bea2379 06.12.05, 16:05 wciąż poszukuję zespołu, ciekawego , sprawdzonego. czekam na pomoc!!! dokładnie teren sosnowca, dąbrowy itp. dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoniaaa Re: ZESPÓŁ SPRAWDZONY - ŚLĄSK!!! 06.12.05, 16:10 My mieliśmy super zespół OMEGA z Katowic. Zabawa rewelacyjna, super muzyka i super głosy. Nie fałszują, pełna kuturka. No jednym słowem: REWELACJA!!!!!!!!!! Gorąco polecamy. Odpowiedz Link Zgłoś
bea2379 Re: ZESPÓŁ SPRAWDZONY - ŚLĄSK!!! 06.12.05, 16:15 amonia, a czy ty czasem nie jesteś sama z tego zespołu, albo nie masz w tym gorącym polecaniu ukrytego interesu? jeśli nie to sorki... a jeśli tak to trochę nie w porządku, co? Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: ZESPÓŁ SPRAWDZONY - ŚLĄSK!!! 06.12.05, 16:20 Nic z tego nie mam i nie jestem z tego zespołu, tylko wiem jak ważne jest to żeby mieć dobrych muzykantów na takiej imprezie. Sami też bardzo się marwtiliśmy żeby nikt nam nie fałszował na weselu... Odpowiedziałam na Twojego maila. Sorki że tak późno. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś