ewaes 29.12.05, 10:22 Bierzemy ślub w kwietniu i jak wiadomo z pogodą może być różnie. Dlatego szukamy ładnego wnętrza na sesję zdjęciową. Czy możecie coś polecić w Warszawie lub okolicach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lovable8 Re: wnętrze do zdjęć 29.12.05, 11:08 Sprawdz sama co Wam bedzie odpowiadac, pomyslow moze byc mnostwo - restauracja o ciekawym wnetrzu, muzeum... Odpowiedz Link Zgłoś
irlaaa Re: wnętrze do zdjęć 29.12.05, 11:47 mi się marzy sesja w kinie lub teatrze ) Odpowiedz Link Zgłoś
oskarkowy Re: wnętrze do zdjęć 29.12.05, 12:58 Musisz napisać coś więcej. Ładne wnętrze na sesję zdjęciową, to może być PKIN, dworzec centralny czy hale Ursusa, ale równie dobrze może to być ładna kawiarenka na Starówce, wnętrze któregoś z warszawskich kasyn (chyba Grand na Kruczej jest najładniejszy) albo jakaś zadymiona sala bilardowa. Teraz od Ciebie i Twojego fotografa zależy, gdzie będziecie się czuli najlepiej, gdzie fotograf sobie poradzi (czy mu starczy sprzętu i świateł) itp. Trochę dużo wyszło tych "zależy". Najlepiej określ, co się Tobie podoba a potem na pewno coś sie wymyśli. Odpowiedz Link Zgłoś
ewaes Re: wnętrze do zdjęć 29.12.05, 16:19 Dzięki za odpowiedzi i podpowiedzi. Na pewno nie chcę zadymionej sali. Bez urazy dla palaczy Mysłałam o jakimś dworku, pałacyku, ale pomysł z muzeum też mi się podoba... A czy jest w Wawie oranżeria, w której można robić zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
lady_of_avalon Re: wnętrze do zdjęć 29.12.05, 22:15 Jeśli chodzi o pałacyki to wiem, że na pewno można zorganizaowac taką sesję w Jabłonnej - płaci się wtedy za wynajęcie sali od godziny, a wnętrza sa tam iście pałacowe )Jak byłam ogladac ów pałacyk pod kątem sali na wesele to własnie jakas para miała tam fotki. Dobrze jest tez dobrać wnętrze do waszych strojów - jesli np masz suknię a la księzniczka 3 metrowym haftowanym trenem to zdjęcia w płacu są jak najbardziej na miejscu ) Odpowiedz Link Zgłoś
wawka1980 Re: wnętrze do zdjęć 29.12.05, 22:27 Tez o tym myslałam i chyba sie skusze na takie eleganckie wnetrza.Własnie jestem po rozmowie z fotografem,na którego sie zdecydowalismy (www.darekstawski.com/) i on oprócz plenerowych i studyjnych,takze robi piekne zdjecia we wnetrzach.Pokazał nam sliczne fotki z takich sesji. Skontaktuj sie z tym fotografem.Na pewno cos ci podpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
wawka1980 Re: wnętrze do zdjęć 29.12.05, 22:27 Tez o tym myslałam i chyba sie skusze na takie eleganckie wnetrza.Własnie jestem po rozmowie z fotografem,na którego sie zdecydowalismy (www.darekstawski.com) i on oprócz plenerowych i studyjnych,takze robi piekne zdjecia we wnetrzach.Pokazał nam sliczne fotki z takich sesji. Skontaktuj sie z tym fotografem.Na pewno cos ci podpowie. Odpowiedz Link Zgłoś