aniaa777 24.05.06, 11:02 Cześć, może macie pomysł na wolną romantyczna polska piosenke na pierwszy taniec na wesele bo mam problem z wyborem? Dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarzyna_banach Re: tanec przytulaniec 24.05.06, 12:26 Aniu, ja mam ten sam problem, nie moge sie zdecydowac na piosenke. Moje typy: "Zabiore cie" - kancelaria "Z Kims takim jak ty" - Kindla "Chce tu zostac" - Farba Poza tym wiem ze popularne sa walce, np z Nocy i Dni, czy Oczarowanie Wodeckiego, oraz "Przetanczyc z toba chce cala noc" Anny Jantar (to ma jakis inny tytul. Aaaa, i jeszcze "Czekasz na te jedna chwile" Seweryna Krajewskiego Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniaa777 Re: tanec przytulaniec 24.05.06, 13:51 Dzieki!! Podobno piosenka "Ja jestem bogaty" M. Bajora też się nadaje na tą okoliczność, ale niestety nie słyszałam jej. Napewno będę zmuszona wybrac coś z tych bardziej znanych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tga Re: kukulska 'zakochani' 25.05.06, 07:23 a może "Jej portret" Bogusława Meca ("Naprawdę jaka jesteś nie wie nikt"... itd), Zespół zagrał nam to w rytmie walce angielskiego "na trzy" i wyszło "turniejowo" Odpowiedz Link Zgłoś
qsia może Norah Jones? 25.05.06, 09:29 Jeżeli nie musi być polska to polecam "Come away wiyh me" N. Jones. Śliczna piosenka, fajne słowa. My do niej tańczymy ) Odpowiedz Link Zgłoś