asia19815 24.01.06, 19:59 Czy jest ktoś kto bierze ślub w innym dniu niż sobota? Ja ślubuję w środę przed Bożym Ciałem. Na początku nie byłam tym zachwycona ale już mi przeszło. A wszystko przez salę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martacqs Re: ślub w tygodniu 24.01.06, 20:05 miałam zamówiona sale na 10 czerwca (sobota), potem okazało się że sala się likwiduje i właściciel w zamina proponował na dogodniejszych warunkach swoja inna "lepszą" salę własnie w Boże Ciało. Gryźliśmy się z tym cały tydzień, ale jednak się nie zdecydowaliśmy. Wyszukaliśy inna salę na 1 lipca (dwa dni). Odpowiedz Link Zgłoś
ra81 bylam na weselu w czwartek 25.01.06, 12:58 nie przejmuj sie, w czwartek wszyscy odespia w zeszlym roku bylismy na weselu zorganizowanym w czwartek, zapewne wlasnie ze wzgledu na sale, ale nie wnikalam... akurat byla noc swietojanska, wiec po oczepinach puszczalysmy wianki (które wczesniej musialysmy same uplesc), a chlopcy szukali kwiatu paproci wszyscy poradzili sobie z piatkiem w pracy (bo to przeciez byl normalny dzien) i bawili sie hucznie, bordo i aczkoliwek Odpowiedz Link Zgłoś