karolcia1979 15.03.06, 15:20 Hej. Dziewczyny macie może jakieś stronki z garniturami ślubnymi. Ja szukam i szukam i takie "liche" te stronki Pozdrowienia dla Wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnrek Re: Garnitur - stronki 15.03.06, 15:23 My już kupiliśmy, rzeczywiście jest kiepsko, trzeba wybrać i oglądać w sklepie, a nie na www. Jeśli chcecie zwykły - to wystarczy iść do salonu typu Hugo Boss czy Intermoda. Bardziej wyjściowe już w sklepach z modą slubną Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia1979 Re: Garnitur - stronki 15.03.06, 15:38 Mój skarb męczy mnie żebym szukała w internecie. Coś mi sie wydaje, że nie chce mu się chodzić po sklepach. Ale będe musiała go wkońcu zmusić Oglądaliśmy w PAWO, tyle tylko, że tam nie ma jeszcze wiosennej kolekcji ślubnej. Ślub za 1,5 miesiąca a On jeszcze nic nie ma, czeka na kolekcje Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Garnitur - stronki 15.03.06, 15:39 Po co w internecie? Ja szukałam, a w sklepie połowy wzorów nie było albo był nie w tym kolorze. Odpowiedz Link Zgłoś