Dodaj do ulubionych

małe dzieci

18.05.06, 16:27
dziewczyny, slub niedlugo a ja zastanawiam sie, co zrobic z procesja wejscia do kosciola. na 100% nie bedzie prowadzil mnie tata, chce wejsc z narzeczonym. Mam jednak do dyspozycji kilka dzieciaczkow. Zastanawiam sie, czy moglyby one isc przed nami. A jezeli tak to jak mialoby to wygladac.
--najpiery ksiadz, potem dzieci, a na koncu my??

Dzieciaczki (1 dziewczynka,2 chlopcow) bylyby ladnie ubrane, a dziewczynka mialaby kwiatki w rece. Co o tym myslicie??
Obserwuj wątek
    • szelma81 Re: małe dzieci 18.05.06, 16:29
      niezly pomysl ja tez sie zastanawiam jak rozwiazac sprawe wejscia tylko ja ie
      mama malych dzieci, ale pomysl mi sie podoba moglaby nawet mala dziewczynka
      kwiatki sypac przed tobasmile
      • maya28 Re: małe dzieci 18.05.06, 16:48
        To musiałoby supr wyglądać... kurcze, sami chłopcy w dalekiej rodzienie, i to
        tacy wyrośnięci juz, bo 6, 7 latek mają sad
    • natka81 Re: małe dzieci 18.05.06, 16:56
      Na ślubie u moich znajomych tak było najpierw szedł ksiądz, potem dziewczynka i
      dwóch chłopców tobyli siostrzency i siostrzenica panny młodej, potem jeszcze
      dzieciaczki odczytały modlitwe wiernych, dziewczynka sie troche zestresowala i
      przeczytala tak ze nikt jej nie zrozumial, ale mimo to bylo super..
      • marti_ka82 Re: małe dzieci 18.05.06, 17:57
        ja jestem za u nas będzie chlopczyk i dziewcyznka dziewczynka ode mnie a
        chlopak od lukasza smile ala bedzie miala kwiaty smile oboje sa przeszczesliwi bo dla
        nich to wyjatkowe wyroznienie smile i padl jeszcze pomysl by 18 miesiecznego
        noesia ubrac na bialo zeby szedl z nimi smile jako aniolek smile
    • jagna025 Re: małe dzieci 18.05.06, 18:24
      świetny pomysł. ja 25 lat temu wraz z moim ciut starszym kuzynem niosłam welon
      na ślubie mojej cioci
    • golinda Re: małe dzieci 18.05.06, 18:27
      jak byłam dzieckiem to razem z kuzynem nieśliśmy ciotce 3-metrowy welon
      efekt był fantastyczny
      a ostatnio byłam na ślubie, gdzie jedna dziewczynka (młodsza) niosła koszyczek z
      płatkami róż i sypała przed parą młodą, a druga (starsza ok 6 lat))niosła na
      poduszeczce obrączki

też fajny efekt
      • marti_ka82 Re: małe dzieci 18.05.06, 19:21
        ja mysle, że dzieci zawsze dodają uroku temu dniusmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka