martinika10 29.05.06, 12:47 Gdzie lepiej kupić obrączki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadaam Re: Apart czy Kruk...? 29.05.06, 12:49 Zwazywszy na to, że APART to OSOBNO, kupowałabym w Kruku My zamówiliśmy u jubilera. Odpowiedz Link Zgłoś
azova Re: Apart czy Kruk...? 29.05.06, 12:49 A gdzi znaleźliście ładniejszy wzór... ?? Odpowiedz Link Zgłoś
martinika10 Re: Apart czy Kruk...? 29.05.06, 12:53 Zależy nam na klasycznych obrączkach,a cenny są podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
anetgmu Re: Apart czy Kruk...? 29.05.06, 13:32 a Aren Jubiler? cena podobna jak w Kruku. z Arena mam pierscionek zareczynowy (2 lata) sprawuje sie bardzo dobrze. a co mzoecie powiedziec o Kruku? nie sciera się złoto? jest OK? Aren Jubiler czy Kruk? hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
katrinax Re: Apart czy Kruk...? 29.05.06, 14:53 Apart !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdecydowanie maja o wiele wiekszy wybor niz Kruk !! ale decyzja pozostawiam Tobie Odpowiedz Link Zgłoś
uttaa Re: Apart czy Kruk...? 29.05.06, 15:08 U każdego jubilera czy to Kruk czy Apart czy jeszcze coś innego znajdziesz takie same wzory. Cenny też są podobne więc w sumie wszystko jedno. Osobiście mam dużo bizuterii od Kruka , pierścionek zaręczynowy z Apart a obrączki kupiliśmy w Aren't ( czy jakoś tak) i na nic nie narzekam, wszystko wygląda bardzo dobrze nawet po kilku latach użytkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
domi_mikolka Re: Apart czy Kruk...? 29.05.06, 15:08 my chcieliśmy proste matowane - najładniejsze i najtańsze znaleźlismy w Arenie - wybór wzorów mieli oszałamiający. możecie poprosić w salonie o katalog i sobie spokojnie obejrzeć w domu co Wam się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
empty-head Re: Apart czy Kruk...? 29.05.06, 15:31 Mam obraczki z Apart, i nie jestem zadowolona mysle nawet o reklamacji, tylko ie wiem czy mozna. - na obraczne meza jest wygrawerowane logo firmy - na poczytku byly gladki i blyszczace, po 2 miesiacech sa cale w rysach i prawie zupelnie matowe. Dodam ze nie wykonuje zadnych ciezkich prac a moja obraczka wyglada jakbym pracowala w kamieniolomie. - chyba sa wykonane z roznego zlota, nie znam sie na tym ale wyraznie moja jest bardziej "miekka" i szybko sie rysuje. Az stach pomyslec jak beda wygladac za pare lat Odpowiedz Link Zgłoś
domi_mikolka Re: Apart czy Kruk...? 29.05.06, 15:35 na wszystkie produkty wg ustawy o ochronie konsumenta (chyba) są dwa lata gwarancji Odpowiedz Link Zgłoś
monias11 Re: Apart czy Kruk...? 29.05.06, 16:11 jesli jestes z Warszawy polecam EXCELSIOR. Znajduja sie np. w Arkadii. Odpowiedz Link Zgłoś
carolin0905 Re: Apart czy Kruk...? 29.05.06, 17:22 Byliśmy w wielu salonach- wybraliśmy APART BO: - obsługa niezmiernie miła (w KRUKU potraktowano nas jak byśmy przyszli po jałmużne brrr....) -wzory te same co u innych ale mimo wszystko większy wybór - promocja dla narzeczonych i to spora - grawer gratis i czyszczenie co roku przez 5 lat też gratis ( zero logo firmy) - złoto wysokiej próby - nosimy je od roku, mąż wręcz pracuje w niej jak budowlaniec, wyglądają świetnie Uważam , że wszystko zależy od tego czego szukamy i czego żądamy jak mamy trafić na bubel znajdziemy go wszędzie ale od czego jest reklamacja, acha zapomniałąm napisać że na świeta dostajemy małe prezenciki pocztą od APARTU i wcale nie kupiliśmy drogich obrączek Odpowiedz Link Zgłoś
empty-head Re: Apart czy Kruk...? 30.05.06, 11:43 hmmmm... nic nie wiem o czyszczeniu co rok. Przy zakupie nikt mi nic nie mowil. Musze sie dokladnie wywiedziec. Moze naprawde trailam na jakies wypaczone egzamplarze, hehe moze to jakis znak. W Aparcie tez skusil mnie spory wybor. Nerwy mnie jednak biora bo postanowilam nie oszczedzac na obraczkach i wybralam jedna z najdrozszych no i mam teraz za to niespodzianki. Jestem po slubie cywilnym , w lipcu z tymi samymi obraczkami bierzemy slub koscielny i troche nie usmiecha mi sie przysiegac z tami drapakami. Z 2 strony boje sie teraz zaczynac z reklamacja bo jak wiadomo napewno beda robic jakies problemy i w koncu zostaniemy z niczym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: Apart czy Kruk...? 30.05.06, 13:22 Zdecydowanie Apart. Chyba cała moja biżuteria jest z Apartu - i wszystko się dobrze sprawuje. No i obsługa milsza niż w Kruk-u (na pewno w Aparcie w Promenadzie, bo tam najczęsciej zaglądam). Odpowiedz Link Zgłoś
poecilia Re: Apart czy Kruk...? 30.05.06, 14:00 jesli zakup w warszawie to polecam gold commerce - rewelacyjna obsługa a tyle modeli ze chyba z godzine tam siedzielismy i ogladalismy a pani nadal mila, uprzejma i cierpliwa jeszcze nie odebralismy ale składanie zamówienia tez przebiegało sympatycznie Odpowiedz Link Zgłoś
anetgmu Re: poecilla 30.05.06, 14:02 a gdzie oni maja swoj sklep? jak cenowo? maja jakies promocje? np. przy zakupie obraczek wisiorek gratis, lub grawer gratis.... Odpowiedz Link Zgłoś
monikakum Re: Apart czy Kruk...? 30.05.06, 14:50 My kupujmy w Aparcie. Mam pierscionej zaręczynowy z Apartu i wyglada pięknie (noszę go 1,5 roku). Odpowiedz Link Zgłoś
liste_k Re: Apart czy Kruk...? 30.05.06, 15:00 Też mam pierścionek z Apartu i obrączki chciałabym też kupować w tym sklepie, tylko na pewno nie w Arkadii, bo mają strasznie duży nażut cenowy. To tak dla ciekawości... (i chyba nwet przepłaciliśmy za mój pierścioneK - był właśnie kupowany w Arkadii) Zgadzam się z poprzedniczkami, że w Apracie jest miła obsługa. Nas obsługiwał facet, i uwierzcie mi... dobrał pod mój gust i dobrał odpowiedni rozmiar na moje chude palce Odpowiedz Link Zgłoś
monikakum Re: Apart czy Kruk...? 30.05.06, 15:14 Oprócz pierscionka, mam także kilka innych drobiazgów, kupowane były po sąsiedzku, ponieważ jesteśmy z Bemowa, w Wola Park Odpowiedz Link Zgłoś
carolin0905 Re: Apart czy Kruk...? 30.05.06, 18:53 Witam ponownie, to czyszczenie....to APART Łódź w Galerii- wszystko było w promocji dla nowożeńców, był też losowany kupon wycieczkowy ale na to się nie załapaliśmy.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś