Dodaj do ulubionych

Fajnego miejsca na wieczor kawalerski szukam Wawa

18.05.06, 23:34
macie jakies sprawdzone lokale w stolicy,
albo ciekawe pomysły na spedzenie wieczoru kawalerskiego,
bede wdzieczny za wszystkie sugestie
Obserwuj wątek
    • a_weasley Co kto lubi 19.05.06, 00:04
      Ja świetnie wspominam swój wieczór kawalerski w żeglarskiej tawernie "Gniazdo
      Piratów", dziurawykociol.najlepsze.pl . Nie znaczy to, że każdemu się tam
      spodoba, jest to mój ulubiony lokal i MSZ świetnie się nadaje na posiedzenie
      silnej grupy pod wezwaniem przy obficie się lejącym piwie, wśród gromkich
      śpiewów i równie gromkich toastów.
      Doskonale rozumiem, że mnie odpowiada to, a odrzuca myśl o takiejże imprezie w
      night clubie, jak i to, że komuś odpowiada night club, a uciekłby z krzykiem z
      "Gniazda".
    • jujuch Re: Fajnego miejsca na wieczor kawalerski szukam 19.05.06, 12:21
      up up

wink
      • jujuch Re: Fajnego miejsca na wieczor kawalerski szukam 21.05.06, 01:25
        jescio raz wink up up bo ciagle brak pomysłow
    • twitti Re: Fajnego miejsca na wieczor kawalerski szukam 21.05.06, 12:30
      BrowArmia na krakowskim przedmiesciusmile sami waza piwosmile

www.browarmia.pl

mozna zamowic tuby z piwemsmile mojemu nazeczonemu bardzo sie podobalysmile
      • a_weasley Re: Fajnego miejsca na wieczor kawalerski szukam 21.05.06, 21:32
        twitti napisała:

> BrowArmia na krakowskim przedmiesciusmile sami waza piwosmile
        >
        > www.browarmia.pl
        >
        > mozna zamowic tuby z piwemsmile mojemu nazeczonemu bardzo sie podobalysmile

I ile tam taka rura kosztuje? Bo w "Gnieździe" 5 l kosztuje 60 zł, a na nieduże
        posiedzenie miejsce z ludźmi, którzy nie lubią szant, miejsce jest zacne.
        • twitti Re: Fajnego miejsca na wieczor kawalerski szukam 22.05.06, 11:33
          sa tuby 3 i 5 litrowesmile nie wiem niestety jakie ceny ale moge sie dowiedziecsmile
          a miesce super, ma swoj klimatsmile
          • kasikkol4 Re: Fajnego miejsca na wieczor kawalerski szukam 25.05.06, 15:32
            Bardzo fajnym miejscem jest Club 70 w Warszawie, można zarezerwować albo sam
            stolik w dużej sali albo odrębną salę gdzie będziecie tylko Wy, sala jest za
            kotarą więc wiecie co się dzieje obok i jaką muzę właśnie teraz puszczają.
            Sama tam robiłam rezerwację dwa razy. Jedyny mankament ... słaba klima sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka