izik81 02.06.06, 09:50 witam wszystkich, szukam fajnej sali na wesele w łodzi. żeby bylo w miare elegancko, jedzonko dobre i nie bardzo drogo. jesli macie jakies sprawdzone sale dajcie znac.... boja mam juz dosyc jezdzenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emib3 Re: sala w łodzi! 02.06.06, 09:58 Napisz jakie sale już widziałaś. Ja polecam Eden w Rzgowie, Ambasadora na Kosynierów,Borynę w Rąbieniu. Słyszałam też dobre rzeczy o Solarisie. Na pewno odradzam Odyseję - taki mały koszmarek))) Odpowiedz Link Zgłoś
izik81 Re: sala w łodzi! 02.06.06, 10:05 widzsialam kilka m in oskara, jakas sale na rzgowskiej i na dzialkach na zdrowiu. poza tym bylam na wiskitnie i w zgierzu.... albo sala nie taka, albo chca powyzej 100 osob... a ja bede miala tylko ok 70 Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: sala w łodzi! 02.06.06, 10:11 Parę latek temu bawiłam sie w Yuce - na Złotnie i ... miło to wspominam, chociaz sala do tańczenia była wówczas niewielka i goście biesiadujący za stołem nie widzieli bawiących sie. Teraz - z tego co widziałam na zdjęciach duuuuużo sie tam zmieniło. I chyba na lepsze. W październiku natomiast byłam na weselu w restauracji "Marie" na Widzewie. Hmmm - sama nie wiem. Niby było O.K. - ale jakoś bez przekonania. Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: sala w łodzi! 02.06.06, 10:18 Izik, no to może mała sala w Ambasaorze, tyle, ze cena może mało zachęcająca 145 zł/os. chyba. Ale to chyba normalna cena jak na Łódź. Odpowiedz Link Zgłoś
izik81 Re: sala w łodzi! 02.06.06, 10:22 145? jak ja tam bylam to chyba (nie jstem pewna) powiedzieli ze sporo wiecej, ale moze mi sie juz z innym miejscem pomylilo... moze tam jeszcze raz pojade.. bo ostatnio zaprowadzili mnie przez jakies dziwne ciemne korytarzyki, moze powinni pokazac wejscie, ktorym mieliby wchodzic goscie... Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: sala w łodzi! 02.06.06, 10:51 No wiesz mozę cena poszła w górę. My tyle mamy w umowie, tyle, że umowa sprzed roku) Odpowiedz Link Zgłoś
izik81 Re: sala w łodzi! 02.06.06, 10:24 a jagorsze to to, ze wesele planuje na lipiec przyszlego roku i juz sa problemy z miejscami,wiele sal juz zarezerwowanych Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: sala w łodzi! 02.06.06, 10:28 www.salataneczna.prv.pl/ w lipcu bedziemy się tam bawić u kuzyna mojego Krzyśka. Odpowiedz Link Zgłoś
evian77 Re: sala w łodzi! 02.06.06, 11:24 spróbuj się wybrać do Fabrykanta na Placu zwyciestwa, słyszałam, ze robią fajne wesela i że nie jest drogo bo ok. 130 zl/za osobe. ja swoje robie w soplicowie, tam place 145 zl/ za osobe. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monik38 Re: sala w łodzi! 02.06.06, 12:06 gorąco polecam restaurację Fantazja na ul.Kolumny, super piękna sala, są tam dwie, jedzenie że nigdzie takiego nie ma , zresztą bardzo dużo ze nie ma gdzie szpilki wcisnąc i w ogóle cała oprawa przepiękna. Moje wesele było tam 2 lata temu i jeszcze takiego wesela w całej rodzinie nie było. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: sala w łodzi! 02.06.06, 12:10 Słyszała że sala jest godna polecenia ale cenowo chyba nie jest najtańsza ? Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: sala w łodzi! 04.06.06, 19:00 Kwestia gustu... Mnie się w Fantazji ni epodobało zupełnie - te słupy, sala ciasna i jakoś tak nieświeżo pachniało, a byliśmy w sobotę przed weselem... Odpowiedz Link Zgłoś
bea334 Re: sala w łodzi! 02.06.06, 14:08 Bierz Eden ze Rzgowa sala super Jedzenie jeszcze lepsze obsługa tez dobra. Jestem świezo po ślubie i opinie moich gości są superowe. Cena 140zł wesele. pstrągi raki, łososie, schab w sosie kurkowym itd. Pycha aż ślinka leci. Pozdrawiam Bea Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: sala w łodzi! 02.06.06, 14:18 Popieram w całej rozciągłości!!Mój brat miał tam wesele - jedzenie i obsługa super. Jedyny minus - chłodny, nowoczesny wystrój, ale można to jakoś ocieplić dekoracją np. z tkaniny. Odpowiedz Link Zgłoś
malzenka Re: sala w łodzi! 03.06.06, 13:46 Popieram Fantazje! W zeszlym roku brat mojego Narzeczonego mial tam wesele - bylo w tej okraglej sali z drewna - spokojnie 70 osob sie tam miesci. Sala byla slicznie przyozdobiona, na zewnatrz tez jest pieknie - fontanny, most itp-w nocy robia wrazenie. Jedzenie tez bylo bardzo dobre - dodatkowo sala ta daje mozliwosc zrobienia posilku na grillu (jest w srodku w centrum sali - spokojnie, kiedy jest to robione, caly dym idzie do gory - w sali nic nie smierdzi, ani nie mozna sie pobrudzic). Przy salach (bo jest ich 2) jest jeszcze mozliwosc zakwaterowania czesci gosci, jesli ktos musi nocowac. Cenowo tez chyba nie bylo najgorzej - z tego co pamietam to chyba 145zl/osobe bez alkoholu, ktory kupowany byl na wlasna reke przez rodzicow Pana Mlodego. Goraco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
mintia Re: sala w łodzi! 04.06.06, 11:08 My mam nieco inny gust - nam najbardziej podoba się SPATIF - i tam właśnie mamy wesele. Wszystko też zależy na ile osób planujesz wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
mareszka Re: sala w łodzi! 04.06.06, 15:37 Elegancka w drobnoszlacheckim stylu restauracja jest w Parku Widzewskim. (przy rogu Niciarniana/Piłsudskiego, koło basenu Anilany) O ile mi wiadomo 120zł/os min. 70 os. Sala dwupoziomowa, elegancko wyposażona, przed wejściem obszerny taras ze schodkami, u stóp schodków staw. Możliwe rozstawienie stołów na zewnątrz, nad stawem. Sceneria bardzo romantyczna, jedzonko wyśmienite, lokal z typu eleganckich. Mnie się bardzo podoba, gdybyśmy mieli wesele, to pewnie tam. I jeszcze jedna propozycja, mniej konwencjonalna. Resauracja "we młynie" przy dolnym Rynku Bałuckim. Klimaty przaśne. Ni ewynajmują sali ale można zrobić rezerwację np zająć jeden poziom. Wiąże się to z tym, że nie płacisz za wynajem jako taki, a jedynie za jedzonko. Ceny umiarkowane szefostwo owarte na propozycje. Lokal w stylu wioskowej karczmy, z ciosanymi stołami i miedzianymi naczyniami i szarlotką serwowaną na desce Obydwa lokale na prawdę mają klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: sala w łodzi! 04.06.06, 18:58 Zależy czego szukasz. Z najpopularniejszych moge wymienić: Eden, Synowiecką, Borynę, Ambasadora, Solaris, Fantazję... Trochę ich jest Polecam też zerknąć na łódzkie forum Odpowiedz Link Zgłoś