carol.p 10.06.06, 10:50 Jeśli możecie polecić jakiś dobry zespół ze Śląska to byłabym bardzo wdzięczna! Byłoby fajnie gdyby śpiewał facet i gdyby mieli saksofon ale oczywiście wszystkie propozycje będą mile widziane Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoniaaa Gorąco polecam 10.06.06, 11:06 nie mają saksofonu ale za nic w świecie nie zamieniłabym ich na kogoś innego. Zespół nazywa się OMEGA i są z Katowic. 2 facetów i jedna kobieta. Młody zespół, nie obija się, nie ma wstydu z nimi. Rewelacyjna zabawa. Wszyscy goście byli zadowoleni!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nikusia1986 Re: Gorąco polecam 10.06.06, 11:25 nie wiem o jakie Ci konkretnie miasto chodzi ale mam namiary na fajny zespół "student" z Żor (tylko bardzo ciężko u nich na terminy my niestety się nie załapaliśmy ) na mianowicie : 0-32-4752254, 0-608129043, 0-503083234 z saksofonem nie będzie problemu bo choć w zespole nie mają to mągo załatwić mam nadzieje że Ci się spodoba - dziś i na zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
carol.p Re: Gorąco polecam 10.06.06, 11:40 Dzięki! a możesz mi podać stronę internetową lub jakieś namiary na ten zespół? a okolice które mnie najbardziej interesują to Tarnowskie Góry, Bytom, mogą też być Katowice Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: Gorąco polecam 10.06.06, 12:23 www.omega.info.pl/ Nie wiem na jaki termin chcesz tą orkiestrę al jeśli mają wolne to nie zastanawiaj się ani chwili. Nie mam w tym żadnego interesu że ci ich polecam. Serio. Wiem że dobra ekipa grajków na weselu jest jednym z ważniejszych elementów!!! Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś