karmela77 08.05.06, 13:50 Gdzie w Katowicach mozna cos takiego zrobić?Czy któras z was to robiła? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: Trwała na rzęsach - Katowice 09.05.06, 14:55 jejku, ja nawet o czyms takim nie slyszalam. nie wspominajac juz o tym ze na samo slowo trwala mam dreszcze;> Odpowiedz Link Zgłoś
karmela77 Re: Trwała na rzęsach - Katowice 09.05.06, 16:13 no właśnie, ale ja mam rzęsy całkiem proste jak druty, nie da się ich podwinąc w zaden sposób - jedyny sposób to podwinac je na trwałe (na jakis miesiac), inaczej niezbyt ładnie wyglądają. poza tym są bardzo długie i gęste, tuszu tez nie mozna polozyć. Odpowiedz Link Zgłoś
aiwon Re: Trwała na rzęsach - Katowice 09.05.06, 19:59 zrób sobie kępki rzęs wygladaja pieknie ja dzis takie zrobilam Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla4 Re: Trwała na rzęsach - Katowice 09.05.06, 20:16 matko kochana! Aż mnie ciarki przeszły. A po co robić sobie takie ku ku? W życiu bym się na to nie zdecydowała - bałabym się, że potem mi zostanie "łyse" oko )) Kup sobie zalotkę - podkręcisz nią rzęsy. Odpowiedz Link Zgłoś
karmela77 Re: Trwała na rzęsach - Katowice 10.05.06, 09:11 Zalotka tez nie działa - po 5 minutach rzęsy są całkiem proste jak druty, a co do kępek rzęs - ja nie chcę więcej rzęs, mam ich bardzo dużo i bardzo gęste buu Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Trwała na rzęsach - Katowice 10.05.06, 14:13 a ja mam wrazenie ze masz bardzo ladne rzesy tylko cos sobie wymyslilas Odpowiedz Link Zgłoś
anna.nawrot Re: Trwała na rzęsach - Katowice 10.05.06, 14:20 Ja robiłam sobie trwałą, tylko że w Warszawie. Wygląda to tak, że nakładają Ci na rzęsy miniaturowy wałeczek, do którego je przyklejają. Potem smarują jakimś płynem do "trwałej" i po 10 minutach zdejmują. Ja wyglądałam super, jak laleczka, bo wszystkie rzęsy na całej szerokości oka były równomiernie podwinięte. Oko bardzo się powiększyło. Trwała trzymała mi się jakiś miesiąc i nie mam po niej najmniejszych problemów z rzęsami. Chcę ją też powtórzyc przed ślubem, który mam w czerwcu Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Trwała na rzęsach - Katowice 10.05.06, 19:40 a ile ta przyjemnosc kosztuje? tak z ciekawosci pytam;> Odpowiedz Link Zgłoś