecia nie byly za tanie ale dla mnie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
bo775 Re: fotograf i dj - Bydgoszcz! 23.11.05, 13:53 a jakies namiary na tego fotografa podasz? Odpowiedz Link Zgłoś
dominiczka11 Re: fotograf i dj - Bydgoszcz! 24.11.05, 09:22 jeśli chodzi o dj-a to skontaktuj się z nim.on gra taką muzykę jaką życzą sobie państwo młodzi.omawia z tobą kazdy punkt programu także na pewno będziesz zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
karo_s Re: fotograf i dj - Bydgoszcz! 24.11.05, 11:46 Ja znam bardzo fajną dwuosobową orkiestrę i niesmowitego fotografa. Zdjęcia możesz zbaczyć na www.karolinairobert.webpark.pl/. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bo775 Re: fotograf i dj - Bydgoszcz! 30.11.05, 12:57 a kim jest ten fotograf? jakies namiary prosze i ceny. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzio39 Re: fotograf i dj - Bydgoszcz! 24.11.05, 18:13 Ja polecam FOTO BERN www.fotobern.fc.pl a DJ to www.waldekijacek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bo775 Re: fotograf i dj - Bydgoszcz! 30.11.05, 12:58 prosze o wiecej namiarow na fotografow bydgoskich, ale takich z prawdziwego zdarzenia. naprawde jestem zalamana dotychczasowa oferta wyszukana przeze mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
gerka Re: fotograf i dj - Bydgoszcz! 01.12.05, 21:55 Cześć, mam namiary na bardzo dobrego fotografa. Jesteśmy bardzo zadowoleni z jego pracy, kreatywny, pomysłowy z doświadczeniem. Ma stronę i necie:www.adifot.pl Polecam i życzę miłych przygotowań Odpowiedz Link Zgłoś
bo775 Re: fotograf i dj - Bydgoszcz! 02.12.05, 10:00 hej, dzieki za namiary. szczerze mowiac, to juz na tej stronie bylam, nawet kontaktowalam sie z tym panem mailowo, ale mam troche watpliwosci, bo rzegladajac galerie, zauwazylam, ze czesc jego zdjec jest bardzo kiczowatych... a jak to bylo w twoim przypadku??? czy moze mi przyslac kilka swoich zdjec na maila gazetowego? bylaby wdzieczna. mieszkam daleko od bydgosczy i sprawy slubne zalatwiam na odleglosc, wiec polegam na tym, co widze w internecie. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pogo744 Re: fotograf i dj - Bydgoszcz! 02.12.05, 18:44 Bardzo polecam pana Arka, młodego fotografa z bydgoszczy, zrobił man super fajne oryginalne zdjęca, może warto sie z nim skontaktować dla porównania, tel. 604 142 999. Szczerze polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bo775 Re: fotograf i dj - Bydgoszcz! 05.12.05, 13:30 dziekuje za namiary. czy ten pan ma swoje studio czy dziala bez niego? Odpowiedz Link Zgłoś
ulan23 fotoreporter 22.01.06, 00:34 Witam bo775. Na poczte wyslalem kilka moich prac. Jezeli ktos jeszcze jest chetny na obejrzenie reporterskich zdjec slubnych to prosze o kontakt mailowy. Piotr Ulanowski Agencja Fotografii Prasowej Freepress.pl uli@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
gapcia127 Re: fotograf i dj - Bydgoszcz! 25.02.15, 22:26 najlepsi dj-e na wesele w Bydgoszczy i okolicy DJ Bydgoszcz Odpowiedz Link Zgłoś
fotoczuly.pl Re: fotograf i dj - Bydgoszcz! 02.03.15, 17:58 Witam, zapraszam na swoją stronę: www.photo-sensitive.com gwarantuję profesionalizm, kreatywność i wysoką komunikatywność w dobrej cenie z pozdrowieniami Arkadiusz Jędrzejewski Odpowiedz Link Zgłoś
kryspina007 Re: fotograf i dj - Bydgoszcz! 12.03.15, 12:20 Moje wesele poprowadzi Super Zespół, gorąco polecam Są na yt filmiki z Nimi. superzespol.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
djmosquito Re: fotograf i dj - Bydgoszcz! 12.03.15, 12:53 Witam, Polecam z czystym sumieniem Kubę, znakomitego fotografa; pełny profesjonalizm. Wiele razy z nim współpracowałem. www.fotoreportazslubny.com Proszę powołać się na DJ-a Mosquito. Jeżeli Szukacie też oprawy muzycznej to proponuję rozważyć moją ofertę: - kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu wesel - bogaty repertuar i umiejętność doboru tego repertuaru “pod” konkretnych gości - elastyczność i otwartość na współpracę z Parą Młodą i gośćmi - poczucie humoru Kontakt ze mną: - tel: 602-302-301 - formularz kontaktowy na stronie: www.dj-na-wesela.pl - mail: dj@dj-na-wesela.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agata_66 Re: fotograf i dj - Bydgoszcz! 13.03.15, 10:16 Odnośnie fotografa to na pewno Fotmix, który zajął się oprawą foto mojego wesela. Pan Krzysztof - cudowny człowiek, ale i świetny specjalista w tej branży. Efekty w postaci naszych zdjęć mówią więcej niż słowa Odpowiedz Link Zgłoś
monikastudzik Re: fotograf i dj - Bydgoszcz! 10.09.15, 01:32 Wiem, że wątek trochę stary, ale może komuś się przyda. Polecę dwóch Dj-ów - Starsky i Michał z artofshow.pl Z fotografów i filmowców ślubnych - to oczywiście Grupa 5D (grupa5d.pl). Tylko z dobrymi Dj-ami i fotografami jest tak, że trzeba umawiać praktycznie rok wcześniej, żeby znaleźć wolny termin. Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 SPAM 10.09.15, 20:42 Tylko z dobrymi Dj-ami i fotografami jest tak, że trzeba umawiać praktycznie rok wcześniej, żeby znaleźć wolny termin. Tak. Co więcej, dobrzy specjaliści nie muszą się rozpaczliwie reklamować za darmo na forum, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoriawit Re: fotograf i dj - Bydgoszcz! 03.04.16, 17:13 Wiadomo DJ Starsky znany od lat i bardzo szanowany człowiek branży weselnej w naszym regionie , natomiast jeżeli chodzi o Pana Michała Urbaniaka sprawa jest zdecydowanie odwrotna świeży człowiek w branży (od sierpnia 2015 ) ,który ma dużo sprzętu i mało talentu.Trochę to smutne tak od razu porównywać się do najlepszych. Życzę dużo pokory. Odpowiedz Link Zgłoś
zespoltalar Re: fotograf i dj - Bydgoszcz! 23.01.16, 16:02 Zespół Talar lub Dj-Talar razem z wodzirejem opcja wyboru. Nowa forma w Polsce jeden zespół wiele możliwości Wybór pomiędzy zespołem a disc jockeyem nie musi być problemem Dzięki wprowadzonego przez nas połączeniu zespołu muzycznego grającego I śpiewającego na żywo Z jednoczesną pracą dj prezentera. Nasze wesela Studniówki imprezy taneczne stanowią niepowtarzalną kombinację dwóch from. Programu muzycznego oraz animacyjnego dostosowanego do inwidualnego Charakteru imprezy. Nasza oferta; Zapewniamy pełną obsługę muzyczną oraz wodzireja na Państwa wesele. Zależnie od wielkości wesela, oczekiwań oraz budżetu umożliwiamy wybór składu zespołu muzycznego: skład 3 osobowy (duet damsko-męski + saksofonista: Małgosia, Grzegorz oraz Marcin) ? nasz zespół muzyczny w pełnym składzie ? o wyjątkową i niepowtarzalną oprawę muzyczną Twojego wesela zadba saksofonista Grzegorz, o dobrą zabawę wodzirej/wokalista/klawiszowiec Marcin, a o uśmiech gości wokalistka Małgosia skład 2 osobowy (duet damsko-męski: Małgosia oraz Marcin) ? niezapomniany występ wokalny Małgosi i Marcina przy akompaniamencie klawiszy. Przykładowy występ w tym składzie: Inne filmy obejrzycie Państwo na tej stronie w folderze wideo z imprez oraz wideo z oczepin. skład 1 osobowy (DJ, wokalista i wodzirej: Marcin) ? polecamy przy imprezach kameralnych oraz takich, gdzie wymagane jest duże zróżnicowanie repertuaru ? jest