tiberina 22.01.06, 09:54 Jak Wam się podoba sukienka Gotico z kolekcji La Sposa??? www.splasposa.com/entrada_index.asp?idioma=2 Make your choice - beauty - 2 strona - 3 sukienka w 2 rzędzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiberina Re: GOTICO - LA SPOSA 22.01.06, 14:17 Popularny? To mnie bardzo zaskoczyłaś. Oglądałam bardzo dużo sukien i w podobnym stylu widziałam niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla4 Re: GOTICO - LA SPOSA 22.01.06, 19:27 ślub miałam w ubiegłym roku w lipcu i przewertowałam wiele stron z katalogami - i może to tylko moje wrażenie - ale wiele jest takich fasonów - co nie zmienia faktu że kiecka nienajgorsza Odpowiedz Link Zgłoś
chenoa1 Re: GOTICO - LA SPOSA 22.01.06, 10:44 mi sie bardzo podoba. poza tym dzieki za adres stronki bo tam jest wiecej fajnych do wybierania Odpowiedz Link Zgłoś
anka_w83 Re: GOTICO - LA SPOSA 22.01.06, 10:57 Śliczniutka ! Ciekawe jaka jest jej cena Odpowiedz Link Zgłoś
tiberina Re: GOTICO - LA SPOSA 22.01.06, 14:18 Ceny kształtują sie około 2500 - 4000 w zależności od sukni i miasta. Wiadomo - w Warszawie jest najdrożej. Odpowiedz Link Zgłoś
malgoszac Re: GOTICO - LA SPOSA 22.01.06, 11:50 fajna. mozna te firme kupic w Polsce czy trzeba zagranica? Odpowiedz Link Zgłoś
tiberina Re: GOTICO - LA SPOSA 22.01.06, 14:15 Pewnie, że można kupic w Polsce. Adresy sklepów znajdziesz tutaj: suknie- slubne.pl/ramka.php?page=sklepy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: GOTICO - LA SPOSA 22.01.06, 17:15 Super, ze podałaś dokładną lokalizację sukienki. Niebrzydka, tylko to marszczenie w pasie jest bardzo popularne. Większosć sukienek z marszczeniem w pasie i tą płachtą ma co prawda górę bez ramiączek i kończącą się prostą linią, dlatego ta nie jest identyczna ze wszystkimi pozostałymi. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjoasia Re: GOTICO - LA SPOSA 22.01.06, 17:24 moze i popularna, ale piekna. W koncu tylko raz w niej wystapisz - SAMA a nie wsród identycznych panien młodych. Jesli Ci pasuje i podobasz sie sobie w niej - bew wahania kupuj. A te marszczenia w pasie po prostu wyszczuplaja! Odpowiedz Link Zgłoś
tiberina Re: GOTICO - LA SPOSA 22.01.06, 18:02 Dzięki za wsparcie. Przymierzałam duzo sukienek i ta mi sie najbardziej spodobała. Mam wąską talię i w tej wyglądałam najładniej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś