Dodaj do ulubionych

White one - 903

29.01.06, 23:26
Ile szukałyście, wybierałyście swoją suknię? Ja się bałam, że potrwa to wieki,
ale o dziwo wystarczyły dwie wizyty w salonie i juz wiem, którą kupię!
Wybrałam model White one 903 w koloże ecru (będę wdzięczna za opinie - jest na
www.mlodaimoda.pl). Bardzo podoba mi się ta beżowa i taką właśnie
przymierzałam, ale nie pasuje do niej biały welon - wygląda jak z zupełnie
innej bajki, a w beżowym, który wyglądałby pewnie jak brudny, mogłabym
nieciekawie się prezentować wink No trochę kupuję, nie mierząc tej ecru, kota w
worku... jak sądzicie?
Obserwuj wątek
    • nieztejbajki Re: White one - 903 30.01.06, 10:17
      Suknia bardzo elegancka. Jesli nie pasuje welon, to może zrezygnuj z niego big_grin
    • mamma320 Re: White one - 903 30.01.06, 10:20
      Jest bardzo ładnasmile
      Strasznie mi się podoba, powiedz jeśli możesz ile kosztuje smile
      Pozdrawiam
    • agnrek Re: White one - 903 30.01.06, 10:24
      Sukienka jest ładna, to chyba kolor capuccino. Widziałam już taki kolor na
      koleżance i jakoś nie przypadł mi do gustu. No i welon odpada, bo będzie
      naprawdę brzydki. Biały odpada całkowicie.
      Może kup beżową, skoro Ci się podoba i zrezygnuj z welonu?
    • ardzuna Re: White one - 903 30.01.06, 13:03
      Moim zdaniem też jest bardzo ładna i w tym kolorze, a w ecru może sie
      prezentować gorzej. Na twoim miejscu kupiłabym taką i zrezygnowała z welonu.
      Mozna np. zamówic kapelusik z woalką albo coś w tym stylu. BTW ostatnio na
      ślubach znajomych elonów raczej nie widuję, nie jest to obowiązkowy element
      stroju.
      • olkao Re: White one - 903 30.01.06, 13:10
        Kiecka śliczna!
        I w dodatku oryginalna, jak na dzisiejsze standardywink mody ślubnej! Nie kończy
        się tuz nad biustemwink nie przypomina stroju z Moulin Rouge (gorset i
        krynolina) - wdzięczna, elegancka... Faktycznie - chyba bez welonu będzie
        lepiej się prezentować... A można szeptemwink zapytac o cenę...?
        • mjakminia Re: White one - 903 30.01.06, 15:44
          Bardzo miło mi słyszeć że się Wam podoba! smile Zamowię jednak model w kolorze
          ecru, a nie beż, bo podobno koronka ozdabiająca górę sukni w obu modelach jest
          taka sama. Różni sie tylko spódnica i pokrywający ja tiul. Umówiłam się z
          salonem, że jak mi się ta jasna nie spodoba, to dadzą mi model beżowy, ktory
          jest w sklepie (mają moj rozmiar). Są bardzo w porządzku! A suknia w tym
          salonie kosztuje 3800 zł, a do końca stycznia 3190 zł. Oczywiście korzystam z
          tej promocji.
    • adzi25 Re: White one - 903 05.02.06, 19:00
      Ja też tą wybrałam, ale kolor beżowy własnie.Tylko się zastanawiam nad tym
      kolorem...moje obawy w innym wątku.Ja mierzyłam do niej welon-ale w kolorze ecru
      (czyli prawie białym), taki delikatny i moim zaniem pasował bo nie odcinał się
      za bardzo. rozjaśniał górę, ale nie gryzł się z koronką, bo w rzeczywistości ta
      suknia jest jaśniejsza niż na zdjęciu.Beżowy na pewno by nie pasował.Co do
      koronki, to ona w modelu ecru jest jasniejsza niz w beżu-stąd moje obawy czy
      będzie się tak ładnie prezentować.Mam czas do namysłu do środy-i męcze sie
      bardzo...szkoda własnie, że nie mają sukienki w tym 2 kolorze
      • mjakminia Re: White one - 903 05.02.06, 19:21
        No to gratuluję wyboru! smile Ja się w koncu zdecydowałam na ecru... nie ukrywam,
        że sie boję jak diabli, że mniej mi się będzie podobała... ta bezowa jest super!
        Zdecydowałam się jednak na tą jaśniejszą, bo moim zdaniem biały welon dziwnie
        wyglądał z tą beżową, dla mnie przynajmniej wyglądał jak pozyczony od innej
        sukni. Bardzo chcę miec kolczyki w stylu tych koralików przy tym kwiecie z
        przodu, takie długie, wiszące. Nawet się zastanawiam by cos takiego gdzieś
        zamówić, ale nie mam jeszcze mopysłu gdzie??
        • adzi25 Re: White one - 903 05.02.06, 19:28
          No ja kolczyków nie noszęsmile)Ale myślę, że możesz na takie trafić w jakiś
          sklepach..
          Wszystko byłoby łatwiejsze, gdyby mieli te 2 kolory u siebie, prawda?? Ja w
          ogóle nie myślałam o welonie, ale potem pomyślałam że raz w życiu-i w sumie
          moge mieć tylko do kościoła a na salę bym zdjęła.Patrzyłam welon nie całkiem
          biały, ale też nie bezowy-musze sie jeszcze powaznie zastanowic nad tym
          wszystkim..
          W tym beżu mi było lepiej niż w innej sukience z tego materiału-bardziej
          wyraziście, bo ja blada twarz jestemsmile)

Co do obsługi, to najlepsza z salonów w których byłam.
    • kdlugosz Re: White one - 903 07.02.06, 12:58
      witaj, ogladalam suknie, jest piekna. Mysle ze powinnas zrezygnowac z welonu,
      moze jakis stroik? Mi wpadl w oko model 904, mam pytanie gdzie kupowalas
      suknie? w salonie na Koprzywianskiej, czy moze sa inne jeszcze salony gdzie
      mozna dostac te modele? jak to wyglada cenowo? Bede wdzieczna za odpowiedz.
      Pozdrawiam serdecznie
      kasia
      • marlena.k1 Re: White one - 903 07.02.06, 13:04
        Suknia faktyczni piekna.Jak masz problem z welonem to sprobuj ozdobic fryzure
        stroikiem ,tez dobrze sie prezentuje
        • adzi25 Do kdlugosz 07.02.06, 15:11
          Salon jest ok-naprawdę-mi tez sie podobały inne suknie-ale panie i pan(1smile) od
          razu doradzili co i jak-i rzeczywiści. Nie byli przy tym nachalni, mierzyłam
          też te modele, które początkowo wybrałam z neta.A modelu 903 wcześniej w ogóle
          nie brałam pod uwagę-okazał się dla mnie jednak najlepszy.
          Ceny-do 3 tys spokojnie można wybrać coś-większośc sukienek jest za ok 2,5 tys.
          Co do 904-fakt ładna-musisz jednak zmierzyć-cenowo pewnie ok 3 tys.
          Dodatki tez można tam dobrać, a halkę kupic lub wypożyczyć-potem sukienke można
          oddać w komis.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka