julka3006 01.01.07, 19:43 jutro zaczynamy nauki w kosciele jana bosko na winogradach? gdzie mozna zalatwic poradnie malzenską???? szukamy w miare taniego kamerzyste? znacie cos/? pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziaaaaa5 Re: kilka pytan 01.01.07, 23:19 Prosze bardzo: republika.pl/rodzina_poznan/poradnie_2006_2007.html My wlasnie w czwartek zaczynamy poradnie. A macie moze zespol bo my niestety nie wiec jesli moglabys cos polecic to ja bardzo chetnie przyjme wszelkie propozycje. Pomocy!!! Dzieki bardzo. Odpowiedz Link
nives1 Re: kilka pytan 02.01.07, 09:28 Tu masz namiary na mojego kamerzystę forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=43289&w=52794949&a=52795181 Odpowiedz Link
julka3006 Re: kilka pytan 02.01.07, 11:04 nives dzieki za kamerzyste ,znalazlam w miedzyczasie twoj watek madziaa jesli jestes zainteresowana daj znac na gazetowego ,my mamy slub 30.06 zaspołow ktore przesluchalismy bylo pewnie z 20 moge dac namiary ,mam kilka plytek-tylko pytanie ile chcecie wydac ,bo my na fotografa i zespoł wydamy 2 razy tyle ile chcielismy...!!!! daletgo tego kamerzyste chce wlasnie za 800- 1000 zl pozdr Odpowiedz Link
greene3 Re: kilka pytan 02.01.07, 11:22 No to się spotkamy Julka, bo my też się tam dziś pojawimy. Mam nadzieję, że będzie znośnie. Mój kamerzysta jest rewelacyjny - co prawda spoza Poznania, ale może bierze pod uwagę dojazd - zadzwoń i spytaj - to bardzo sympatyczny facet. Dużym plusem jest też fakt, że współpracuję z bardzo fajną fotografką - razem tworzą dobrą drużynę atrakcyjną cenowo. Ich strona internetowa (nie do końca na temat, ale znajdziesz tam namiary) www.cyfrowestudio.com - nie sugeruj się tym co tam widzisz, aby chronić swoich pomysłów autorskich Robert najlepszych rzeczy nie umieszcza na stronie. Odpowiedz Link
julka3006 Re: kilka pytan 02.01.07, 11:55 dzieki czy potrzebne sa zapisy na te nauki? gdzie robicie poradnie? no i greene czy juz wszystko macie? pozdr i ciesze sie ze sie zobaczymy? Odpowiedz Link
greene3 Re: kilka pytan 02.01.07, 11:59 hmmm, mam nadzieję, że nie było żadnych zapisów - na stronie parafii nie ma żadnej wzmianki, ze trzeba się zapisać My po prostu przed 18.30 zjawimy się przed salką koło kancelarii proboszcza i zobaczymy co dalej. Co do poradni - wszędzie piszą, że to po naukach. My mamy nadzieję, że na naukach - pod koniec - zaproponują nam jakąś poradnię. A jak nie to zaczniemy szukać potem. Mamy jeszcze sporo czasu, więc coś znajdziemy. Mamy też nadzieję, że nie będzie problemu, aby na ostatnich zajęciach nie było mojego P. Pracuje już wtedy, a jak on pracuje to po prostu wyjeżdża na dwa tygodnie z miasta. No ale jak się uprą to będzie kombinował z urlopem. Co do pytania czy wszystko mamy - no raczej tak - umowa z zespołem podpisana, sala zamówiona, kamerzysta i fotograf też, termin u księdza zaklepany. Teraz nauki i poradnia no i szukanie sukienki. A na wiosnę reszta. Ze spokojem... Odpowiedz Link
julka3006 Re: kilka pytan 02.01.07, 12:22 my tez juz praktycznie wszystko z tych wielkszych rzeczy ... dzis zaczynamy te nauki potem albo tez mamy nadzieje ze za jednym zamachem poradnia...wlasnie wychodze zaliczyc kilka salonow ,slub 30,06 a ja jescze nic nie przymierzalam pozdr bede potem Odpowiedz Link
greene3 Re: kilka pytan 02.01.07, 12:26 miłego przymierzania w takim razie do zobaczenia wieczorem Odpowiedz Link
greene3 Re: kilka pytan 03.01.07, 11:11 hej hej byłam byłam - sporo ludzi było co? można Cię jakoś rozpoznać przed piątkiem czy zrezygnowaliście? Odpowiedz Link
julka3006 Re: kilka pytan 03.01.07, 15:08 nas mozna bo sie spoznilismy zastanawiam sie gdzie wy byliscie jak ci sie podobalo? pozdr no i jescze najwazniejsze gdzie szyjesz kiecke? Odpowiedz Link
greene3 Re: kilka pytan 03.01.07, 22:25 No to mój P twierdzi, że Was kojarzy - ja niestety nie. Ja byłam w zielonym golfie. W każdym razie do zobaczenia w piątek. A sukienka to jeszcze dla mnie dość odległy temat Nadal nie mogę się zebrać i ruszyć na podbój salonów Odpowiedz Link
julka3006 Re: kilka pytan 04.01.07, 16:32 greene ,w ktorym rzedzie siedzieliscie? obawiam sie ze jesli gdzies z tylu ,moglam nie widziec jak rozpoznam cie w piatek? powiedz mi prosze ,poniewaz nie bylo nas na poiczątku ,czy cos nas ominęlo i co wpisywalismy na liscie:imie,nazwi data ur i adres parafii obecnej???,powinnismy o czyms wiedziec? pozdr Odpowiedz Link
greene3 Re: kilka pytan 05.01.07, 17:27 Ja dziś będę w różowym sweterku... hehe A co do tego, co was ominęło to nic poważnego Straciliście tylko atrakcyjne przedstawienie się prowadzącego - chłopak z polibudy, świeżo po studiach i tak jak i dla nas był to dla niego pierwszy raz Do zobaczenia za godzinkę (obym zdążyła - jeszcze w pracy...) Odpowiedz Link
julka3006 Re: kilka pytan 05.01.07, 21:02 greene jak Ci sie dzis podobalo? ja bylam pelna obaw co do prowadzacej na poczatku ale jestesmy zaskoczeni,zwlaszcza ze oboje sie usmialismy - tak zyciowo wszystko opowiadala i była taka normalna,przy czym nie ukrywam zachecila mnie do wielu rzeczy... zastanawiam czy sie w koncu zlokalizujemy? my dzis siedzielismy w pierwszym rzedzie ,na nastepnym pewnie tez tak sie dopchamy widzialas ze dzis kobietka odpowiedziala na nasze wątpliwosci-poradnie mozemy zalatwic po naukach,powiedz czy my bedziemy miec jakis egzamin z tych spotkan ? jak to wygląda dalej? pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
greene3 Re: kilka pytan 08.01.07, 21:43 aaa - egzaminu na pewno nie będzie to znaczy tak myślę nigdy o żadnym egzaminowaniu nie słyszałam nie wiem tylko jak z odpłatnością - trzeba by się jakoś dowiedzieć, bo głupio tak nie być przygotowanym do płacenia na tym ostatnim spotkaniu a oni tu z ceną wyskoczą - w końcu różnie to bywa zwłaszcza, że na ostatnim spotkaniu będę sama... Odpowiedz Link
greene3 Re: kilka pytan 08.01.07, 21:42 witam witam nie obraziłam się tylko jakoś tak do komputera rzadko siadam fajna babka była faktycznie - no i poradnia właściwie załatwiona nie licząc jednego indywidualnego spotkania bardzo mi sie to podoba do zobaczenia jutro Odpowiedz Link
greene3 Re: kilka pytan 09.01.07, 22:56 czyżbyś miała długie blond włosy takie falowane związane w kitkę? Czy znów źle trafiłam? drugi rząd dzisiaj? z samego brzegu po lewej stronie? Odpowiedz Link
julka3006 Re: kilka pytan 10.01.07, 19:36 no niestety ,wloski zapuszczam ale mi nie wychodzi siedzielismy tym razem w pierwszym rzedzie.jak Ci sie podobalo ? ksiadz zadawal pytania i chociaz slyszelismy juz to o co pytal zauwazylas ze wiele do nas nie dotarło? no i kwestia zaplaty sie wyjazsnila w bardzo delikatyny sposob wiesz kazde nastepne zajecia daja mi do myslenia i zaskakuja ... co bedzie dalej? napisz mi prosze godziny w ktorych mozna sie zjawiac w poradni ,marzy mi sie zalatwic to za jednym zamachem pozdr cieplutko Odpowiedz Link
greene3 Re: kilka pytan 11.01.07, 13:51 ech, chyba się nie zlokalizujemy - chyba że miałaś ciemnozieloną bluzkę... jeśli tak - siedzieliśmy prawie tuż za Wami kwestia zapłaty faktycznie fajnie się wyjaśniła - przynajmniej nie trzeba się zastanawiać ile wyskoczą ostatniego dnia co do godzin poradni - nie pamiętam dokładnie - wiem że wtorki i czwartki (czwatki chyba ta babka, z którą mieliśmy) - godziny są w każdym razie wywieszone przy wejściu - ostatnio zwróciłam na to uwagę. My załatwiamy poradnię w przyszłym tygodniu albo już w lutym bo mój P wyjeżdża. Do zobaczenia Odpowiedz Link
greene3 Re: kilka pytan 11.01.07, 13:51 aaa - a co do pytania jak mi się podobało - opisuję te spotkania pod hasłem ”nauki u Salezjanów” - może mnie wspomożesz... Odpowiedz Link
julka3006 Re: kilka pytan 12.01.07, 20:49 greene czyzbys byla dzis w fioletowym golfiku? pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
greene3 Re: kilka pytan 13.01.07, 00:02 No niestety nie - czarna bluzka i bardzo zmęczony wyraz twarzy - to dziś byłam ja - a TY??? Odpowiedz Link
mada.d.n Re: kilka pytan 13.01.07, 00:04 dziewczyny - bez obrazy, ale śmiać mi się chce, że chodzicie już 2 tygodnie na nauki i nie możecie się poznać może jedna poczeka po naukach na drugą? bo tak to się nie rozpoznacie zanim sie nauki skończą )))))))) powodzienia życzę i owocnych nauk 161 dni Przestrzeń sugeruje, by się przemieszczać, jednak jedynym celem podróży mędrców jest ich dom. Odpowiedz Link
madziaaaaa5 Re: kilka pytan 13.01.07, 09:56 Hmmm... A moze zamiast zgadywac po naukach jak bylyscie ubrane umowicie sie przed naukami co na siebie wlozycie, bedzie prosciej Odpowiedz Link
julka3006 Re: kilka pytan 13.01.07, 18:25 greene ,dziewczyny chyba maja racje.... my siedzielismy w pierwszym rzedzie z boku , a Ty jesli sie spoznils prawie to jestes ta wysoką czarnulką ,? przyszlas w plaszczyku w lekką jodełke? pozdrawiam j. dam zanc w czym bede Odpowiedz Link
greene3 Re: kilka pytan 16.01.07, 18:06 Ta brunetka to nie ja I dziś nas niestety nie będzie, więc chyba już się nie poznamy bo w tym wielkim kościele to już na pewno nie będzie na to szans. Pozdrawiam Odpowiedz Link
julka3006 Re: kilka pytan 16.01.07, 20:51 niestety,ale moze jeszcze bedzie okazja dzis mielismy spotkanie z kolejna kobietką,mowila w prosty,zyciowy jak mi sie wydaje charakterystyczny sposob w ktory prowadzone są te zajecia...o róznicach wynikajacych z bycia kobieta a męzczyzną i o sposobie jak sobie radzic i odnalezc sie w pierwszych l;atach malzenstwa,nic konkretnego ,nic waznego ot...zycie ,ale posluchac mozna bylo spotkanie trwalo niecala godzinke ,wiec wiele nie straciliscie pozdrawiam Odpowiedz Link