jujuch 18.05.06, 23:34 macie jakies sprawdzone lokale w stolicy, albo ciekawe pomysły na spedzenie wieczoru kawalerskiego, bede wdzieczny za wszystkie sugestie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_weasley Co kto lubi 19.05.06, 00:04 Ja świetnie wspominam swój wieczór kawalerski w żeglarskiej tawernie "Gniazdo Piratów", dziurawykociol.najlepsze.pl . Nie znaczy to, że każdemu się tam spodoba, jest to mój ulubiony lokal i MSZ świetnie się nadaje na posiedzenie silnej grupy pod wezwaniem przy obficie się lejącym piwie, wśród gromkich śpiewów i równie gromkich toastów. Doskonale rozumiem, że mnie odpowiada to, a odrzuca myśl o takiejże imprezie w night clubie, jak i to, że komuś odpowiada night club, a uciekłby z krzykiem z "Gniazda". Odpowiedz Link Zgłoś
jujuch Re: Fajnego miejsca na wieczor kawalerski szukam 21.05.06, 01:25 jescio raz up up bo ciagle brak pomysłow Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Fajnego miejsca na wieczor kawalerski szukam 21.05.06, 12:30 BrowArmia na krakowskim przedmiesciu sami waza piwo www.browarmia.pl mozna zamowic tuby z piwem mojemu nazeczonemu bardzo sie podobaly Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Re: Fajnego miejsca na wieczor kawalerski szukam 21.05.06, 21:32 twitti napisała: > BrowArmia na krakowskim przedmiesciu sami waza piwo > > www.browarmia.pl > > mozna zamowic tuby z piwem mojemu nazeczonemu bardzo sie podobaly I ile tam taka rura kosztuje? Bo w "Gnieździe" 5 l kosztuje 60 zł, a na nieduże posiedzenie miejsce z ludźmi, którzy nie lubią szant, miejsce jest zacne. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Fajnego miejsca na wieczor kawalerski szukam 22.05.06, 11:33 sa tuby 3 i 5 litrowe nie wiem niestety jakie ceny ale moge sie dowiedziec a miesce super, ma swoj klimat Odpowiedz Link Zgłoś
kasikkol4 Re: Fajnego miejsca na wieczor kawalerski szukam 25.05.06, 15:32 Bardzo fajnym miejscem jest Club 70 w Warszawie, można zarezerwować albo sam stolik w dużej sali albo odrębną salę gdzie będziecie tylko Wy, sala jest za kotarą więc wiecie co się dzieje obok i jaką muzę właśnie teraz puszczają. Sama tam robiłam rezerwację dwa razy. Jedyny mankament ... słaba klima Odpowiedz Link Zgłoś