Dodaj do ulubionych

buty - Lublin

14.04.06, 15:28
Witam lubelskie Panny Młode,
dzisiaj kupiłam buty ślubne w sklepie na Al. Tysiąclecia 3. Bardzo gorąco
polecam ten sklep, wybór jest bardzo duży, buty bardzo dobrej jakości i ceny
niskie. Życzę udanych zakupów.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kredka1528 Re: buty - Lublin 14.04.06, 15:48
      A widziałaś może buty w kolorze złotego ecru? i na dość wysokich obcasach? Mój
      narzeczony jest dość wysoki więc chciałam wyższy obcas ale nigdzie nie mogę
      znaleźć.Pozdrawiam!
      • magd24 Re: buty - Lublin 14.04.06, 17:33
        Taki kolor widziałam w "ewelince" na Peowiaków, ale niestety na średnim obcasie
        spróbuj tam, wybór też jest dość duży, albo w "zbyszku" na Lubartowskiej. Ja
        odwiedziłam chyba wszystkie sklepy w całym Lublinie i było ciężko, ale znalazłam
        te wymarzone, Tobie też się uda. Powodzenia.
        Pozdrawiam
    • niemamloginu2 Re: buty - Lublin 15.04.06, 16:20
      do magd24 a w którym dokładnie miejscu to jest? Czy to może tuż przed
      przystankiem przy zamku? Bo jeżeli tam to faktycznie duży wybór tam mają. A
      gdzie jeszcze polecacie? Jak cenowo się prezentują?
      • magd24 Re: buty - Lublin 15.04.06, 18:14
        Tak, to jest przed przystankiem przy Zamku.
        Wcześniej pisałam o "Ewelince" na Peowiaków i "Zbyszku" na Lubartowskiej.
        Wspomnę jeszcze o małym sklepiku przy Lipowej (na przeciwko LO nr 5) - byłam
        tam, w porównaniu z innymi sklepami obuwniczymi w Lublinie wybór jest dość duży,
        ale wszystko zależy oczywiście od tego, czego szukasz. Może jeszcze sklep
        obuwniczy koło fontanny na Placu Wolności - tam też jest specjalna półka z
        obuwiem ślubnym - w moim przypadku był problem z rozmiarem. Natomiast w Galerii
        OLIMP pomimo tego, że sklepów obuwniczych jest w sumie dużo, to butów ślubnych
        (białych lub ecru) jak na lekarstwo. Powodzenia!!!
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka