marti_ka82 Re: Jak ten czas sie ciagnie 25.05.06, 19:17 zobaczysz minie tak szybko, że nawet się nie obrucisz albo jak z bicza strzelil Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: Jak ten czas sie ciagnie 25.05.06, 19:26 ajj wiesz potem zacznie szybko leciec jeszcze niedawno byłam 3 miesiące przed ślubem a teraz już tylko 4 tygodnie więc zobacyzsz przyjdzie czas kiedy u ciebie zegarki szybciej beda tykac Odpowiedz Link Zgłoś
kfiatuszek1903 Re: do marti_ka82 25.05.06, 22:53 a ja co mam powiedziec??14.07.2007 ale szybko pojdzie nie martw sie (conajmniej sama sie tak pocieszampozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: do marti_ka82 26.05.06, 10:24 sprawdzialm wlasnie przed chwila juz pisze Odpowiedz Link Zgłoś
monttana22 Re: Jak ten czas sie ciagnie 25.05.06, 22:59 ja mam ślub 12.08 br. i aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa niesamowicie szybko mi leci czas.... rok temu w marcu zaręczyny a juz zaraz ślub.... nie wiem kiedy to zlecialo ale im bliżej tym wiecej nerwów Odpowiedz Link Zgłoś
mloda83 Re: Jak ten czas sie ciagnie 26.05.06, 10:28 Mi też bardzo szybko czas leci, niedawno (w październiku) rezerwowaliśmy salę, a do ślubu już tylko 2 miesiące zostały (29 lipca). Aż się boję, że nie zdążę wszystkiego załatwić Odpowiedz Link Zgłoś
librea Re: Jak ten czas sie ciagnie 26.05.06, 10:26 ja mam ślub 26.08 i mam wrażenie że czas się zatrzymał, może jak zaczniemy zapraszać gości to będzie trochę szybciej biegł, ale pewnie pod koniec lipca i na początku sierpnie znowu będzie się ciągnęło. więc nie jesteś sama. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
maya28 Re: Jak ten czas sie ciagnie 26.05.06, 10:41 My też 26.08.2006 i czas zaczyna już lecieć coraz szybciej! Spisałam listę rzeczy do załatwienia, wszystkie drobiazgi i po prostu jest tego tyle, ze az strach pomyśleć czy sie wyrobimy. A już ostatni miesiąc, półtora mija jak biczem trzasł Odpowiedz Link Zgłoś
librea Re: Jak ten czas sie ciagnie 26.05.06, 14:58 a my właśnie już nawet drobiazgi załatwiliśmy, bo sami sobie robimy wesele, więc stopniowo załatwialiśmy pewne sprawy, żeby nie doznać szoku przy wydawaniu pieniążków. a skąd jesteście, bo my ze świętokrzyskiego i będziemy ślubować o 16.00 Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Jak ten czas sie ciagnie 26.05.06, 10:30 A ja mam tyle na głowie, że czas mi galopuje, już tylko 4 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: Jak ten czas sie ciagnie 26.05.06, 10:34 ja mam wrazenie, że jest moment kiedy czas leci coraz szybciej najpierw się dłuzy a jak się rozpędzi to zanim się obrucisz już stajesz na slubnym kobiercu Odpowiedz Link Zgłoś
anulka_1 Re: Jak ten czas sie ciagnie 26.05.06, 10:48 slub mam za 5 tygodni a czas teraz pedzi jak szalony!!!!!!!!!!!!! Ja my sie z tym wszystkim wyrobimy ? )) chyba faktycznie od zaproszen wszystko plynie szybciej chociazby przez to ze masz kilka /co najmniej/ wieczorow zarezerwowanych na odwiedzanie i zapraszanie gosci. Odpowiedz Link Zgłoś
wanielka Re: Jak ten czas sie ciagnie 27.05.06, 19:01 cześć no to pomyśl sobie, jak mnie się ciągnie - do ślubu jeszcze 7 miesięcy... ale mamy latem remont mieszkanka, zapraszanie gości, załatwianie najważniejszych spraw... potem wyjazd mojego M. do Holandii, powrót i już mam nadzieję, że to szybko zleci... Odpowiedz Link Zgłoś