justm 19.12.05, 19:00 gdzie się uczyć? polecacie kogoś? macie może nagrane filmy z nauką tańca i mogłybyście się podzielić? albo stronami www? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamelia7 Re: walce i inne 20.12.05, 23:10 A z jakiej jesteś miejscowości? Najlepiej podstaw zacząć się uczyc w szkole tanca. Pewnie od stycznia będą zaczynały się kursy, albo moze umowić się indywidualnie. Kiedyś miałam jakiś plik z opisami kroow tanecznych jak znajdę to Ci podeślę. Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: walce i inne 21.12.05, 08:13 kamelia7 napisała: > A z jakiej jesteś miejscowości? > Najlepiej podstaw zacząć się uczyc w szkole tanca. > Pewnie od stycznia będą zaczynały się kursy, albo moze umowić się indywidualnie > . warszawa. problem jest z prawdopodobnym kilkumiesięcznym wyjazdem mojego narzeczonego więc kurs musi być albo indywidualny, albo trwający krótko i najchętniej w weekendy > Kiedyś miałam jakiś plik z opisami kroow tanecznych jak znajdę to Ci podeślę. > > Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia7 Re: walce i inne 21.12.05, 10:11 Co do polecenia dobrych kursów w Warszawie to nie mogę służyć Ci radą. Mieszkam na drugim końcu Polski. Z praktyki jednak wiem, ze jak ktoś nie tańczył do tej pory i nie ma drygu tanecznego to krótkie kursy nie wiele dają. Taniec wymaga systematycznych ćwiczeń. Sucha znajomość krokow nie wystarczy... Zyczę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: walce i inne 21.12.05, 10:43 ja tańczyłam, ale wiele lat temu, narzeczony -noga. ale chce się uczyć Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka57 Re: walce i inne 21.12.05, 11:38 www.szkolatanca.com Szkoła jest w Piasecznie, ale mają przystępne ceny. Bardzo fajni instruktorzy. My też tam idziemy na kurs dla narzeczonych, ale dopiero na wiosnę, bo boimy się , że do wesela już wszystko zapomnimy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: walce i inne 21.12.05, 11:54 calineczka57 napisała: > www.szkolatanca.com Szkoła jest w Piasecznie, ale mają przystępne ceny. Bardz > o > fajni instruktorzy. My też tam idziemy na kurs dla narzeczonych, ale dopiero n > a > wiosnę, bo boimy się , że do wesela już wszystko zapomnimy. > Pozdrawiam piaseczno za daleko, mieszkam na pradze, nie mamy samochodu Odpowiedz Link Zgłoś