kaszunia 03.01.08, 14:50 Tak jak w temacie, czy we Wrocławiu da się wszystko zorganizować w 9 miesięcy? "Wszystko" to oczywiście głównie sala :) Bo tak nagle okazało się, że jestem już narzeczoną i że nie chcemy więcej zwlekać :) pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martos82 Re: 9 miesiecy 03.01.08, 20:49 Da sie, choc jesli masz juz upatrzona sale, zespol, fotografa itp to moze sie okazac, ze juz wszystko jest pozajmowane. Na pewno znjdziesz cos wolnego. Szukaj, wysylaj mail, dzwon... Powodzenia Odpowiedz Link
zibi1970-1 Re: 9 miesiecy 09.01.08, 22:07 Witam, chcialbym polecic swoje uslugi w zakresie fotografowania uroczystosci slubnych. link do strony: www.zeb_serban.citymedia.pl jesli bedzie Pani zainteresowana to kontakt: GG: 725829 mail: zeb_serban@o2.pl Tel. 0604 511 291 zapewniam atrakcyjna cene i pelne zaangazowanie Odpowiedz Link
karolinamazur Re: 9 miesiecy 10.01.08, 15:02 W ramach pocieszenia mogę powiedzieć ze mam do odstąpienia restauracje (na około 70 osób) i DJ na 20.09.2008, bo mój ślub na razie sie nie odbedzie .. Pozdrawiam Odpowiedz Link
grisly karolinamazur 13.01.08, 23:15 Czy możesz podać b. konkretne informacje o sali i dj'u ? Odpowiedz Link
kaszunia Re: 9 miesiecy 13.01.08, 23:47 Przykro mi z powodu Twojego ślubu, ale jak najbardziej jestem zainteresowana salą :) Odpowiedz Link
karolinamazur Re: 9 miesiecy 15.01.08, 12:44 mam zarezerwowaną Karczmę Michelle (wylot na Oławę)na 20.09.2008 i DJ Bastę. Karczma jest zamówiona cała (bo tam sa opcje dzielenia), mieści koło 70 osób. Urzekł mnie Pan Edek, ktory niejedno wesele widział i służy praktyczną poradą. I mają kontakt na kwiaciarnię z Oławy, ktora robi cudowne bukiety na stoły. dla zainteresowanych podaję maila karolinamazur@gazeta.pl Odpowiedz Link
grisly Re: 9 miesiecy 15.01.08, 19:31 da się ja właśnie organizuję, 1 krokiem były niedzielne targi w Hali Ludowej sale są - w sumie wszędzie, gdzie bylam są terminy (a chodziłąm tylko po centrum) , nawet czasem sierpniowe :) nie wiem kto nakręca tą propagandę z zajmowaniem sal 2 lata wcześniej, mnie by się znudziło szykowanie 1 imprezy przez ponad 1.5 roku.. poza tym jak widać zawsze ktoś odstępuje salę, bo przecież różne rzeczy się zdarzają w życiu i nieraz trzeba przesunąć uroczystość.. Napewno coś znajdziesz, powodzenia! Odpowiedz Link
kaszunia Re: 9 miesiecy 15.01.08, 22:34 Salę już prawie mam, zespół też więc nie jest źle :) Jak się naczytałam, że ludzie zamawiają wszystko tak wcześnie to się trochę przeraziłam, ale wstępuje we mnie optymizm :) pozdrawiam wszystkie panny młode Odpowiedz Link
moonlight_fotografia Re: 9 miesiecy 16.01.08, 00:07 Witam! A ja zapraszam do obejrzenia galerii ślubnej fotografii: www.jpekala.com/ We Wrocławiu będziemy fotografować we dwoje (dwa aparaty). Do końca stycznia 10% rabatu na ceny pakietów. Proszę obejrzeć zdjęcia, przemyśleć ofertę i napisać... Może fotograf też już będzie :o) Odpowiedz Link
mondaything Re: 9 miesiecy 16.01.08, 02:49 Niezla galeria Panie Jarku, calkiem ciekawe portfolio. Odpowiedz Link
mondaything Re: 9 miesiecy 16.01.08, 02:47 Da sie, sama wlasnie mam tyle samo czasu na przygotowania. Kosciol bez problemu, sala znalazla sie po drugim telefonie i to ta na ktorej najbardziej nam zalezalo, fotografowie i kamerzysta rowniez. Odpowiedz Link
kalina97 Re: 9 miesiecy 16.01.08, 15:10 MNy zaczęliśmy przygotowania duuuużo wcześniej,ale paru kolezankom udało się załatwić wesele w kilka miesięcy. Odpowiedz Link
oksyn_t Re: 9 miesiecy 05.03.08, 20:46 Hej my szukalismy tez sporo we Wroclawiu i niestety nie dalo rady a jak juz bylo miejsce wolne to mega cena niestety :( Zdecydowalismy sie zrobic wesele pod Wroclawiem nie bylo latwo ale zanlezlismy wolne miejsce jeszcze w Jelczu-Laskowicach. Lokal nazywa sie Cantry House i daja dowoz GRATIS calkiem sprawie i smacznie polecam O. Odpowiedz Link
evienna Re: 9 miesiecy 11.05.08, 18:39 My mamy ślub 01.06 2008, a decyzje podjęliśmy miesiąc temu :) Właściwie wszystko mamy już załatwione...Tyle, że ślub i wesele w hotelu mamy w niedzielę, także to na pewno ułatwiło sprawę. Ale na sobotę znaleźliśmy jeszcze kilka wolnych lokali :) Jeśli wszystko się uda, to będę mogła z doświadczenia powiedzieć, że ślub i wesele można zorganizować w niewiele ponad miesiąc :) Odpowiedz Link