to idealne rozwiązaniem dla tych z Państwa, którym trudno wybrać pomiędzy muzyką na żywo, a oryginalnymi wykonaniami prezentowanymi przez DJ. Na wesele jesteśmy zawsze przygotowani: potrafimy zagrać i zaśpiewać oraz odtworzyć utwory wszelkich gatunków muzycznych. niezależnie od wybranego składu akordeonista zagra biesiadę przy stolikach gości na żywo: Rysujemy oraz malujemy portety ślubne na zamówienie dla par młodych jako prezent w podziękowaniu za trud i wychowanie ? koszt od 230zł za 2 obrazy z dekoracją. Wykonujemy figurki na zamówienie dla par młodych jako upominek dla gości weselnych zobacz Fotograf w promocji razem z filmowaniem FUL HD za jedyne 900zł.Najtaniej w Polsce. Nasza stronka; www.talar-bydgoszcz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
zespoltalar Re: fotograf i dj - Bydgoszcz! 23.01.16, 16:06 Zapewniamy pełną obsługę muzyczną oraz wodzireja na Państwa wesele. Zależnie od wielkości wesela, oczekiwań oraz budżetu umożliwiamy wybór składu zespołu muzycznego: skład 3 osobowy (duet damsko-męski + saksofonista: Małgosia, Grzegorz oraz Marcin) ? nasz zespół muzyczny w pełnym składzie ? o wyjątkową i niepowtarzalną oprawę muzyczną Twojego wesela zadba saksofonista Grzegorz, o dobrą zabawę wodzirej/wokalista/klawiszowiec Marcin, a o uśmiech gości wokalistka Małgosia skład 2 osobowy (duet damsko-męski: Małgosia oraz Marcin) ? niezapomniany występ wokalny Małgosi i Marcina przy akompaniamencie klawiszy. Przykładowy występ w tym składzie: Inne filmy obejrzycie Państwo na tej stronie w folderze wideo z imprez oraz wideo z oczepin. skład 1 osobowy (DJ, wokalista i wodzirej: Marcin) ? polecamy przy imprezach kameralnych oraz takich, gdzie wymagane jest duże zróżnicowanie repertuaru ? jest to idealne rozwiązaniem dla tych z Państwa, którym trudno wybrać pomiędzy muzyką na żywo, a oryginalnymi wykonaniami prezentowanymi przez DJ. Na wesele jesteśmy zawsze przygotowani: potrafimy zagrać i zaśpiewać oraz odtworzyć utwory wszelkich gatunków muzycznych. niezależnie od wybranego składu akordeonista zagra biesiadę przy stolikach gości na żywo: Rysujemy oraz malujemy portety ślubne na zamówienie dla par młodych jako prezent w podziękowaniu za trud i wychowanie ? koszt od 230zł za 2 obrazy z dekoracją. Wykonujemy figurki na zamówienie dla par młodych jako upominek dla gości weselnych zobacz Promocja fotograf plus fimowanie 900zł Odpowiedz Link Zgłoś
aoala Re: fotograf i dj - Bydgoszcz! 27.01.16, 13:39 U nas był fotograf z mataristudio.pl/ i jesteśmy bardzo zadowoleni z efektów jego pracy, czyli ze zdjęć Mamy wszystkie momenty ze ślubu i wesela na których nam zależało, ładne kadry także polecamy Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka903 Re: fotograf i dj - Bydgoszcz! 08.03.16, 12:37 Ja akurat nie lubię takich zdjęć od fotografa wiec my zdecydowaliśmy się sami robić fotki. Wolę jak zdjęcia sa naturalne i spontaniczne, ale jak komuś zalezy na profesjonalnym fotografie to słyszałam, że Kurek Foto jest dobry, bo umie wyczuć moment Robi zdjęcia głownie w mazowieckim, ale myślę, że można to jeszcze skonsultować Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Hahhahahha:D 09.03.16, 23:21 nie wiem czy to jeszcze aktualne Ależ na pewno, przecież minęło dopiero 10,5 roku. Dlaczego by nie miało być aktualne? Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoriawit Re: fotograf i dj - Bydgoszcz! 03.04.16, 17:01 myślę ze na forum e wesele jest większe pole do pozyskania informacji o firmach z branży weselnej . Odpowiedz Link Zgłoś