zoe77 02.04.06, 23:00 Hej,jestem "nowa" na tym forum.WITAM WSZYSTKICH! Szukam fajnego miejsca na wesele dla ok.80 osób, w Lublinie lub okolicach,na czerwiec 2007. Znacie jakieś?Będę wdzięczna za wszelkie namiary i opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kami315 Re: Lublin - miejsce na wesele dla ok.80 osób 02.04.06, 23:18 Gdzieś tu chyba nawet znalazłam Hotel Lwów, no na stronce to wygląda supeeer. Aż żałuję, że ja nie będę tu miała wesela Obejrzyj sobie: btm-lwow.pl/index1.html Pozdrawiam i dzięki za Firlej )) Odpowiedz Link Zgłoś
andrea10 Re: Lublin - miejsce na wesele dla ok.80 osób 03.04.06, 08:26 czesc.. kilka lat temu balowałam w Hotelu Viktoria.. Narutowicza 58/60 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
heather4 Re: Lublin - miejsce na wesele dla ok.80 osób 03.04.06, 10:31 Dworek szlachecki - sama się tam wybieram, tylko jest mały problem: robią 2 wesela jednocześnie więc nie wiem, czy się zdecyduję. Poza tym Vanett nad zalewem. Odpowiedz Link Zgłoś
zoe77 Re: Lublin - miejsce na wesele dla ok.80 osób 03.04.06, 15:58 dzięki serdeczne wszystkim czekam na dalsze namiary Odpowiedz Link Zgłoś
dora044 Re: Lublin - miejsce na wesele dla ok.80 osób 27.04.06, 20:13 " Rzym" na kraśnickiej ale poczatek lipca 85/za osobę, ciekawy wystrój na 120 osób dla nas za małe szukamy 160 na wrzesień / pażdziernik Odpowiedz Link Zgłoś
jagnabe Re: Lublin - miejsce na wesele dla ok.80 osób 01.05.06, 14:59 Witam Nie polecam Dworku Szlacheckiego, nie podoba mi się również w Vanett. My zdecydowalismy się na Zajazd pod Gwiazdami Myślę, że na tą liczbę osób bedzie bardzo dobry Lwów, albo Esencja www.restauracja-esencja.pl/ Polecam tez stronę www.sluby.lublin.pl/portal/index.php Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
heather4 Re: Lublin - miejsce na wesele dla ok.80 osób 01.05.06, 15:45 teraz to ja też nie polecam Dworku - byłam tam Natomiast wybrałam Zajazd kasztelański w drodze na Nałęczów Pod Gwiazdami było dla mnie za drogo. Godny zastanowienia jest też dom weselny w Dominowie. Odpowiedz Link Zgłoś
jagnabe Re: Lublin - miejsce na wesele dla ok.80 osób 02.05.06, 16:52 Tego Dominowa strasznie dłudo szukaliśmy, aż w końcu skreśliliśmy z listy Do dziś nie wiemy gdzie to jest A ceny raczej wszędzie podobne, od 95 do 160zl za osobę. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
heather4 Re: Lublin - miejsce na wesele dla ok.80 osób 02.05.06, 17:02 dominów ma swoją stronkę. > A ceny raczej wszędzie podobne, od 95 do 160zl za osobę. no właśnie, i nie ukrywam, że to miało duży wpływ na moją decyzję Odpowiedz Link Zgłoś
jagnabe Re: Lublin - miejsce na wesele dla ok.80 osób 02.05.06, 20:48 Wiem, byłam na ich stronce, ale w realu naprawdę było to dla mnie trudne Odpowiedz Link Zgłoś
zoe77 Bosman 04.05.06, 13:12 Byłam w tych wszystkich knajpach i zawsze było coś na nie Mam mało gości np. na "Zajazd pod gwiazdami", nie chcieli. W Dominowie robią wesela na tyle osób, ale to bezsensu, zdecydowanie za dużo miejsca. W Esencji znowu za mało. Byłam też w Bosmanie nad Zalewem. W sumie przypadkiem. Mają całkiem fajnie, bo zależy mi tez na tym, zeby było też miejsce na dworze.A tam mają ładnie i ciągle remontują. Więc w przyszłym roku będzie jeszcze fajniej.Był tam ktoś? Jak z jedzeniem? Dobre mają? No i jak ta ich orkiestra, bo mają swoją.Z góry dzieki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
heather4 Re: Bosman 04.05.06, 13:24 byłam w tym Bosmanie. Na zewnątrz naprawdę super, ale w środku jak dla mnie tak średnio...jakoś tak mało elegancko. No i nie podoba mi się, że musisz wziąć kapelę, którą "sugeruje" właścicielka. Ewentualnie godzi się na "obcego" dj'a. Mnie pani zaprosiła do posłuchania tej kapeli w sobotę, więc jedyny sposób to faktycznie się tam wybrać i sprawdzić jak grają. Odpowiedz Link Zgłoś
zoe77 Re: Bosman 04.05.06, 13:46 Rzeczywiście nie jest tam super elegancko ale też nie ma wiochy.A salę po swojemu możemy udekorować, świeże kwiaty, itp. Czekam na opinie o jedzeniu w Bosmanie i zespole.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
heather4 Re: Bosman 04.05.06, 13:48 no cóż, nie jadłam tam, ale chyba najlepiej wybrać się do nich na obiad Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_dragan Re: Lublin - miejsce na wesele dla ok.80 osób 04.05.06, 13:43 Ja mialam wesele w Europie,bylo super sale sa dwie jesli sie na jednej nie zmiescicie to w jednej jedzenie a w drugiej tance. Dla mnie wazne bylo zeby bylo w cenrtum. W Europie daja pokoj dla nowozencow gratis i miejsce na parkingu na Wasz samochod. Jedzenie bardzo dobre,co zostanie mozesz zabrac ze soba a co wazne nie daja od razu wszystkiego tylko maja w chlodni i wystawiaja stopniowo. TZn jak sie skonczy jeden talerz slatki jarzynowej to dopiero daja nowy. Czesc u nas byla nieruszian z chlodni a na drugi dzien mielismy na przystawki do obiadu. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_dragan Re: Lublin - miejsce na wesele dla ok.80 osób 04.05.06, 13:44 -Wczerwcu 2003 placilismy 120zl od osoby- pozdrawiamy Asia i Pola Odpowiedz Link Zgłoś
heather4 Re: Lublin - miejsce na wesele dla ok.80 osób 04.05.06, 13:50 ja natomiast wybrałam Zajazd kasztelański w drodze na Nałęczów. Opinie na temat jedzenia i organizacji w ogóle słyszałam pozytywne. Inne plusy są takie, że w cenie 100zł mam już tort, ciasta i owoce, a cena w przyszłym roku nie wzrośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
heather4 Re: Unia Mercure 04.05.06, 14:34 jeśli kogoś nie przerazi cena to fajnie wygląda dworek Grafa Odpowiedz Link Zgłoś
zoe77 Re: Lublin - miejsce na wesele dla ok.80 osób 05.05.06, 10:00 Byłam w Kasztelańskim i własnie zastanawiam się - Bosman czy Zajazd.Weźmiemy chyba rodziców, zeby oni się wypowiedzieli.Zdecydujemy oczywiście sami ale zawsze co 6 osób to nie dwie Odpowiedz Link Zgłoś
heather4 Re: Lublin - miejsce na wesele dla ok.80 osób 05.05.06, 11:07 powodzenia przy wyborze. Nas przekonał wystrój, cena, i tzw. bonus który zaoferował właściciel (na naszą prośbę oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
miama Re: Lublin - miejsce na wesele dla ok.80 osób 09.06.06, 11:33 Moje za tydzień w restauracji przy Hotelu Huzar na Spadochroniarzy. Dam znać co i jak. A w Vanette koło zalewu nie polecam byłam tam na 2 weselach i 80 osób to za dużo do tego lokalu. Było ciasno Odpowiedz Link Zgłoś
emiliawo Re: Lublin - miejsce na wesele dla ok.80 osób 09.06.06, 12:34 W Lublinie bardzo podoba mi się Fiesta - super jedzenie, ładna sala. Byłam w Graf-Marinie, Kasynie na Narutowicza - może być. Zajazd Kasztelański - też w porządku. Moje wesele było w Podolance w Bogucinie, w kier. Warszawy (20 km od Lublina). W zasadzie byliśmy zadowoleni, jedzenie dobre, ale właściwie na każdym weselu dają tam dokładnie to samo do jedzenia, a jak chciałam coś zmienić to w końcu tylko się pokłóciłam z właścicielką. W tą sobotę idę na wesele w Biesiadzie, napiszę jak było. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vika-fika Re: Lublin - miejsce na wesele dla ok.80 osób 12.06.06, 07:30 Czesc dziewczyny. Jakie macie zdanie na temat zajazdu w Bogucinie albo o restauracji Fiesta w Lublinie. Proszę o info. Odpowiedz Link Zgłoś
