lady_of_avalon 26.12.05, 21:45 Co zacz za idiotka??? Powciągała z 50 wątków archiwalnych dodając do kazdego swój kretyński komentarz??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wegierka111 Re: węgierka111 26.12.05, 22:27 Ale przynajmniej nikogo nie obrażałam. Pierwszy raz zagądałam dzis na to forum i dlatego przegladalam starsze wątki. Nie wszystkie moje odpowiedzi byly glupie, ale niektore tak - zgadzam sie, ale staralam sie dostosowac do poziomu zadanego pytania )))) Pozdrawiam wszystkie sfrustrowane przyszłe i ex Panny Młode )))) Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: węgierka111 26.12.05, 22:45 Ja tu nie bede nikogo obrazac, ale uwazam ze niektore twoje uwagi sa wredne i moglabys sie powstrzymac od takich komentarzy! to forum jest po to zeby moc uzyskac pomoc nawet w najglupszych pytaniach! zapewne jestes osoba ktora lubi sie klucic i robi to w kazdej nadarzającej sie sytuacji - na poczcie, w autobusie itp. Szkoda ze psujesz przez to humor innym osobom!a jak muszisz sie juz kogos czepiac to moglabys chociaz poczekac do jutra, bo przynajmniej swiat nie bedzie... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lady_of_avalon Re: węgierka111 26.12.05, 22:56 a nie wpadłaś na to, że forum można czytac bez dodawania komentarzy które totalnie nic do danego watku nie wnoszą??? Odpowiedz Link Zgłoś
wegierka111 Re: węgierka111 26.12.05, 23:12 Wiele jest komentarzy, pytan na tym forum, ktore nic nie wnosza, nawet odpowiedzi na zadane pytania w wiekoszci przypadkow napisane sa tak jaby autor nigdy nie czytal tresci pytania. Jaki macie problem, ze moje posty sa takie same? Czy Wy macie tylko wylacznosc na glupote??? ) Bo coz mozna odpowiedziec na pytanie "czy w tej sukience bede dobrze sie czula?" Czy jak ja i Ty napiszemy Pani X, "tak, bedziesz sie dobrze czula", to tylko przez nasze Ahy i Ohy tak wlasniec bedzie??? Poziom taki sam jak na innych forach o tematyce ślubnej zalogowałam się i czytam, bo tez sie przygotowuje do slubu i szukam informacji, ale KONKRETÓW, a nie za przeproszeniem pierdół. No, ale cóż - każdy ma to, co lubi. Na koniec tylko dodam, ze w sumie to macie trochę racji - poziom niektorych postów przyprawiał mnie o opad rąk i postanowiłam trochę dac upust mojej wrodzonej wredności, ale to się juz nie powtórzy Odpowiedz Link Zgłoś
aqa11 Re: węgierka111 27.12.05, 10:02 Skoro coś cię nie interesuje to po co się wtrącasz?! Chodzi mi o tekst: "nic godnego uwagii" Odpowiedz Link Zgłoś
zetina Re: węgierka111 26.12.05, 23:05 A ja odnoszę wrażenie że sloneczko 151 i węgierka 111 to ta sama osoba. Komentarze na takim samym dennym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
adzik27 Re: węgierka111 27.12.05, 09:49 każdy ma prawo wyboru jak ci się coś nie podoba to nie czytaj i już. Po co kogoś obrażać to co jest nieistotne i mało ważne dla ciebie niekoniecznie jest takie samo dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_of_avalon czy spamkiller9 to wegierka111 w nowym wydaniu??? 27.12.05, 17:16 Odpowiedz Link Zgłoś
zetina Re: czy spamkiller9 to wegierka111 w nowym wydani 27.12.05, 17:28 no patrz,odniosłam takie samo wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
wegierka111 Re: czy spamkiller9 to wegierka111 w nowym wydani 27.12.05, 19:04 Jestescie jakimiś strażniczkami moralnosci? Takimi samozwańczymi - tez mam wrazenie... ) Jak mnie pouczono, to forum sluzy wymianie informacji o organizacji slubu i wesela, a niektore z Was leczą tutaj swoją fobię, przed jakąś śliwką-węgierką )) Może po prostu olejcie, tak jak mi radziłyscie??? Nie jestem żadna inna, co sugerujecie. Mam swoj login i mi wystarczy - np. do tego, zeby sie z Was posmiac przy okazji Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: węgierka111 27.12.05, 21:55 popieram autorke watku, ze dopisywanie bezsensownego i absolutnie nic nie wnoszacego komentarza do każdego watku jest po prostu głupie. najwidocznie wegierka111 wyjatkowo sie nudziła siedząc samotnie w drugi dzien swiat skoro buszowała na necie i wypisywała takie żałosne komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
wegierka111 Re: węgierka111 28.12.05, 10:13 nie bardzo rozumiem te nagonke na mnie. Chyba kazdy ma prawo napisac na tym forum co mysli, jest wolnosc slowa, prawda? Niektore z Was nie myslą i tez pisza i nikt sie ich nie czepia tak jak mnie ) Odpowiedz Link Zgłoś