Dodaj do ulubionych

a czy ktos ma wesele w okolicach Lublina

09.02.06, 22:24
jest ktos z Lublina na forum, jestem ciekawa gdzie robicie wesele, jakies
pomysly na fajne sale?
Obserwuj wątek
    • basialek Re: a czy ktos ma wesele w okolicach Lublina 09.02.06, 22:57
      ja mam wesele w Łęcznej smile
      • bebe20130 Re: a czy ktos ma wesele w okolicach Lublina 09.02.06, 23:04
        super, ja jestem dokladnie z Lublina i tam bede miala, tylko sie zastanawiam
        nam lokalem, orientujesz sie w jakis fajnych?smile
        • basialek Re: a czy ktos ma wesele w okolicach Lublina 09.02.06, 23:10
          "Dworek Szlachecki" Renata Ciesielka Lublin, ul. Sienna 25 - tam miał moj brat
          i było super - niestety mój termin już był zajety sad
          • bebe20130 Re: a czy ktos ma wesele w okolicach Lublina 13.02.06, 04:46
            dzieki, wlasnie bylam na ich stronie internetowej i rzeczywiscie wyglada
            fajnie, orientujesz sie moze w ich cenach?
            • basialek Re: a czy ktos ma wesele w okolicach Lublina 13.02.06, 09:45
              Ja byłam tam we wrześniu i powiedziano mi, że około 90-100 zł. Najlepiej się
              tam udać właścicielka jest bardzo miła. Tylko z terminami tam krucho, ślub
              będzie w sierpniu i już wtedy mieli wszystko zajęte. Mój brat robił tam swoje
              wesele i było super. My bardzo żałujemy, że nasze nie będzie tam. Jakbyś miała
              jakieś pytania to na prix bo ja ostatnio bardzo rzadko tu zaglądam –
              pozdrawiam.
              • bebe20130 Re: a czy ktos ma wesele w okolicach Lublina 13.02.06, 17:14
                dzieki, jakby co to bede pytac, pawink
                • heather4 Re: a czy ktos ma wesele w okolicach Lublina 13.02.06, 18:25
                  90-100? a na stronie piszą że 85 uncertain
    • patika_18 wesele w okolicach Lublina 13.02.06, 23:27
      Czesc. Ja robię wesele w przyszłym roku w lokalu "Zajazd pod Gwiazdami" na ul Lipskiej. Ceny dość zróżnicowane, w zależności od tego co będziesz zamawiała.Jednak z terminami też krucho, cały czerwiec przyszłego roku zajęty...i oczywiście 7 lipca teżsad((. Pozdrawiam i powodzenia smile
      • bebe20130 Re: wesele w okolicach Lublina 14.02.06, 21:43
        a gdzie dokladnie jest ta ulica? bo jakos nie potrafie jej zlokalizowac?
        • inez_22 Re: wesele w okolicach Lublina 24.02.06, 10:41
          Hej
          "Zajazd..." jest w okolicach Zalewu. Ale ...ja bralam tez ten lokal pod uwage,
          lecz zrezygnowalam po tym, jak bylam tam na weselu gosciem. Lokal oczywiscie
          ladny,fajnie przystrojone stoly, ale malo jedzenia..A ceny wysokie.
          PS Dodam, ze moi znajomi placili rok temu 120 od osoby
    • monjan Re: a czy ktos ma wesele w okolicach Lublina 24.02.06, 10:55
      ja mialam slub w sali weselnej w Kazimierzowce, jak sie jedzie na swidik
      polecam!! moge udzileic wiecej info-na priv
      • jagnabe Re: a czy ktos ma wesele w okolicach Lublina 03.03.06, 18:54
        Ja dopiero się rozglądam. Co polecacie?
        • bebe20130 Re: a czy ktos ma wesele w okolicach Lublina 03.03.06, 18:57
          to widze ze tak samo jak jasmile
          • jagnabe Re: a czy ktos ma wesele w okolicach Lublina 03.03.06, 19:07
            smile
            pozdrawiam więc
            smile
            • heather4 Re: a czy ktos ma wesele w okolicach Lublina 15.03.06, 13:02
              a jak stoicie z zespołami?
              • inez_22 Re: a czy ktos ma wesele w okolicach Lublina 15.03.06, 14:13
                Moja sala jest w Dysie, jakieś 2 km od Choin.
                A zespół Xedos, super fajnysmile
                • heather4 Re: a czy ktos ma wesele w okolicach Lublina 15.03.06, 20:05
                  czy możesz mi podać stronkę tego Xedosu? bo w internecie znalazłam tylko, że to
                  jest model mazdy uncertain
                  • inez_22 Re: a czy ktos ma wesele w okolicach Lublina 05.04.06, 07:18
                    Hej, Xedos swojej strony w necie nie ma. Grali u naszych przyjaciół na weselu,
                    więc i my ich 'podłapalismy'smile Nr telefonu ma do nich mój Narzeczony, jutro
                    postaram sie Ci go wysłać na priv. Pozdrawiam
                • lobo25 Re: a czy ktos ma wesele w okolicach Lublina 15.03.06, 22:58
                  daj namiary na te sale w dysie, plizzzzzzzzz
                • gka Re: a czy ktos ma wesele w okolicach Lublina 16.03.06, 14:50
                  moge i ja prosić namiary na ten zespół Xedos, bo powoli tracę już cierpliwośc w
                  szukaniu zespołów, wszędzie gdzie dzwonie mają zajęte terminy, a ślub mam 2
                  września i nie wiem czy brać to co jest czy jeszcze szukać dalej.
                  • baranek78 Re: a czy ktos ma wesele w okolicach Lublina 20.03.06, 21:13
                    ja mam slub 02.09.2006, 40 km od Lublina, orkiestre mamy z Janowca nad Wisla,
                    zamowiona w czerwcu 2005- takie sa terminy w moich stronach, sala zamowiona rok
                    wczesniej
                  • inez_22 Re: a czy ktos ma wesele w okolicach Lublina 05.04.06, 07:16
                    Hej, mój slub tez 2 wrzesniasmile Wiec w kwestii zespołu nie pomogę..Pozdrawiam
      • lobo25 Re: a czy ktos ma wesele w okolicach Lublina 15.03.06, 22:57
        daj namiary co i jak na gazetowego, z gory dzieki
    • agacik10 suknie 15.03.06, 16:39
      A gdzie kupujecie suknie ślubne? Możecie polecić jakiś salon albo pracownię?
      • heather4 Re: kościół 20.03.06, 23:47
        czy decydujecie się na "własną" parafię, czy szukacie gdzie indziej? bo ja bym
        naprawdę nie chciała usłyszeć na kazaniu, że np stracę dziecko, albo że mam
        jedno przeznaczyć do życia zakonnego...jakieś pozytywne doświadczenia z
        księżmi -oratorami? może dominikanie, ale w lublinie nigdy nie byłam u nich na
        mszy...
        • inez_22 Re: kościół 05.04.06, 07:21
          Ja decyduje sie na swoja parafię, bo nie wyobrazam sobie brać ślubu gdzie
          indziejsmileNo i nie mam przykrych doswiadczeń z naszymi księżmi.
          • heather4 Re: 05.04.06, 13:19
            ja się decyduję jednak na dj'a. mam wybredne ucho i żaden zespół mnie nie
            zadowoli wink A w jakim miejscu robisz wesele?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka