Dodaj do ulubionych

______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami_______

• malita26 Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 07.04.06, 10:25
      a to moja:

www.susanblanche.com/demetrios_4189.html
      • iwona147 Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 07.04.06, 11:38
        Wybrałaś taką która mi się najbardziej podoba. Jest śliczna. Powiedz mi czy ona
        jest taka sama jak na zdjeciu? Jeszcze jej nie mieżyłam i nie wiem jak wygląda
        w rzeczywistości. Zasatanawiam się bo ja mam rozmiar 38 a ta modelka na zdjeciu
        chyba 34wink
        Pozdrawiam
        • malita26 Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 07.04.06, 13:35
          Hej! Moim zdaniem w rzeczywistości jest o wiele ładniejsza niż na zdjęciu... Gdy
          ją widziałam w katalogu to średnio mi się podobała, a gdy ją zobaczyłam na żywo
          to się zakochałamwink Ja mierzyłam ją w kolorze kości słoniowej - rozmiar właśnie
          38smile Wyglądała supersmile Zamówiłam jednak białą i w moim rozmiarze (amerykańska
          4), troche jestem zaniepokojona czy nie będę wyglądała jak patyczak, bo
          amerykańska 4 to nasze 32!!! Suknia jednak poszerza biodra a głównie o to mi
          chodziłosmile
          Jedno jest pewne, jeśli podoba Ci się ta suknia to ją przymierz, bo zupełnie
          inaczej wygląda w katalogu, inaczej na wieszaku a jeszcze inaczej na Tobie!smile
          Pozdrawiam i życzę przyjemnych poszukiwań suknismile
          • iwona147 Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 07.04.06, 16:00
            Dzieki za info. Mi właśnie chodzi o ukrycie moich krągłych bioder wiec dlatego
            nie wiem czy bedzie do mnie pasowac. Ale tak jak mówisz nie przekonam sie
            dopóki jej nie przymieże. Dzieki i pozdrawiamsmile
    • midli1 Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 07.04.06, 11:29
      hahahahahaha "a moja suknia jest ładniejsz i kosztuje tyle i tyle!", "nie bo mja
      je pinkniejsza". Żałosne big_grinDDDD
      • korridda do midli1 07.04.06, 11:32
        ???????????

O co ci chodzi?
        Masz komleksy?
        To forum nie jest obowiązkowe.
        • twitti Re: do midli1 07.04.06, 11:39
          Hej! nikt po pierssze nie pisze ile kosztuje sukienka.. z reszta nie o to tu
          chodzi! a ni nie chodzi o popisanie sie.. raczej o zobaczenie tego co kazda z
          nas ma.. ja np. lubie ogladac sukienki innych dziewczyn, ze sobie porownac,
          popatrzec na ich gust.. ale nie zeby siebie dowartosciowac!

ps. masz jakis problem ze soba?
        • midli1 Re: do midli1 07.04.06, 11:41
          tak mam kompleks big_grinDDD ale mnie zażyłaś...nie podniosę się z tego w życiu.
          Smieszy mnie tylko ta błazenada suknia nie jest ważna ważne jest życie.
          • marti_ka82 Re: do midli1 07.04.06, 11:43
            ojajc wyglada na to, ze nic nikomu nie wolno jakis cenzor sie znalazl smile
            przepraszam, a takei wydarzenia jak slub, wesele, narodziny dziecka itp? nie sa
            czescia zycia? i nie mozn sie z nich cieszyc? co ci w tym watku przeszkadza?
            fakt, ze ktos wychodzi za maz i pokazuje swoja wymarzona suknie? rzecyzwiscie
            pwoazny problem... chcialabym przez cale zycie miec tlyko takie problemy smile
            • midli1 Re: do midli1 07.04.06, 11:49
              Nic nie mam do radości tych osób, życzę jak najlepiej smile. Jeśli chodzi o mnie to
              po prostu suknia i jakieś rzeczy związane z weselem nie są dla mnie ważne,
              Nielubię wesel ale to moje zdanie. Śmieszy mnie tylko kobiece spojrzenie na ślub
              poprzez sukienki najdroższe i z markowego salonu, tipsy i fryzy ślubne (
              łomatko!) Powodzenia!!!
              • marti_ka82 Re: do midli1 07.04.06, 11:52
                ojj midli1 smile dla mnie tez jest wazny fakt, ze ja i lukasz skladamy sobie
                przysiege i ze bedziemy maleznstwem na dobre i zle smile (mam nadzieje) i nie
                wszystkie kobiety przywiazuja wage do detali typu siknia, fryz itp smile wiec sie
                nie denerwuj i daj im popokazywac suknie smile milego dnia

Tylko ten kto wierzy w aniola, moze go w zyciu spotkac...
              • twitti Re: do midli1 07.04.06, 11:54
                ps. my nie robimy wesela bo nie lubimy tego typu imprez! nawet przyjecie nas
                stresuje, bo bycie w centrum uwagi nas przerazasmile ale nigdy w zyciu sukni nie
                kupie sobie , bo nawet na bale nie chodzimy!
                • midli1 Re: do midli1 07.04.06, 11:59
                  a chodzicie na bale?? Super...tongue_out Ja mam inne podejście do większości spraw tak
                  więc już się nie odzywam bo widzę ze tu niemożna podzielić się swoimi
                  refleksjami Miłego balowania na weselisku!!!big_grin
                  • twitti Re: do midli1 07.04.06, 12:08
                    no wlasnie nie chodzimysmile nie mozesz dyskutowacsmile ale nie kazdy chce sluchac ze
                    jest pustakiem i nie ma nic do powiedzeniasmile moze to nie forum filozoficznesmile
                    pozdrawiam
                  • ewamalami Re: do midli1 07.04.06, 15:54
                    > więc już się nie odzywam bo widzę ze tu niemożna podzielić się swoimi
                    > refleksjami

nie wiem, czy nabijanie sie z kogoś można nazwać _reflesją_, ale jak uważasz

pozdrawiam
          • korridda Re: do midli1 07.04.06, 11:44
            Ok, skoro jesteś taka przygnieciona to nie dołuj się wiecej i zwyczajnie nie
            czytaj, nie oglądaj i zajmij się życiem.

• korridda Re: do midli1 07.04.06, 11:44
            SWOIM ŻYCIEM
          • twitti Re: do midli1 07.04.06, 11:48
            kurcze! daj nam sie troche popodniecacsmile przeciez slub jest raz w zyciu, a
            zycie potem toczy sie dalej! potem jest co wspominac przynajmniej! ty nigdy
            niczego nie przezywasz? przeciez kazda z nas wie ze to tylko sukienka, kawalek
            szmaty.. ale cala ta oprawa, przygotowania, a potem piekny slub sprawia nam
            radosc.. kazda z nas przeciez podchodzi do slubu osobiscie i wiadomo ze to fakt
            małzenstwa - polaczenia dusz na zawsze jest dla nas (a przynajmniej dla mnie)
            wazne.. ale czy nie mozna sie troche nacieszyc tez ta "pusta" otoczka razem z
            innymi dziewczynami? co ty facet jestes, ze tak sucho do tego podchodzisz? smile
          • sandraa3 Re: do midli1 07.04.06, 17:50
            i w zwiazku z tym idziesz do slubu w worku? wink
          • anetgmu Re: a ja nie moge pokazac Wam:( 28.06.06, 16:01
            nie moge bo nie ma jej na stronie salonu, w ktorym zamawiałam. To jest
            najnowszy model i dlategosad zrobilam sobie zdjecie w salonie i tlyko tyle co
            mam sad buuu....
          • anetgmu Re: a ja nie moge pokazać :( 28.06.06, 16:03
            nie ma mojej sukni na stronie salonu, w ktorym zamawialam, to jest najnowszy
            model i daltego sad szkodasad((( zrobilam sobie zdjecie w mojej sukni i tylko
            tyle sad czasem sobie na nie zerkam smile
      • szara82 Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 07.04.06, 16:50
        Mildi1, Ty po prostu nic nie rozumiesz z klimatu tego wątku.
      • magdam26 też uważam że to żenujące :( 27.04.06, 10:05
        Też mam niedługo ślub (w czerwcu)ale nie wyobrażam sobie tak koncentrowac sie
        na sukience.. Weszłam do salonu, po drodze z pracy, wskazałam 3 sukienki do
        przymierzenia, zdecydowałam sie na jedną z nich i krawcowa z salonu szyje ja
        dla mnie, byłam do jednej przymiarki narazie. Prawde mówiąc nie bardzo pamiętam
        już nawet szczegółów jej wyglądu (widziałam ją w salonie 1 raz , na przymiarce
        to był tylko skrojony materiał)i mnie takie powierzchowne rzeczy nie kręcą,
        podobnie makijaż czy fryzura u fryzjera.
        Jestem pochłonięta innymi sprawani - wycieczka w góry 5 dniowa z plecakiem,
        egzamin FCE któy zdaję w czerwcu, egzaminy na podyplomówce U.J, praca -inżynier
        w biurze projektowym i mnóstwo innych rzeczy.
        Uważam że dziewczyny debatujące tutaj nad wyglądem sukni-muszą straszną pustką
        zalatywać w bezpośrednim kontakcie
        • 7eva7 Re: też uważam że to żenujące :( 27.04.06, 12:41
          Magda
          W takim razie jakim cudm znalazlaś się na tym forum, skoro jesteś taka zajęta i
          to w godzinach pracy, kiedy powinnaś pracować a nie zajmować się tematem, nad
          którym podobno się nie koncentrujesz.
          Dla mnie osobiście sukienka nie jest najważniejsza, ale będąc na tym etapie
          poświęciłam temu chwilę jak i innym rzeczom, którymi się w danym momencie
          zajmuję. Przypuszczam, że tak samo jak Ty jestem pochłonięta innymi sprawami,
          każdy ma jakieś tam swoje życie. Ja FCE mam już za sobą, ale także pracuję i
          tak jak ty robię podyplomówkę tyle że na U.A.M, udzielam się w wolontariacie i
          również czasem jeżdżę z plecakiem w góry (a kiedyś nawet i na stopa)
          Nie powinnaś obrażać ludzi, których w ogóle nie znasz i nie wiesz jakie życie
          wiodą i co tak naprawdę mają w głowie. Żenująca jest tu jedynie niekonsekwencja
          twojego zachowania.
          • anetgmu Re: 7eva7 29.06.06, 16:32
            zgadzam sie z Tobą! pozdrawiam
        • heather4 Re: też uważam że to żenujące :( 27.04.06, 12:41
          magdam26 napisała:
          > Uważam że dziewczyny debatujące tutaj nad wyglądem sukni-muszą straszną
          pustką
          > zalatywać w bezpośrednim kontakcie
          > Jestem pochłonięta innymi sprawani - (...)

bo ja to, bo ja tamto... To jest wątek o sukienkach. Czy gadając o ciuchach
          muszę podawać swoje plany na wolny czas, to, czym się zajmuję i interesuję i
          jak bogata i wspaniała jest moja psychika? I czy gadanie o sukienkach oznacza,
          że w życiu zajmuję się tylko tym i niczym innym?
          Uważam, że myślisz bardzo schematycznie i próbujesz się dowartościować czyimś
          kosztem.
    • kaman165 Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 07.04.06, 11:44
      Dziewczyny, sukienki są śliczne, każda jedna! Powinnyście jeszcze tylko pisać,
      czy je później sprzedajecie!smile
      • twitti Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 07.04.06, 11:49
        pewnie tak, bo przeciez nie powiesimy ich w szafie na zawszesmile
      • bacha1979 Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 07.04.06, 11:59
        kaman165 napisała:

> Dziewczyny, sukienki są śliczne, każda jedna! Powinnyście jeszcze tylko pisać,
        > czy je później sprzedajecie!smile

Jasne , jak tylko bedzie chetny bez problemu.
        Po 15 lipca.
    • lanka_cathar Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 07.04.06, 12:07
      To jest moja:
      www.sinceritybridal.com/eu_po/collection_popup.php?id=494&disc=&PHPSESSID=ad707d3d8ad56becae99f89c4006d2b5
      • pucek77 Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 11.04.06, 18:57
        Niesamowita! Cudna! Taka książęca, elegancka i ten dół smile Super
      • anetgmu Re: lanka cathar 29.06.06, 16:34
        ale bedzies zmiec dlugasny tren. Chyba jak go podepniesz to ciezko Ci bedzie
    • dzidzia669 No to moja:) 07.04.06, 12:10
      www.suknieslubne.take.pl/Galeria/farage1.htm
      • kaluha Re: No to moja:) 07.04.06, 12:16
        HAHA! moja szwagierka-to-be dokładnie taką będzie miała! smile taką samiutką smile a
        ślubować będzie w sierpniu.
        • dzidzia669 Re: No to moja:) 07.04.06, 12:19
          oosmile ale ja nie bede miec tych dodatkowych koronek prz prawej piersiwinkbig_grin
          • lumja Re: No to moja:) 07.04.06, 13:00
            a ja swojej w życiu nie sprzedam - będe miec pamiątkę na całe życie
            • monias11 Re: No to moja:) 07.04.06, 13:25
              A oto moja
              suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=6&gr=0&poz=393

do sprzedania pod koniec czerwca.
              • muszka1979 Re: No to moja:) 14.04.06, 14:27
                Moja będzie podobna i też do sprzedania pod koniec czerwca wink

www.brautmoden-karben.de/neptuno.html
      • agnieszkaa16 Re: No to moja:) 07.04.06, 13:24
        img235.imageshack.us/img235/5086/111091on.jpg
        • monias11 Re: No to moja:) 07.04.06, 13:28
          suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=6&gr=0&poz=393

• dorciaaa Re: No to moja:) 07.04.06, 13:52
            a to moja smile
            www.lilea.com/index.php/galeria_zobacz,1,19
            • melani2 Re: No to moja:) 07.04.06, 13:57
              dorcia...sukienka cudna, chciałam ją wybrac ale w koncu wybrałam inna z tej
              kolekcji. ila beddziesz na nia czekac??? ja zamówiłam 28 marca i bedzie w
              lipcu.
              • dorciaaa Re: No to moja:) 07.04.06, 14:01
                a którą?? bo ja zastanawiałam się jeszcze nad tą
                www.lilea.com/index.php/galeria_zobacz,1,32
                a zamówiłam ją chyba 13.03 i może będzie w kwietniu już
                • melani2 Re: No to moja:) 07.04.06, 14:04
                  hihihihi....dokładnie tą. obie były super i nie umiałam się zdecydowac,
                  wybrałam ta szampanową bo chyba lepiej w niej wyglądałam. Piekne mamy kiecki...
                  • dorciaaa Re: No to moja:) 07.04.06, 14:07
                    ja też miałam problem na którą się zdecydować. I szczerze powiem że do tej pory
                    nie wiem czy dobrze wybrałam, bo Twoja też jest piękna smile Kilka razy byłam w
                    salonie i w końcu zdecydowałam. Ale fakt - kiecki mamy piękne wink
                  • maya28 Re: No to moja:) 07.04.06, 14:27
                    Melani... to mamy te same sukienki...smile
            • agus5 Re: No to moja:) 07.04.06, 14:02
              www.susanblanche.pl/suknie_slubne.php?id=19&numer=2705&zdjecie=2705.jpg
              a to moja tyle że będzie biała a nie ecru
              • pszczolinka Re: No to moja:) 07.04.06, 14:34
                Moja jest ercu, uważam że większości dziewczyn w tym kolorze jest do twarzy, bo cera nie jest tak blada:
                www.slubne.pl/?pid=3&col=1&item_id=148&cmd=show_item&gallery_id=&shift=6

• chmurcia4 Re: No to moja:) 29.06.06, 23:31
              cześć dorciaaa!
              świetny wybór - też się nad tą sukienką zastanawiam (zastanawiam - bo mam
              jeszcze trochę zasu do wesela - aż rok), ale spodobała mi się od pierwszego
              razu, jak ją zobaczyłamsmile)
              zastanawiam się tylko nad tym długaśnym trenem z koronki na dodatek (nie boisz
              się, że gdzieś go zaczepisz i zniszczyszsad(( i jak go podpiąć?)
              a poza tym suknia cuuuuuuudna!
      • elen80 Re: No to moja:) 13.04.06, 15:05
        Jest piękna,
    • melani2 Pytanko do dorci. 07.04.06, 14:08
      A zamóiłaś może do niej w salonie butki? martwi mnie tylko jedna rzecz czy tren
      nie bedzie przeszkadzał, ale co tam.... sukienki piekne, inne od pozostałych,
      które oglądałam
      • melani2 Re: Pytanko do dorci. 07.04.06, 14:09
        no to mamy ten sam gust, ja sie długo zastanawiałm którą wybrać i tez miałam
        watpliwości.
        • dorciaaa Re: Pytanko do dorci. 07.04.06, 14:11
          butki zamówiłam bo ciężko by było dobrać gdzie indziej do tej sukienki. A gdzie
          kupowałaś??
          • melani2 Re: Pytanko do dorci. 07.04.06, 14:13
            ja tez zamóiłam butki, drogie cholera ale za to idealnie pasują. kupowłam w
            katowicach. troszke musze schudnąc do mojego rozmiaru sukienki 36 ale mam
            jeszcze czas...hehehe
            • dorciaaa Re: Pytanko do dorci. 07.04.06, 14:15
              ja też w KAtowicach. Butki rzeczywiście nie za tanie ale przeceiż z suknią latać
              po mieście nie będesmile A kiedy ślub? Bo my 01.07 także mam nadzieje że sukienka
              się szybko pojawi smile
              • melani2 Re: Pytanko do dorci. 07.04.06, 14:18
                nasz ślub 12 sierpnia. heheheh gdybym wiedziała to odkupiłabym od ciebie ta
                sukienkęwink)) bardzo sie ciesze z wyboru. zastanawiałam się tylko czy ja mam
                wyłącznie sukienke z lilea? bo tu widze same madonny... a masz welon do niej?
                • dorciaaa Re: Pytanko do dorci. 07.04.06, 14:23
                  dobrze że potem można oddać ją do salonu, są piękne to może je ktoś kupi wink
                  a nad welonem to się zastanawiam, bo może zasłonić tył sukni, a szkoda by było
                  go skryć. Także welonu raczej nie będzie, tylko diadem we włosy i chyba tyle.

A co do rozmiaru to też mam zamówiony rozmiar 36 (bo jakoś o dziwo weszłam) A
                  zresztą te suknie bardzo wyszczuplają smile
                  • melani2 Re: Pytanko do dorci. 07.04.06, 14:29
                    mam jeszcze pytanko? wiesz juz jakie bedziesz miała kwiaty?
                    • dorciaaa Re: Pytanko do dorci. 07.04.06, 14:36
                      prawdopodobnie z róż chińskich czy coś takiego. tak czy inaczej żeby lekko
                      opadał na dół
                • maya28 Re: Pytanko do dorci. 07.04.06, 14:31
                  No właśnie napisałam wyżej, że mamy tę samą sukienkę, także nie jesteś sama smile
                  Jaki welon planujesz? Mi proponują taki krótki, ale mam wrażenie ze dłuższy i
                  tylko mgielka byłby lepszy.
                  • anka786 Re: Pytanko o lilea 10.04.06, 18:41
                    dziewczyny tak z ciekawosci drogie te suknie maja?i czy moze zdarzyc sie cud ze
                    beda miec w magazynie jakies gotowe na sprzedaz(nie mam czasu czekac!!!),dzieki
                    hej!
                    • maya28 Re: Pytanko o lilea 11.04.06, 17:14
                      Ja swoją kupiłam za 2950 dokładnie. Z gotowymi to chyba może być problem, ale
                      jest jakis komis duzy na ul. Leszno i tam rozumiem gotowe sie kupuje. Warto
                      spytać. A kiedy ślub?
                      • anka786 Re: Pytanko o lilea 13.04.06, 15:23
                        dzieki za odp!
                        mam slub dopiero we wrzesniu ale chodzi o to ze nie mieszkam w polsce a suknie
                        chce kupic tutaj bo ladniejsze i duuuuuzo tansze!przyjade za tydzien na 2tyg i
                        zaczynam poszukiwania(lilea w katowicach).Dzieki!
    • magdalenkaaa4 Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 07.04.06, 14:20
      super wątek, gdyby tylko nie te kłótnie to byloby juz całkiem
      fajniesmilezauważyłyście ze kazda suknia jest wlasciwie innasmile??ile nas tyle
      gustów, fajniesmilea najfajniejsze jest to ze nikt sie nie czepia, a pooglądać i
      porównac bardzo miłosmileja wciąż czekam na dzien w którym założe moją st.patrick drac
      • bacha1979 Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 07.04.06, 14:21
        magdalenkaaa4 napisała:

> super wątek, gdyby tylko nie te kłótnie to byloby juz całkiem
        > fajniesmilezauważyłyście ze kazda suknia jest wlasciwie innasmile??ile nas tyle
        > gustów, fajniesmilea najfajniejsze jest to ze nikt sie nie czepia, a pooglądać i
        > porównac bardzo miłosmileja wciąż czekam na dzien w którym założe moją
        st.patrick
        > drac

No i o to chodzi- zoabczyc, anie komentować. smile
      • adriannaaa moja cymbeline petra 27.04.06, 14:07
        www.slub.waw.pl/komis/suknie/10022_b.jpg
        ecru, długi tren, ijedwabna taftawink nic nie chcę więcejsmile
        teraz tylko zastanawiam się nad biżuteriąsmile
    • melani2 Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 07.04.06, 14:30

• melani2 Maya 07.04.06, 14:30
      Masz tą sama sukienkę? kied ślub ? hehhehe gdzie? a jakie do niej planujesz
      miec kwiaty?????
      • maya28 Re: Maya 07.04.06, 14:35
        Mam dokładnie taka samą, a już myślałam, ze nikomu sie nie spodobała. Ślub 26
        sierpnia. Co do kwiatków nie mam pojęcia, zrobiłam sobie w niej zdjęcia i będę
        szła z nimi do florystki, mogę Ci później powiedzieć co mi doradziła. Oglądałam
        zdjęcia bukietów i mam jakies pomysły. Jestem zachwycona tą sukienką, tylko
        martwię sie, jak mi ja dopasują, bo musiałam zamówić 40 ze względu na wzrost (
        177) i będą mi ją dopasowywali do 36/38. No i nie wiem jak sie nie zabiję w tym
        trenie..
        • dorciaaa Re: Maya 07.04.06, 14:37
          ojej bo zaczne żałować że zamówiłam moją. Mnie wasza urzekła innością. Ale ponoć
          w mojej wyglądałam lepiej (tata doradzał smile)
        • melani2 Re: Maya 07.04.06, 14:39
          heheheh mam te same obawy, jak ci cos florystka doradzi to daj mi znac. ja
          mysłałam o kwiatach białych i ecru, najlepiej róże +eustomy i troche zieleni,
          ale zeby nie zwisało nic z tego bukietu (no moze troszkę). a welon masz??? a
          pan młody? jak dobierzecie koszule? masz moze próbke materiału???
          • melani2 dorcia! 07.04.06, 14:41
            twoja jest piekna... bez dwóch zdań. dla mnie te obie sukienki sa superi
            najlepiej wybrałabym obiewink))
          • maya28 Re: Maya 07.04.06, 14:46
            Ja właśnie też chce własnie jakies kremy, pani twierdzi , ze sie mogą zlać, ale
            jeszcze nad tym popracujemy. Zastanawiam sie nad jaimis krysztalkami w
            bukiecie, widziałam takie dodatki w tych bukietach na stronie i spodobało mi
            sie. Jak znajdę stronkę, to Ci podeśle na maila gazetowego. Po próbkę materiału
            mam się zgłosić jakoś w najbliższym czasie. Garnitur będzie szyty i mam
            nadzieję krawiec cos doradzi z koszulą. Welonu nie mam, szczerze mówiąc w ogole
            nie chciałam, ale jakos tak mnei panei przekonują.. myślę nad tym. Za to
            zastanawiam sie nad tiarą ( nie wierzę ze to pisze) albo jakimis spinkami we
            włosy ( no o pierwotny pomysl kwiaty we wlosach odpadaja). Strasznei sie
            ciesze, ze tez ja wybralas, to moze cos doradzisz. Bo wydaje sie ta sukienka
            wymagajaca jezeli chodzi o dodatki. A skad w ogole jesteś? Bo ja z Wawy. I tak
            sie zastanawiam gdzie buty dobrac..
            Dorcia, nie przejmuj sie, skoro lepiej w tamtej wygladasz, to znaczy ze tamta.
            Ja jej nawet nie przymierzałam, i az mnei skreciło, ze mi jej nie pokazano, bo
            bardzo ładna i czegos takiego własnie szukałam.
            • melani2 Re: Maya 07.04.06, 14:52
              z katowic jestem. nie wiem czy bede miała jakies dodatki> a paseczek na szyję
              zostawiasz, bo ja tak> wiec juz bizuteria na szyje odpada. buty kupiłam w
              salonie, idealnie dobrane ze skórki. tak sie ciesze z tej sukienki, no i ze
              moge sobie z tobą pomyslec o kwiatach itp... ja bede miała króciótki welon,
              nawet fajnie to wygląda. a ten tren hehhehe mnie przeraża.
              • maya28 Re: Maya 07.04.06, 14:59
                Paseczek jest dopinany, więc będę miała go albo nie.. zdecyduje później.
                Natomaist mam problem z butami, dostałam namiar na szycie butów, chcialabym,
                zeby skórka była obłożona materiałem takim jak w sukni. A tren... jak robiłam
                sobie zdjęcia w tej sukni i sie nagle odwróciłam o mało się nie przewrociłam.
                Chyba trzeba sie nauczyc w niej chodzic, i szybciutko podpiąć.. Ale jest
                piękny, i mimo, ze wczesneij nie chciałam trenu to teraz jestem nim zachwycona.
                Z rękawiczek rezygnuję. Zastanwiam sie tylko nad jakimis dodatkami we włosy..
                No i ewentualnie welon, welonik, sama nie wiem..Kiedy macie ślub?
                • melani2 Re: Maya 07.04.06, 15:03
                  rękawiczki zdecydowanie nie. a co do trenu ja nie chciałam ale ten jest piękny.
                  pani w salonie uczyła mnie jak w nim chodzic nie wolno sie odwracac, trzeba go
                  obejsć hheheh...spoko.ślub 12 sierpnia. martwi mnie tylko czy podpiety bedzie
                  wyglądał ładnie, ja jestem sukienką zachwycona
            • dorciaaa Re: Maya 07.04.06, 14:53
              dzięki. Jakoś w niej się lepiej czułam. A jak znajdziesz linki do bukitów to
              prześlij mi też proszę. z góry dziękuje.
              • melani2 Dorcia 07.04.06, 14:54
                sukienkę masz piekną...ohhhhh cudną.
                • dorciaaa Re: Dorcia 07.04.06, 14:56
                  dzięki smile jak znajdziesz jakies fajne linki o bukietach i dodatkach to prześlij
                  też do mnie na gazetowego
                  • maya28 Re: Dorcia 07.04.06, 15:00
                    Będziemy w kontakcie smile A gdzie kupowałaś sukienkę? W Wawie?
                    • dorciaaa Re: Dorcia 07.04.06, 15:04
                      nie w Katowicach. Trzymam za słowo. Pozdrawiam.
                      • maya28 Re: Dorcia 07.04.06, 15:12
                        wysłałam Wam na gazetowego smile
                        • melani2 Re: Dorcia 07.04.06, 15:14
                          dzięki. mam nadziej ze dojdzie jak nie to się odezwę.
    • kaluha Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 07.04.06, 14:42
      jeeejciu......ale pięęęękne te wszystkie suknie....nie mogę się napatrzeć!
      • liste_k Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 07.04.06, 15:05
        No co ty? big_grin
        Mam ten sam problem, ech...
    • lenkowa77 Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 07.04.06, 15:55
      no to i ja swoją wklejam smile
      www.romantikparis.cz/obrazek.phpimg=fotos/MP_2006_ELIANE.jpg&sekce=4&sekce=4&saty=Eliane
      • lenkowa77 Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 07.04.06, 15:56
        www.romantikparis.cz/obrazek.php?img=fotos/MP_2006_ELIANE.jpg&sekce=4&sekce=4&saty=Eliane

sorki smile
        • monia76 Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 07.04.06, 16:12
          a to moja (5215) www.sukniemariaz.pl/moda/sarahdanielle/index1.htm
        • madi1 Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 11.04.06, 13:16
          Lenkowa masz przepiękną suknię!!!! Prześliczna - najładniejsza ze wszystkich!!
          Też taką chcę!!! smile Napisz czy kupiłaś gotową czy szyłaś - jest naprawdę
          cudna!!!
          Pozdrawiam!
    • magiis Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 07.04.06, 17:29
      A to moja suknia smile))))))))))))))))))). Na ślub cywilny w sam raz smile)))))))).
      [URL=imageshack.us]http://img83.imageshack.us/img83/960/2838g4sg.jpg[/URL]
      • magiis Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 07.04.06, 17:30
        [URL=imageshack.us]http://img439.imageshack.us/img439/6474/2838g5jw.jpg[/URL]
        • szara82 Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 07.04.06, 17:33
          magiis, tak będzie lepiejwink
          img439.imageshack.us/img439/6474/2838g5jw.jpg
          Rzeczywiście, na cywilny w sam razsmile
          • magiis Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 07.04.06, 17:35
            Ooo, dziękuję smile))). Nie co źle robię smile.
        • magiis Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 07.04.06, 17:34
          [URL=imageshack.us]http://img347.imageshack.us/img347/5171/2838g0bw.jpg[/URL]
      • paula343 Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 08.04.06, 23:59
        Gdzie mozna znaleźć namiary na Twoją suknię-naprawdę piękna. Szukam własnie
        podobnej dla mojej siostry która ma być świadkową na moim ślubie.
    • ruda.wiedzma Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 07.04.06, 18:13
      a dlaczego by nie, to moja
      www.uslugislubne.pl/suknie/suknie_27/?zdj=00
    • goka_2 Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 07.04.06, 20:10
      Witam o to moja suknia jest troszkę zmodyfikowana ale taki fason
      Co o niej sądzicie
      Pozdrawiam

www.suknieiwonka.pl/duzey.html
    • inezz24 A to i ja się pochwalę!!! 07.04.06, 20:56
      A oto moje cudeńko! Miłość od pierwszego wejrzenia.
      www.davidsbridal.com/bridal_gowns_detail.jsp?stid=2056&prodgroup=129
      I jeszcze tutaj, to co prawda model z innym trenem, ale przód i co najważniejsze
      WELON takie same
      www.davidsbridal.com/bridal_gowns_detail.jsp?stid=2061&prodgroup=129
      • amel8 Re: A to i ja się pochwalę!!! 08.04.06, 10:52
        Inezz, kupujesz w Stanach? Czy tylko szyjesz na wzór? Bardzo mnie interesują
        suknie David's Bridal i zastanawiam się czy można je zdobyć w Polsce. Będę
        wdzięczna za odpowiedź smile
        • inezz24 Re: A to i ja się pochwalę!!! 10.04.06, 10:18
          amel8, kupiłam suknię w Stanach. Byłam kilka miesięcy i "przez przypadek"
          kupiłam suknię. Moja to w zasadzie nie David's Bridal, ale Monique Luo - tyle,
          że do kupienia w salonach David's Bridal.
          Z tego co wiem, to sukni tych w Polsce się nie kupi. A szkoda - bo wybór maja
          bardzo duży. I to w naprawdę przeróżnych cenach, dla każdego - od takich za 250$
          do tych po 1200$ i więcej.
          Chociaż jak pamiętam, to oferowali mi sie w salonie, że jeśli nie chcę wieść
          sukni samolotem, to oni mi ją moga do Polski przesłać. To może można zamówić?
          Tylko tak bez mierzenia...
          No i nie czekałam na suknie tyle, ile często czeka się w Polsce - suknie miałam
          w 3 tygodnie, nie wymagała najmniejszych poprawek - jedyne co krawcowa zrobiła,
          to podpięcie trenu.
          • mgw_pl Re: A to i ja się pochwalę!!! 11.04.06, 18:45
            Ja tez kupilam swoja sukienke w DB.
            Ceny zaczynaja sie tam od $99, ale to tylko teoria (czyt. reklama)
            Te sukienki (nie SUKNIE) za 99 sa brudne, proste , bez halek czy falbanek i
            trzeba je kupic z wieszaka.

Czekac na sukienke trzeba min. 6-8 tyg. Mozna miec szczescie jesli sukienka,
            ktora sie wybralo jest akurat w innym sklepie (byla mierzona i moze byc brudna)
            lub magazynie. Wtedy jest szybciej. Wszytkie sa szyte w Chinach.

Nie zachwychwycalabym sie az tak tym sklepem i nie pisalabym "nie czekałam na
            suknie tyle, ile często czeka się w Polsce" .
            • monitchka1 Re: A to i ja się pochwalę!!! 09.11.06, 10:08
              witam
              mam pytanie, czy ktos ma moze do sprzedania suknie slubna z madonny, model
              LADERA, moj rozmiar to 38
              www.suknie-slubne.pl/
              prosze pisac na adres
              monika.bialik@gmail.com
    • sylwia7775 Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 07.04.06, 21:21
      suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=6&gr=0&poz=396
      • amavel Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 08.04.06, 09:30
        oto suknia mojej narzeczonej:

www.julia.ig.pl/index.php?datID=1&akcja=page&kolekcja=5
        pojawiaja sie dwie na zmiane, chodzi o model z rekawkami
        na zywo wyglada znacznie ciekawiej bo widac lepiej koronki i inne detale
    • paul_ina Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 08.04.06, 02:22
      Jaki fajny wątek!

Ja się ciągle waham między tymi dwoma:

modernbridalshop.com/ideil6.html
      www.demetrios.pl/product_info.php?products_id=6
      • amavel Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 08.04.06, 09:25
        dla mnie zdecydowanie ta druga - www.demetrios.pl/product_info.php?products_id=6

pozdrawiam
        • cynka2 Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 08.04.06, 12:13
          romantikparis.cz/obrazek.php?img=fotos/MARIEES%20DE%20PARIS%202005%20035.jpg&sekce=4&sekce=4&saty=Dakar
    • ktobiasz Kto chce sprzedać swoją suknie?? 08.04.06, 20:10
      chcętnie kupię jakiś ciekawy model na 170 rozmiar 38/40.
      ślub mam 12-08 w w-wie.prosze o oferte jeżeli ktoś chce sprzedać na e-mail:
      ktobiasz@gazeta.pl
    • kaman165 Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 10.04.06, 15:37
      Sukienki piękne, przejrzałam wszystkie z ciekawością, bo szukam czegoś dla
      siebie. Niestety ceny niektórych są porażające, dlatego zastanawiam się nad
      odkupieniem od kogoś.
      Jeśli któraś z Was ma taką w rozmarze 38-40 na wzrost 173 cm i będzie ją chciała
      sprzedać po ślubie, to ja poproszę o oferty i zdjęcia na mojego maila gazetowego.
      Z góry dziękuję
      • kaman165 Która z Was sprzedaje sukienkę po ślubie? 10.04.06, 15:40
        kaman165 napisała:

> Sukienki piękne, przejrzałam wszystkie z ciekawością, bo szukam czegoś dla
        > siebie. Niestety ceny niektórych są porażające, dlatego zastanawiam się nad
        > odkupieniem od kogoś.
        > Jeśli któraś z Was ma taką w rozmarze 38-40 na wzrost 173 cm i będzie ją chciała
        > sprzedać po ślubie, to ja poproszę o oferty i zdjęcia na mojego maila gazetoweg
        > o.
        > Z góry dziękuję
    • iwonekb Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 10.04.06, 19:38
      To i ja pokażę swoją:

www.marietta.pl/php.php?main=galeria&id=54

Moja suknia będzie w kolorze białym i na żywo wygląda o niebo lepiej, a na mnie
      o nieba dwa smile ślub mam 19 sierpnia - później suknia będzie do sprzedania.
      Rozmiar 38, na 176 cm.
    • figa_11 Nikt nie ma takiej jak moja ?? :( 10.04.06, 19:54
      W sobotę odebrałam swoją suknię. Chyba dopadł mnie ten etap, kiedy to panna
      młoda nie jest zadowolona ze swego wyboru. Wiem że jest piekna i decyzja
      nieodwołalna, ale sama nie wiem co jest sad Na dodatek żadna z Was nie ma takiej
      sukni sad
      • marlenka81 cymbeline sirikit 10.04.06, 21:46
        a oto moja wymarzona suknia
        cymbeline.krakow.pl/kolekcje/cymbeline/26.htm
        • anka786 Re: cymbeline sirikit 10.04.06, 23:12
          sliczna!!!i tu moje tradycyjne pytanie....droga byla?
          • marlenka81 Re: cymbeline sirikit 11.04.06, 11:41
            sukienka w salonie kosztuje ok. 5 tys., ale ja zdecydowałam się na szycie i
            mnie wyniesie ok. 2,5 tys., ale myślę, że wartosmile
      • sandraa3 Re: Nikt nie ma takiej jak moja ?? :( 11.04.06, 00:03
        martwisz sie, ze nikt nie ma iecki takiej jak Twoja?? :0 nie rozumiem. Ja sie
        ciesze, że jak narazie nikt mojej nie wybrał. Nie chce byc jedna z wielu.
    • anitayan Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 11.04.06, 08:45

A o to moja sukienka
      www.przewodnikmp.pl/forum/viewtopic.php?p=5371#5371
    • przytomna Moja kiecka z EDDY K 11.04.06, 13:30
      Eddy K. model 86428
      www.guenstige-brautkleider.de/eddyk.htm
      www.vjencanice-anamaria.com/slike/EddyK/86428.jpg

• bacha1979 przytomna 11.04.06, 13:34
        muszę przyznać, że cudna ta Twoja sukienka...
        • przytomna Re: przytomna 13.04.06, 15:10
          Muszę przyznać, że moja Eddy K 86428 na żywo jest ładniejsza smile Na zdjęciu nie
          widać, że w górnej części te ozdóbki to nie jakieś beznamiętnie wiszące
          farfocelki tylko cyrkonie... Cudeńko. Do tego welon delikatnie ozdobiony
          cyrkoniami. Dół bez ozdób. Z przodu na pasku na lewym boku na kokardzie jest
          broszka z cyrkonii.
    • aqa11 Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 11.04.06, 17:08
      www.slubne-bianco.pl/foto/kolekcje/ad23.htm
    • golinda Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 12.04.06, 10:04
      www.susanblanche.com/suknie_slubne.php?id=5&numer=887&zdjecie=887.jpg

czuję się w niej bosko!!!
      • kaman165 Re: ______Wklejajcie linki ze swoimi sukniami____ 12.04.06, 15:27
        Bo jest boskasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka