sassa 10.03.06, 01:15 ???? Jak ubierają się Wasze Mamy w Ten Dzień ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiaczyca1 Re: Propozycje dla Mam :) 10.03.06, 08:27 Ja chciałbym zeby moja załozyła jakąs sukienke.a nie garsonke.nie sadze zeby zechciala załozyc suknie balową ale jakas taka letnia i jasna,zelona,rozowa( nie nie tu juz przesada zartuje),chocby nawet czarna.nie widze problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
dalloway Re: Propozycje dla Mam :) 10.03.06, 08:40 Ja mojej sama narysowałam projekt i szyjemy. Będzie sukienka koktajlowa do kolan i do tego z tej samej tkaniny i prawie tej samej długości rodzaj płaszczyko - żakietu a do tego jeszcze w kościele mała etolka z jasnych norek (może być jeszcze bardzo zimno). Wszystko z jedwabnej szantungowej tafty w kolorze jasnozielonym. Buty albo dokupimy jakieś neutralne albo damy u szewca do obszycia materiałem takim jak suknia. Ja nie lubię ani garsonek, ani sukni balowych. Długie suknie w pewnym wieku okropnie postarzają, a moja Mama ma rozmiar 36 i w krótkiej sukience będzie śliczna i młoda. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczyca1 Re: Propozycje dla Mam :) 10.03.06, 08:46 to bedziecie obie pieknie wygladały.wyobrazam sobie to.i zainteresowało mnie.moja mama ma ok40 lat.do tego jest "Młoda mama" wiec promienieje. uwazana jest za kobiete z gustem.dlatego wierze,ze bedzie swietnie. misiaczyca.weddingchannel.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ema.cz Re: Propozycje dla Mam :) 10.03.06, 09:46 My z moją mamą jesteśmy już po tej uroczystości. W pierwotnej wersji chciała iść w garsonce. I to takiej lużnej, nie podkreślającej linii. Zaprotestowałam ! Nie po to się odchudzała ! Mimo tego, że miała "50 na karku" to namówiłam ją na kupienie sukienki z gorsetem odcień oliwkowo-złoty. Do tego dobrała sobie szal prawie w tym samym odcieniu. Zrobiła sobie super fryzurę, makijaż i wyglądała jak moja starsza siostra... no bo jak umiejscowić ją w koligacjach rodzinnych jeżeli kelnerka w restauracji myślała, że moja babcia ( mojej mamy mama ) jest mamą Panny Młodej Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: Propozycje dla Mam :) 10.03.06, 22:49 Trochę odejdę od tematu... Zajrzałam na Waszą strone i ... my też się poznaliśmy przez gg! Odpowiedz Link Zgłoś
adzi25 Re: Propozycje dla Mam :) 10.03.06, 17:10 Moja mama na ślubie wystąpi w różu( z dodatkiem czerni)-elegancko-wieczorowy kostium, kupiony okazyjnie jeszcze w wakacje naprawdę super!A tym bardziej sie zdziwiłam, że taki kolor-bo ona to albo jasne, albo zielone.. Natomiast chce sobie kupić na wesele jakąś sukienkę i oczywiście nic jej sie nie podoba..ale do lipca troszke czasu jeszcze jest. Odpowiedz Link Zgłoś