vika-fika Re: Lublin - miejsce na wesele dla ok.80 osób 12.06.06, 12:09 prosze o odp. na w/w posta Odpowiedz Link Zgłoś
indygo191 Re: Lublin - miejsce na wesele dla ok.80 osób 12.06.06, 12:17 mnie fiesta bardzo się podobała ale na małą salę mamy za dużo gościa, a na dużą za mało jest ładna, elgancka i z klasąpiowiem Co tylko co do fieetsy jednarzecz, gdy pojechaliśmy ja oglądac Pani nam powiedział,że na małą spoko wejdzie 120 osób, trochę nie bardzo w to wierzylismy. wydawało sie, że bedzie mało miejsca do tańca. gdy zadzwoniłam dopytać o inne rzeczy inna pani powiedziała, że na małej robia max do 110 osób i to absolutne maksium..więc uwazaj, żeby Ci nic nie wcisnęły. poza tym jest slicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
vika-fika Re: Lublin - miejsce na wesele dla ok.80 osób 12.06.06, 12:26 dzieki ale wiesz co mnie zastanowilo jak dzwonilam - Pani mi powiedziala ze te duze sale maja juz na czeriwec 2007 zarezerowowane i ze zostala tylko ta mniejsza (akurat taka mi pasuje)...jak to jest w jednym czasie sa dwa wesela jednoczesnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
vika-fika Re: Lublin - miejsce na wesele dla ok.80 osób 12.06.06, 12:27 aha....zapomnialabym, a o tym Bogucinie masz jakies informacje? Albo moze ktos inny ma? Odpowiedz Link Zgłoś
indygo191 Re: Lublin - miejsce na wesele dla ok.80 osób 12.06.06, 13:53 o Bogucinie nie mam informacji zajrzyj tu, duzo dziewczyn tam robi imprezę www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=86495&page=64 ,a w Fieście są dwa weslea, tylko w innych miejscach budynku, ponoć nie przeszkadzają sobie...ale nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
vika-fika Re: Lublin - miejsce na wesele dla ok.80 osób 12.06.06, 14:09 dzieki wielkie Jeśli miałby ktos jakieś informacje na temat Bogucina to bardzo proszę o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
emiliawo Re: Lublin - miejsce na wesele dla ok.80 osób 13.06.06, 10:23 A o który lokal w Bogucinie Ci chodzi? Ja miałam wesele w Podolance, Podolanki są 2 - w Bogucinie i w Garbowie, ci sami właściciele. Tam jest bardzo dużo wesel i ciężko jest dostać termin w wakacje. Jedzenie dobre, ale właściwie na każdym weselu dają to samo. W sobotę byłam w Biesiadzie. Bardzo fajne miejsce na wesele ok. 100 osób. Cena chyba 100zł/os. Fajnie w środku, z tyłu ogród, bardzo ładnie. Jedzenie też dobre. I właściwie niedaleko od Lublina. Radości z przygotowań, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vika-fika Re: Lublin - miejsce na wesele dla ok.80 osób 13.06.06, 10:51 chodzi mi o ten lokal przy takim mini jeziorku - dworek Cały czas sie zastanawiam bo mam zarezerowowane tam 2 terminy do tej nedzieli ale waham sie jeszcze miedzy Fiesta - tam tez blokuje jeden termin. Sama nie wiem co lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
emiliawo Re: Lublin - miejsce na wesele dla ok.80 osób 14.06.06, 12:17 Dworek to całkiem inny lokal, nie wiem nic nt tamtejszych wesel. Choć wygląda fajnie. Pozdrawiam, życzę trafnego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś