Dodaj do ulubionych

Pytanie buty!!!

05.04.06, 09:47
Witajcie. Pisalam juz do Was na forum w sparwie butow. Jak narzie znalazlam
jedne ktore wreszcie spełniają moje oczekiwania. Przy czym mam pewną
watpliwość. Te buty sa ze wkory w srodku a na zewnatrz z satyny. Cyz takie
buty są wygodne i w miare trwale? Wiem ze założe je tylko raz w zyciu! Powiem
szczerze ze troche przerazaja mnie ceny butow slubnych skorzanych
(niekonicznie super wygpodnych) ktore kosztuja 350 zl. Jak na jeden arz
troche duzo! Co sadzicie o butach z satyny??? Będę wdzięczna za informacje i
wasze zdanie w tym zakresie.pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • twitti Re: Pytanie buty!!! 05.04.06, 09:49
      mnietez przerazaja takie ceny..ja tam kupie sobie buty albo na stodionie albo
      bazarze rozyckiegosmile i tak juz pewnie ich nie zalozesmile a moze u wietmamczykowq
      za 30 zl?smile
    • bacha1979 Re: Pytanie buty!!! 05.04.06, 09:53
      Jesli na jeden raz, to nie muszą byc super hiper trwałe... I satyna w
      połaczeniu ze skóra się powinna sprawdzić.
      Cóz, z tym założenbiem jeden ja mam tak samo, bbo sukienke bede mieć biała, a
      przeciez w białych butach nie będe paradować. Co innego ecru, atkie do letniej
      sukienki mozna czasem włożyc.
      • adriannaaa Re: Pytanie buty!!! 05.04.06, 10:20
        ja mam buty na codzień włąsnie takie - dosć eleganckie szpilki z zary - wygodne
        są abrdzo, co do trwałosci - to satyna na czubkach lekko sie przeciera, ale ja
        je trochę juz nosiłamsmile))
        • stokrotka_ok Re: Pytanie buty!!! 05.04.06, 10:26
          No własnie. moje będą białe więc jestem pewna ze nie założe ich więcej!
          Zastanwiam sie tylko czy satyna jest wygodna??? To co mnie tez dziwi to ze w
          sklepach slubnych buty z satyny kosztuje ok 150 - 200 zl, a takie same w KDT
          (pod palcem l\kultury w w-wie) kosztuja 100 - 12o zl. Ja sie decyzuje w KDT
          • adriannaaa Re: Pytanie buty!!! 05.04.06, 10:32
            no ja ze swoich jestem zadowolonasmile)))) choc moje opinie moga byc lekko
            nieobiektywne - jestem maniaczką szpilek - wiec jestem w stanei znieść lekkie
            niewygody dla pięknych butówsmile)))
    • adzik27 Re: Pytanie buty!!! 05.04.06, 14:02
      Ja mam wprawdzie butki ze skóry ale też kupiłam je w KDT ( 140 zł.). Moje są w
      kolorze ecru (b jasne) i tylko tam były.
    • sabraz buty z satyny nadają się do zafarbowania po weselu 05.04.06, 16:09
      witam
      Ja kupię sobie białe buty z satyny, a po weselu je zafarbuję( na jakiś inny
      kolor)i będę dalej w nich chodziła.Moja ciocia tak zrobiła i uważam że jest to
      świetny pomysł.Ten fakt+cena przekonują mnie do zakupu butów z satyny.
      Pozdrawiam
      • mira45 Re: buty z satyny nadają się do zafarbowania po w 05.04.06, 22:00
        ja dziś kupilam buty z satyny plus aplikacja zlota na skórce szalenie wygodne
        w la marce na chmielnej róg brackiej w bramie za 150zł.Naprawdę wygodne i estetycznie wykonane.Z tego co mi pani w sklepie mówila za tą samą cenę można wybrać materiał,fason lekko powiększyć itp.
    • wezyr17 Re: Pytanie buty!!! 05.04.06, 22:22
      A ja kupowałam buty w CCC. Kosztowały 69 zł, ekru, mała szpilka, wygodne. A że
      były z tworzywa....bez żalu wyrzuciłam do kosza po weselu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka