geremi-jarek 11.05.06, 13:59 Czy możecie ocenić te zdjęcia. Podobają się wam? Robić studio i plener ? www.lekawski.pl/galeria. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azova Re: Zdjęcia 11.05.06, 14:20 No i te tła jak sprzed 30 lat... lekko się facet zatrzymał w czasie... Chociaż te czarnobiałe w studio, albo na czarnym tle nie takie najgorsze... Nawet mi się podobają. Plener niestety wygląda jakby robiony przez amatora, twarze się świecą... a profesjonalny fotograf zawsze robi jakiś delikatny retusz przy takich okazjach... Musisz zwócić na to uwagę jak będziecie składali zamówienie na wasze zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Zdjęcia 11.05.06, 14:15 a mnie się podobają. Naturalnie, nie wydziwiane... Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Zdjęcia 11.05.06, 14:17 mnie te biale winiety wystraszyly skutecznie Odpowiedz Link Zgłoś
geremi-jarek Re: Zdjęcia 11.05.06, 14:27 A jak podoba się wam plener. Czekam na więcej opini. [url=www.waszslub.pl][/url] Odpowiedz Link Zgłoś
geremi-jarek Re: Zdjęcia 11.05.06, 14:29 Nic mi dzisiaj nie wychodzi. Co chwile coś myle. Odpowiedz Link Zgłoś
delma2 Re: Zdjęcia 11.05.06, 16:53 mi się nie bardzo podobaja. Ujdzie studio na tle jednobarwnych teł. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Zdjęcia 11.05.06, 17:00 Stare, niemodne i drętwe. Wygląda się na nich jak nie z tej epoki. Te balkoniki, ławeczki... Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Zdjęcia 11.05.06, 17:06 Nigdy nie zrozumiem, dlaczego te dziewczyny godzą się na podwijanie kiecek i pokazywanie podwiązek. Nie jestem osobą pruderyjną, ale to strasznie niesmaczne, jak pokazywanie majtek. Wolę bardziej pomysłowe zdjęcia niż prezentowanie bielizny. Podwiązka za 15 pln chyba az takiego pokazywania nie wymaga. Odpowiedz Link Zgłoś