magd24 14.04.06, 15:28 Witam lubelskie Panny Młode, dzisiaj kupiłam buty ślubne w sklepie na Al. Tysiąclecia 3. Bardzo gorąco polecam ten sklep, wybór jest bardzo duży, buty bardzo dobrej jakości i ceny niskie. Życzę udanych zakupów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kredka1528 Re: buty - Lublin 14.04.06, 15:48 A widziałaś może buty w kolorze złotego ecru? i na dość wysokich obcasach? Mój narzeczony jest dość wysoki więc chciałam wyższy obcas ale nigdzie nie mogę znaleźć.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
magd24 Re: buty - Lublin 14.04.06, 17:33 Taki kolor widziałam w "ewelince" na Peowiaków, ale niestety na średnim obcasie spróbuj tam, wybór też jest dość duży, albo w "zbyszku" na Lubartowskiej. Ja odwiedziłam chyba wszystkie sklepy w całym Lublinie i było ciężko, ale znalazłam te wymarzone, Tobie też się uda. Powodzenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
niemamloginu2 Re: buty - Lublin 15.04.06, 16:20 do magd24 a w którym dokładnie miejscu to jest? Czy to może tuż przed przystankiem przy zamku? Bo jeżeli tam to faktycznie duży wybór tam mają. A gdzie jeszcze polecacie? Jak cenowo się prezentują? Odpowiedz Link Zgłoś
magd24 Re: buty - Lublin 15.04.06, 18:14 Tak, to jest przed przystankiem przy Zamku. Wcześniej pisałam o "Ewelince" na Peowiaków i "Zbyszku" na Lubartowskiej. Wspomnę jeszcze o małym sklepiku przy Lipowej (na przeciwko LO nr 5) - byłam tam, w porównaniu z innymi sklepami obuwniczymi w Lublinie wybór jest dość duży, ale wszystko zależy oczywiście od tego, czego szukasz. Może jeszcze sklep obuwniczy koło fontanny na Placu Wolności - tam też jest specjalna półka z obuwiem ślubnym - w moim przypadku był problem z rozmiarem. Natomiast w Galerii OLIMP pomimo tego, że sklepów obuwniczych jest w sumie dużo, to butów ślubnych (białych lub ecru) jak na lekarstwo. Powodzenia!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś