yacek7 05.05.06, 17:04 slub w ostatni weekend maja. pomocy gdzie powinienem szukac w internecie? yacek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatha111 Re: szukam fotografa w Wawie 05.05.06, 17:11 Najlepiej przeszukaj to forum - było już mnóstwo wątków o fotogarfach, więc na pewno znajdziesz jakiegoś bo wszyscy tu sobie polecamy, lub odradzamy. Ja ze swej strony mogę polecić sprawdzonego fotografa: www.wszmigielski.pl/ ----- Odpowiedz Link Zgłoś
panna-niemloda Re: szukam fotografa w Wawie 05.05.06, 17:23 Ja wybrałam darka Stawskiego.Moim zdaniem wykonuje najpiekniejsze zdjecia slubne,jakie dotąd widzialam i to zarówno plenerowe jak i studyjne.Zobacz jego strone: www.darekstawski.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
karminka1 Re: szukam fotografa w Wawie 05.05.06, 17:44 Polecam fotografa, z ktorego jestesmy zadowoleni. Nasz album wyglada slicznie. ulanowski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
innypunktwidzenia Re: szukam fotografa w Wawie 05.05.06, 18:55 Czy na to forum w takich tematach piszą jeszcze "nie fotografowie"? Popatrzcie na dorobki i tematykę listów osób "polecających" tych wyśmienitych artystów. Wstyd, hańba i sromota. Brakuje jeszcze tylko sześciolatki i paru podobnych Sam od dłuższego czasu szukam fotografa i DJa (uzgodniliśmy, że to moja działka), ale z tego co czytam i porównuję, to strach kogokolwiek wybrać. Może dwie osoby na tym forum mają uczciwe komentarze a ich starzy klienci odpisują na maile i są gotowe pokazać swoje zdjęcia. Reszta to takie polecanie jak powyższe i inny niezbyt wyszukany marketing. Swoją drogą, yacek7 szybko się zebrałeś z szukaniem. Tutaj rynek jest tak nakręcony, że rok przed terminem jesteś bez szans na znalezienie sensownej sali, DJa czy fotografa. A wolne terminy w kościołach są o 14tej. Mimo wszystko życzę powodzenia, może Ci się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
bumcyk5 Re: szukam fotografa w Wawie 05.05.06, 19:36 do innypunktwidzenia: to bardzo prosze o Twoje propozycje. zobaczymy, tez sie posmiejemy.. )) Odpowiedz Link Zgłoś
chenoa1 Re: szukam fotografa w Wawie 05.05.06, 22:40 my bierzemy fotografow www.beznazwy.com , mi sie te zdjecia bardzo podobaja, obejrzyj moze spodobaja sie i Tobie Odpowiedz Link Zgłoś
innypunktwidzenia Re: szukam fotografa w Wawie 05.05.06, 23:04 Prawdę mówiąc mam już swój typ. Ale gdybym teraz napisał o kim myślę, pewnie zrobiłbym człowiekowi niepotrzebną złą reklamę. Zwróć proszę uwagę na fakt, że ja nie śmieję się z czyichś prac, tylko z tego jak reklamują się na forum fotografowie, którzy z przyczyn oczywistych nie mają za dużo roboty. Przejrzyj sobie na spokojnie archiwum, zwróć uwagę, że kilku fotografów podpisując się swoim nazwiskiem, pomaga na przykład opisując sale czy kapele z którymi wcześniej współpracowali. A inni polecają się sami jako kasie, marysie czy inne. Oczywiście jakoś trzeba trafić na tego jedynego, jednak jeśli ktoś w tak płytki sposób się reklamuje (podszywając się pod zadowolonego klienta), to o czymś to świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: szukam fotografa w Wawie 06.05.06, 15:05 czesc - jestem choć 30-latka nigdy nie ukrywałam, ze polecam męża...wiesz dbam o rodzinny dochód czymże tak zasłuzyłam na Twoja pamięć? a może sie znamy? ha? Odpowiedz Link Zgłoś
kola1111 Re: szukam fotografa w Wawie 05.05.06, 23:23 spróbuj proficam - może mają jeszcze wolny termin, są dobrzy Odpowiedz Link Zgłoś
fotografik_zbigniewkruk Re: szukam fotografa w Wawie 06.05.06, 12:34 www.forumslubne.pl/forum/viewforum.php?f=5 tutaj zamiesc ogloszenie o poszukiwaniu fotografa jest to forum dla fotografow slubnych - a wiec chyba najwlasciwsze miejsce do poszukiwan :] powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś