Dodaj do ulubionych

zajazd napoleoński

28.11.05, 13:28
na zdjęciach w sieci wygląda cudnie, ale moze wiecie jak się te fotki mają do
rzeczywistości, może ktos się tam bawił? pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • twitti Re: zajazd napoleoński 28.11.05, 13:32
      Ja bylam tam na rozmowie o pracesmile w srodku bardzo ladnie, w stylu renesansowym
      czy cos takiegosmile nie zwiedzalam w calosci, ale widzialam kawalek restauracji i
      jest pieknasmile jedyna "rzecz" ktora mi sie nie podobala, to pani kierownik -
      srednio milasmile ale na weselu to nie jest potrzebnesmile pozdrawiam
      • magda-wesele Re: zajazd napoleoński 28.11.05, 13:39
        ten przy połowieckiej w w-wie
        dostałam od nich ofertę - cena za osobę ok. 170 zł bez alkoholu, korkowego nie
        uznaja trzeba kupić u nich alkohol 1/2 litra wódki 70 zł . Mnie nie było stać -
        więc juz nie jechałam żeby oglądać.

pozdrawiam
        • ann_maz Re: zajazd napoleoński 28.11.05, 21:43
          w rozmowie telefonicznej dowiedziałam się, że stndardowa ich cena to 150-170zł,
          a na temat alkoholu rozmawia się z panią dyrektor. wydało mi sie to
          intersujące, zwolniłam się z pracy, pojechałam obejrzeć i co sie okazuje?
          nazwanie pani dyrektor śrdnio miłą osobą to wielka oszczędność słów smile tak
          wyniosłej i wrednej baby to jeszce nie widziałam. czytając odpowiedź Magdy
          dotyczącą ceny alkoholu myślałam, że się pomyliła, ale naprawde 1/2 lita
          kosztuje 70zł!! czy jest miejsce gdzie gorzałka kosztuje drożej?! jakaś
          paranoja. jeśli chodzi o cenę "talerzyka" to 180zł, ale dodatkowo płatne są ich
          napoje, których jak alkoholu kupić we własnym zakresie nie można. bałam sie
          zapytac ile liczą sobie za colę. ja rozumiem, ze dzis miałam przyklapniętą
          fryzurę i dzinsy, ale jako klientce (tylko i wyłącznie potencjalnej po
          dzisiejszej wizycie) jakiś szacunek mi sie należy, czy nie? szczerze mówiąc z
          takim traktoaniem klienta od dawna się nie spotkałam. pani dyrektor była wielce
          zniesmaczona naszymi pytaniami i chyba całą wizytą. pewnie i tak wiedziała, że
          nie wynajmiemy jej lokalu i wiecie co? miała rację! smile
          • konopielka80 Re: zajazd napoleoński 29.11.05, 09:56
            U nas w pośredniaku wisiała ze 2 miesiące oferta pracy w tym zajeździe na stanowisku pomocy kuchennej, pokojowej i dozorcy. Nie było chętnych, kilka razy wznawiano. Nic dziwnego. Płaca minimalna.
    • magda-wesele Re: zajazd napoleoński 29.11.05, 10:50
      Szukając miejsca na wesele - zjeździłam bardzo dużo miejsc - rzeczywiście
      zdjęcia piękne ale okazywało sie inaczej - na spotkaniach dochodziły ukryte
      koszta. Proponuje Ci, żebyś w rozmowach telefonicznych pytała o wszystko co
      możliwe i dopiero umawiała spotkania - strata czasu tak jak na ten zajazd - ja
      prosiłam o oferty na e-maila - później rozmowa telefoniczna pytałam o wszystkie
      szczegóły o koszta ukryte - jak przekalkulowałam i wiedziałam że cene mogę zbić
      do poziomu który mnie interesuje dopiero soię spotykałam - wg mnie najlepsza
      metoda - życzę powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka