anetgmu 12.05.06, 10:27 dziewczyny szukam i to szybko szkoły tańca, musimy szybko nauczyć się walca!!!! RATUNKU!!!! pomozcie mi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
golinda Re: TAŃCE!!! W-wa 12.05.06, 10:30 my chodzimy na prywatne lekcje do szkoły tańca Sulewskich (w PKiN) jesteśmy bardzo zadowoleni z lekcji, mniej z cen (90zł/h) szybko możecie się nauczyć kroku podstawowego, nauczyć się układu i techniki nie jest tak łatwo... Odpowiedz Link Zgłoś
anetgmu Re: TAŃCE!!! W-wa 12.05.06, 10:33 90zl/h od pary? Ile razy już bylsicie? zastanwaiam sie ile my musielibysmy chodzic zeby cos zalapac godziny zajec ustaliliscie sami czy narzucone byly z gory? ile osob prowadzi zajecia? 1 moze 2? Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Re: TAŃCE!!! W-wa 12.05.06, 10:57 jeśli chcecie sie na już na ślub nauczyć tańca to odradzam. zerknij w mój wątek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=41463582 - gdzieś tam jest o naszym pierwszym tańcu - właśnie wyuczonym "na śłub" na kursie tuż przed... jeśłi macie dużo czasu i na spokojnie go przetańczycie ileśtam razy to pewnie będzie ok, ale wydaje mi isę ze duzo czasuu wam nie zostało, wiec szansa jest na akcje taką jak nasza, gdy nie czujecie sie pewnie z tym tańczeniem to stres "występu przed wszystkimi" moze was po prostu zeżreć. ja teraz, z perspektywy czasu uważam ze lepiej byłoby po prostu wybrac nasza piosenkę, potańczyć sobie do niej radosnego bujańca i tyle, a nei silić sie na walca... Odpowiedz Link Zgłoś
anula.a1 Re: TAŃCE!!! W-wa 12.05.06, 11:27 My chodzimy do szkoły Egurrola Dance Studio w Warszawie przy Żwirki i Wigury (budynek proximy), czyli tam gdzie tańczą z gwiazdami Chodzimy już na 3 stopień i jesteśmy zadowoleni. Polecam instruktorkę Kamilę Drezno, która przygotowała dla nas nasz pierwszy taniec na wesele (jest możliwość prywatn6ych lekcji). Odpowiedz Link Zgłoś
kbor Re: TAŃCE!!! W-wa 12.05.06, 11:36 Tez sie uczymy z Pania Kamila, ale na Jerozolimskich. Jest OK choc mogloby byc lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Re: TAŃCE!!! W-wa 12.05.06, 11:50 my tez byliśy w Egurroli, i nasze wrażenie jest takie jakie jest, ze w 4 weekendy nei da sie nauczyć ładnie tańczyc bezstresowo, nawet pomimo tego ze jak mówił nasz instruktor zrobiliśmy w kwestii walca duzo wiecej figur niż było zaplanowane. Odpowiedz Link Zgłoś
kbor Re: TAŃCE!!! W-wa 12.05.06, 11:35 Szkola Egurroli - 60 PLN za pare, za godzine. www.taniec.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anetgmu Re: TAŃCE!!! W-wa 12.05.06, 11:40 weszlam na ich strone, i tam jest napisane ze lekcje indywidualne kosztuja 100zl, a nie 60zl. wiec jak? Wy palcicie mniej? prosze o info,bardzo mi zalezy Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: TAŃCE!!! W-wa 12.05.06, 11:44 my chodzimy do szkoly promenada. lekcje sa bardzo fajne, jest sporo ludzi, ale tez i sala duza. kurs jest bardzo tani bo kosztuje 150 zl za pare za 6 godzin Odpowiedz Link Zgłoś
kbor Re: TAŃCE!!! W-wa 12.05.06, 16:06 Nie wiem na co patrzylas..... My chodzimy na kurs dla nowozencow, a nie na jeden taniec. Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: TAŃCE!!! W-wa 12.05.06, 11:44 tak, 90zł/h/para byliśmy już jakieś 8-10 razy mamy już opanowane 90% figur potrzebnych do zatańczenia naszego układu i połowę układu gotowego dodam, że już wcześniej (jakieś dwa lata temu chodziliśmy pół roku na kurs tańca towarzyskiego, gdzie liznęliśmy też trochę walca) tańczymy do muzyki z serialu "Polskie drogi", a to jest trudna muzyka, nierówny rytm, dużo zwolnień, więc każdy krok trzeba idealnie dopasować, żeby wypadał właśnie w miejscu, w którym powinien mamy jeszcze trzy miesiące mam nadzieję, że wystarczy powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
anka183 Re: TAŃCE!!! W-wa 12.05.06, 13:32 Ja polecam szkołą tańca w Piasecznie www.szkolatanca.com , fajni i profesjonalni instruktorzy, chodziliśmy na kurs dla narzeczonych i później kilka lekcji dla szlifowania. Odpowiedz Link Zgłoś
lanka_cathar Re: TAŃCE!!! W-wa 13.05.06, 09:26 Szkoła Tańca Riviera organizuje warsztaty dla narzeczonych. Odpowiedz Link Zgłoś