slinshine 10.01.06, 15:01 Zdecydowalam sie na sukienke z salonu mosy slubnej Karina. Co sadzicie o tej sukience Drogie Dzewczyny www.karina.net.pl nazywa siesukienka nazywa sie VENUS.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slinshine Re: Wybralam:) 10.01.06, 15:13 zapomnialam napisac ze to kolekcja EXCLUSIVE Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Wybralam:) 10.01.06, 15:17 Bardzo dziwna ta sukienka Wstawka w środku. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Wybralam:) 10.01.06, 15:21 Trzeba klikać na zielone listki na drzewku. Pomysł jest koszmarny. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Wybralam:) 10.01.06, 15:23 Dzięki wielkie, w życiu sama bym na to nie wpadła. ) Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Wybralam:) 10.01.06, 15:26 Mi się niechcący kliknęło. Sukienka całkiem, całkiem, wydaje mi się, że na za grubej modelce jest prezentowana. A jak leży na Tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
slinshine Re: Wybralam:) 10.01.06, 16:11 Jestem szczupla osoba wiec chyba ten kroj bedzie pasowac ... Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Wybralam:) 10.01.06, 16:12 Sobie bym takiej nie wybrała, wolę jednak klasykę, ale zawsze podziwiam odwagę! Odpowiedz Link Zgłoś
slinshine Re: Wybralam:) 10.01.06, 16:12 Jestem szczupla osoba wiec chyba ten kroj bedzie pasowac ... Odpowiedz Link Zgłoś
kati_t Re: Wybralam:) 10.01.06, 17:05 przepraszam ale ta sukienka jest koszmarna jeżeli Cię boraziłam to sorry ale proszisz o ocene Odpowiedz Link Zgłoś
motylek55 Re: Wybralam:) 10.01.06, 17:56 jak dla mnie brzydka.ale moze staromodna jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
lady_of_avalon Re: Wybralam:) 11.01.06, 09:37 Ja bym jednak poprosiła żeby mi ten gorset cały zabudowali... Taki goły brzuch dziwnie wyglada. Ale haft ma ładny Odpowiedz Link Zgłoś
slinshine Re: Wybralam:) 11.01.06, 10:48 Slubuje 2-go wrzesnia oczywiscie 2006 roku Odpowiedz Link Zgłoś
slinshine Re: Jaka cena? 11.01.06, 16:34 No wlasnie cena,a moze Ty wiesz?bo ja jeszcze nie i mam nadzieje,ze zawalu nie dostane jak sie dowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Jaka cena? 11.01.06, 18:43 TO TY JESZCZE NIE MIERZYŁAŚ, A JUŻ WYBRAŁAŚ??? Odpowiedz Link Zgłoś
klerken Re: Jaka cena? 12.01.06, 11:09 No ja właśnie nie mam pojęcie a spodobało mi sie kilka sukienek, więc tak ogólnie chciałam sie zorientować w cenach... Skoro jeszcze nie mierzyłaś, to moze chociaż napisz do nich maila z prosbą o podanie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
nie.migotka Re: Wybralam:) 11.01.06, 10:42 Za dużo dziwnych rzeczy: prześwit na brzuchu, halka upięta na spódnicy, na środku przywalony kwiatek, jeszcze szędzie przyczepione ozdoby kwiatkowo-złote... Nie w moim guście. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ladnapanna Re: Wybralam:) 11.01.06, 14:15 ta suknia wygląda jakby była nie skończona! jakbys zapomniała założyć góry na ten gorset! przemysl to jeszcze raz... Odpowiedz Link Zgłoś
beksa99 Re: Wybralam:) 11.01.06, 19:16 szczerze? to mi sie zupełnie nie podoba.Ale chcę Ci powiedziec,że nie będziesz wiedziała czy dobrze wyglądasz dopóki jej nie przymierzysz.Przymierzac i jeszcze raz przymierzac.Powodzenia i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
slinshine Re: Wybralam:) 11.01.06, 19:32 No wlasnie najpierw przymierzyc bo to przeciez najwazniejsze.Ale gdy ja zobaczylam to mi sie spodobala i powiedzialam,ze to bedze ta.No a jesli nie bedzie pasowac do mojej figury to musze wybrac inna.No bo przeciez nie moge wyjsc w czyms co nie bedzie na mnie dobrze lezalo bo tylko sie osmiesze. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia84 Re: Wybralam:) 11.01.06, 20:00 Ja też przyznam że mi się nie zbyt podoba Zwłaszcza ten prześwit. Ale twój gust. Za to bardzo podoba mi się z tej samej kolekcji suknia Amor tyle że ja bym zrobiła coś z tymi rękawami Dla mnie za długie będą cały czas przeszkadzać. To tak na marginesie ja narazie tylko oglądam mam jeszcze rok. Powodzenia w szukaniu Odpowiedz Link Zgłoś
slinshine Re: Wybralam:) 11.01.06, 20:15 No tak te rekawy,masz racje to przeszkadza przynajmniej mi tez Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_na_102 Re: Wybralam:) 12.01.06, 09:10 Mi się średnio podoba Jakieś takie dziwne połączenie tej zwiewnej tkaniny z dość ciężkim gorsetem i jeszcze złotymi haftami. Chyba lepiej by było bez tego marszczonego wierzchu spódnicy, bo tak to mi się to jakoś gryzie. Ale skoro jeszcze jej nie przymierzałaś (a nawet nie znasz ceny) to radzę najpierw wybrać się do salonu. pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
karol_ka66 Re: Wybralam:) 12.01.06, 09:47 jak oglądałam przed własnym slubem kiecki w necie zastanawiałam się najczęściej kto kupuje takie brzydactwa i dlaczego, wiec teraz moge zapytać - dlaczego taka suknia? co Ci się w niej podoba? dla mnie zdecydowanie przekombinowana i brzydka, ale nie obrażaj się, bo to zdanie fanki czystych form, prostoty, osoby, która nie cierpi zdobień, a własna sukienkę miała tak prostą (ale i odważną), że pewnie nikt nie pomyślłby o tej kiecce jako o ślubnej! pozdrawiam i zyczę wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Wybralam:) 12.01.06, 10:36 Przyjrzałam się jej jeszcze raz i szczerze uważam, że w kategorii zdobnych sukien i w swoim stylu jest naprawdę niezła. Nie wiem, jak te kawiatki wyglądają z bliska, ale fotografowana z daleka jest ok. Ale i tak najbardziej podoba mi się z tej samej kategorii Monice. Tylko że to nie ja mam teraz brać w niej ślub. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maya28 Re: Wybralam:) 12.01.06, 16:28 hm...tak niezręcznie pisać, ale dla mnie ta sukienka jest wręcz odstraszająca. Odpowiedz Link Zgłoś
anneczka78 Re: Wybralam:) 13.01.06, 11:44 Sukienka ogólnie jest ładna, podoba mi się jej styl. Wcale nie jest jakaś wielce awangardowa, jak sobie wyobrażałam z opisów w innych komentarzach Ja bym się w niej źle czuła ze względu na krój gorsetu, jest taki "płytki" od góry i to niezbyt dobrze wygląda moim zdaniem. Chyba rzeczywiście przydałoby się coś na wierzch. Prześwitującą górą się nie przejmuj, bo po pierwsze brzuch nie jest goły przecież, a po drugie nie jest to jakieś wyzywające rozwiązanie. Daję tej sukience 4+ Odpowiedz Link Zgłoś
anneczka78 Re: Wybralam:) 13.01.06, 11:51 Chociaż... może ten gorset nie jest za płytki, tylko ta laska ma źle biżuterię dobraną. Coś większego na szyi załatwi sprawę tego pustego pola na dekolcie W każdym razie - mnie się podoba. A te modelki z Kariny to chyba dorze karmione są Odpowiedz Link Zgłoś
pumka10 Re: Wybralam:) 13.01.06, 11:54 to i ja sie przyłacze- mnie sie nie podoba... wydaje mi sie za bardzo przekombinowana i nie jest według mnie elegancka. wszytsko jednak to kwestia gustu, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pantarejka Re: Wybralam:) 13.01.06, 15:39 Brak elegancji i mnostwo zbednych dodatkow. Mi sie nie podoba. Slub to cos powaznego, dlatego sukienka tez powinna byc "powazna". Odpowiedz Link Zgłoś
anka_lodz Re: Wybralam:) 15.01.06, 00:22 Ja się nie zgodze ze słowami sukienka powinna być poważna, powinna być wymarzona i powinna podobać się pannie młodej. każda z nas ma inny gust, mi osobiście ta sukienka podoba się średnio ale wierzę, że autorka postu będzie wygladała w niej pieknie, czuła się rewelacyjnie bo jej ta suknia się podoba !!! I to najważniejsze, nie szata zdobi człowieka a człowiek szatę. Na szczęście dzisiaj jest taki wybór, ze każada panna młoda ma szansę znależć coś pod swój gust. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martusia81 Re: Wybralam:) 13.01.06, 22:51 co wy wypisujecie??>????????? tak sukienka jest bardzo ladna!!!! i jestem pewna ze w rzeczywistoci moze wygladac jeszcze ladniej. wlasnie takie oklepane,wszystkie wygladajace tak samo sukienki sa NUDNE..a tak jest bardzo ciekawa... POPIERAM.. )) czy teraz na modze sa tylko La Sposy.. fererry itp!! moze sa to sukienki z klasa!! alez jakie juz OKLEPANE!!! SLINSHINE 3MAJ SIE! Odpowiedz Link Zgłoś
slinshine Re: Wybralam:) 14.01.06, 14:25 Dziekuje za dobre slowo.Mnie tez ta sukienka sie bardzo podoba tylko mam nadzieje ,ze cena mnie nie zabijehehe.A Ty kiedy slubujesz...bo ja 2 wrzesnia. 3maj sie i pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Wybralam:) 15.01.06, 00:36 Przykro mi, ale przyłączę się do głosu większości - moim zdanie sukienka ni etylko jest nieodpowiednia na ślub, ale wręcz brzydka. Ale jeśli Tobie się podoba - to najważniejsze Odpowiedz Link Zgłoś