22.03.06, 13:15
jakos do tej pory wcale się nad tym nie zastanawialam, nawet nie bralam pod
uwagę torebki na slubie, ostatnio jednak przegladalam strone z akcesoriami
slubnymii znalazlam tam kilka torebek. I tak sie teraz zastanawiam czy taka
torebka jest potrzebna, czy się przydaje itp. Wy bedziecie mialy??
Obserwuj wątek
    • epox123 Re: torebka 22.03.06, 13:18
      Torebka świadkowej jest naj,naj lepsza wink
    • agnrek Re: torebka 22.03.06, 13:27
      A co Ty do I komunii idziesz, że torebka Ci potrzebna ? smile
      Nie dość, że rękawiczki, welon, tren, bukiet, to jescze torebecka ma Ci ręce
      zajmować?
    • madzialenak Re: torebka 22.03.06, 13:32
      Wiadomo ze w tym dniu powinnysmy miec ze soba akcesoria do poprawy makijazu
      itp. ale nie wyobrazam sobie zebym miala miec jeszcze do tego torebke- trzeciej
      reki juz nie mamsmile dlatego wymyslilam sobie ze wszystkie potrzebne rzeczy bede
      trzymac w torebce mojej siostry.
      • mojave Re: torebka 22.03.06, 13:45
        też wlaśnie myślałam o wykorzystaniu cudzej torebki,ale zapytać chyba można?
    • nionczka Re: torebka 22.03.06, 13:47
      Oni chca nam sprzedac jak najwiecej gadzetów i tyle. Taka torebka jest bez
      sensu i tak swiadkowa by ja potem nosila.
      • bacha1979 Re: torebka 22.03.06, 13:55
        Absolutnie nie. Edyta bedzie trzymać wszytkie drobiazgi. Edyta tzn. moja
        świadkowa.
      • anulka80 Re: torebka 22.03.06, 14:32
        torebka??po co Ci torebka bedziesz miec bukiet i to chyba wystarczysmile
        a potrzebne Ci rzeczy niech wezmie swiadkowa do swojej torebki, raczej trzeba
        sie zatroszczyc zeby ona miala pojemna torebkesmile u mnie tak bedzie moja siorka
        ktora bedzie swiadkowa bedzie miec wszystko co mi trzebasmile
        • kati_t Re: torebka 22.03.06, 15:47
          bardzo rzadko spotykane aby panna młoda miała ze sobą torebkę, właśnie tak się
          zastanawiam co można było by do niej ewentualnie włożyć smile

1. pieniążki ? te sypane na szczęście po ceremonii smile
          2. chusteczkę ?

mogło by być całkiem ciekawie, tyko zgodzę się z przedmówczyniami że co?
          będziesz miała kwiaty i torebkę? – nieee, głupio to będzie wyglądać, albo
          torebeczka z kwiatów lub zamiast kwiatów smile
          • kati_t Re: torebka 22.03.06, 15:52
            tu na tej stronie znalazłam własnie coś w stylu symbolicznej "torebki" całkiem
            fajnie to wygląda smile same oceńcie smile

www.suknieagnes.pl/k2006/06p-4-3.htm
            • minerwamcg Re: torebka 22.03.06, 16:46
              No dobra, ale po co? Nic potrzebnego się tam nie zmieści, a niepotrzebne po co
              nosić?
              Kilka miesięcy temu ktoś na tym forum pokazywał takie falbaniaste cudo, które
              wyglądało jak, excusez le mot, batystowe majtki na łańcuszku. Nadawało się
              wyłacznie do noszenia chusteczki, bo cokolwiek większego lub cięższego
              rozpychałoby tę wiotką torebunię w paskudny sposób. A dla samej chusteczki
              chyba nie ma sensu brać torebki smile
              • nionczka Re: torebka 22.03.06, 17:06
                Najgrsze jest to, ze na slub nie jest nam potrzebna a po slubie juz w ogole
                nie. Zabiera tylko miejsce w domu. Wole unikac kupowania rzeczy na raz,
                szczegolnie jelsi nie sa potrzebne.
          • taormina5 Re: torebka 22.03.06, 17:09
            Torebka na ślubie potrzebna jest po to aby:1. Mieć w niej komórkę- żeby
            zadzwonić po taxi kiedy będzie trzeba czmychnąć sprzed ołtarza.2 Pieniądze żeby
            za nią zapłacić!!!
            • nionczka Re: torebka 22.03.06, 17:10
              Przekonalas mnie!!! Albo autobusem z biletem miesiecznym pod ponczoszka!
              • agnrek Re: torebka 22.03.06, 17:12
                Portfel to się wkłada jak pistolet - za podwiązkę smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka