ika801 21.04.06, 19:27 jaki alkohol podaje się na weselu? czy jest to wódka czy może spirytus rozrabiany lub jeszcze inny alkohol? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuna_2000 Re: alkohol na weselu 21.04.06, 20:38 my kupujemy wódkę. Z rozmów ze znajomymi wynika, że nie warto kupować najtańszej, bo goście "różnie" na to patrzą A jeśli chodzi o zabawę ze spirytusem to pomyśl o pracy przy mieszaniu i rozlewaniu. Chyba nie warto Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: alkohol na weselu 21.04.06, 20:48 u mnie na weselu bedzie orginalna wódka i wino. planowalismy jeszcze piwo na poprawiny ale mamy kupione tyle alkoholu, ze i tak zostanie wiec głupota byłoby dokupować jeszcze piwo. co do spirytusu, to ja nie lubie takich wynalazków. sama nie pijam spirytusu i nie podałabym go moim gościom. napewno wychodzi dużo taniej ale do mnie to nie przemawia. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: alkohol na weselu 24.04.06, 09:21 Ze jak?? Spirytus rozrabiany??? Cos Ty!! Nie odważyłąbyms się takich rzeczy podac gościom. U nas bedzie, wódka, wino i piwo oczywiście. Żadnych wynalazków typu spirytus! Odpowiedz Link Zgłoś