Dodaj do ulubionych

Propozycje dla Mam :)

10.03.06, 01:15
???? Jak ubierają się Wasze Mamy w Ten Dzień ????

Obserwuj wątek
    • misiaczyca1 Re: Propozycje dla Mam :) 10.03.06, 08:27
      Ja chciałbym zeby moja załozyła jakąs sukienke.a nie garsonke.nie sadze zeby
      zechciala załozyc suknie balową ale jakas taka letnia i jasna,zelona,rozowa(
      nie nie tu juz przesada zartuje),chocby nawet czarna.nie widze problemu.
      • dalloway Re: Propozycje dla Mam :) 10.03.06, 08:40
        Ja mojej sama narysowałam projekt i szyjemy. Będzie sukienka koktajlowa do
        kolan i do tego z tej samej tkaniny i prawie tej samej długości rodzaj
        płaszczyko - żakietu a do tego jeszcze w kościele mała etolka z jasnych norek
        (może być jeszcze bardzo zimno). Wszystko z jedwabnej szantungowej tafty w
        kolorze jasnozielonym. Buty albo dokupimy jakieś neutralne albo damy u szewca
        do obszycia materiałem takim jak suknia. Ja nie lubię ani garsonek, ani sukni
        balowych. Długie suknie w pewnym wieku okropnie postarzają, a moja Mama ma
        rozmiar 36 i w krótkiej sukience będzie śliczna i młoda.
        • misiaczyca1 Re: Propozycje dla Mam :) 10.03.06, 08:46
          to bedziecie obie pieknie wygladały.wyobrazam sobie to.i zainteresowało
          mnie.moja mama ma ok40 lat.do tego jest "Młoda mama" wiec promienieje.
          uwazana jest za kobiete z gustem.dlatego wierze,ze bedzie swietnie.

misiaczyca.weddingchannel.com.pl/
          • ema.cz Re: Propozycje dla Mam :) 10.03.06, 09:46
            My z moją mamą jesteśmy już po tej uroczystości.
            W pierwotnej wersji chciała iść w garsonce. I to takiej lużnej, nie
            podkreślającej linii.
            Zaprotestowałam ! Nie po to się odchudzała !
            Mimo tego, że miała "50 na karku" to namówiłam ją na kupienie sukienki z
            gorsetem odcień oliwkowo-złoty. Do tego dobrała sobie szal prawie w tym samym
            odcieniu. Zrobiła sobie super fryzurę, makijaż i wyglądała jak moja starsza
            siostra... no bo jak umiejscowić ją w koligacjach rodzinnych jeżeli kelnerka w
            restauracji myślała, że moja babcia ( mojej mamy mama ) jest mamą Panny
            Młodej smile
          • mrowka05052007 Re: Propozycje dla Mam :) 10.03.06, 22:49
            Trochę odejdę od tematu... Zajrzałam na Waszą strone i ... my też się
            poznaliśmy przez gg!
    • adzi25 Re: Propozycje dla Mam :) 10.03.06, 17:10
      Moja mama na ślubie wystąpi w różu( z dodatkiem czerni)-elegancko-wieczorowy
      kostium, kupiony okazyjnie jeszcze w wakacjewink naprawdę super!A tym bardziej
      sie zdziwiłam, że taki kolor-bo ona to albo jasne, albo zielone..
      Natomiast chce sobie kupić na wesele jakąś sukienkę i oczywiście nic jej sie
      nie podoba..ale do lipca troszke czasu jeszcze jest.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka