Dodaj do ulubionych

które ładniejsze obrączki? pomóżcie

22.06.06, 11:15
dziewczyny powiedzcie który model z trzech podanych najbardziej Wam sie
podoba:
- model 22
- model 25
- model T520.
Model 22 i T520 jest bardzo podobny, tylko w T520 białe złoto jest nałozone
na żółte, nie jest to gładka powierzchia.

obraczki-slubne.pl/index.php?d1=135&d2=140&d3=-1&d4=0&id=0&p=0&x=0&p1=0&p2=0&session=zOHNaaNg&k=0&dd=5&pp=1

dziewczyny nie umiem dobrze wklejac stron, jesli któras potrafi to proszę
zróbice dobrze. Z góry dziękuję! smile
Obserwuj wątek
    • bacha1979 Re: które ładniejsze obrączki? pomóżcie 22.06.06, 11:20
      Ja bym wybrała 22.smile
    • rzymianka3 Re: które ładniejsze obrączki? pomóżcie 22.06.06, 11:22
      ja mam chyba model 22 (pierwszy),ale nie z tej firmy,ja z APART.Nie wiem,jaka
      jest roznica miedzy ostatnim,ja jak dotykam moja to tez nie gladka,tzn,jest
      taki uskok,no i podspodem(od srodka) jest cala z zoltego,ja mam dotego
      brylancik.Polecam je,mam na palcu od 26.10.2005 i ani ryski nie masmile) a
      np ,moja przyjaciolka na swoich juz po 2 miesiacach miala i sie nie
      blyszczaly.. a moje jak nowe!
      • ema.cz Re: które ładniejsze obrączki? pomóżcie 22.06.06, 11:24
        zdecydowanie 22
      • dominisia31 Re: które ładniejsze obrączki? pomóżcie 22.06.06, 14:18
        Trzecie najladniejsze,pierwsze najbrzydsze
    • animaci Re: które ładniejsze obrączki? pomóżcie 22.06.06, 11:26
      My kupiliśmy takie, jak są na wzorze 22. Są świetne! Matowe są podobno
      niepraktycznie, szybko ściera się mat, wyczytałam to kiedyś na forum. Bardzo
      nam się podobały te obrączki - Model - V530 , ale zrezygnowaliśmy z nich ze
      względu na cenę. Za swoje zapłaciliśmy 300 zł. smile. Płaci sie dużo za firmę,
      niestety... Pozdrowionka.
      • kasiullaa Re: które ładniejsze obrączki? pomóżcie 22.06.06, 11:34
        Dlaczego tak tanio - 300złotych za obrączki??????
    • kasiullaa Re: które ładniejsze obrączki? pomóżcie 22.06.06, 11:33
      Najładniejszy jest model T520. Wybieram ten, bo wolę białe złoto. Ale to
      wszystko kwestia gustusmile))
      najlepsza rada - zapytaj narzeczonegosmile)))
      • rzymianka3 Re: które ładniejsze obrączki? pomóżcie 22.06.06, 11:39
        model 22 (jezeli to ten co ja mam)tez ma biale zloto (w srodku)po bokach zolte
      • anetgmu Re: które ładniejsze obrączki? pomóżcie 22.06.06, 11:45
        my chyba zdecudujemy sie na model T520 on prawie w ogole nie rozni sie od
        modelu 22. Jak juz pisalam 22 sa calkowicie gladkie, a te mają uskok smile są to
        całe obraczki błyszczące. Wlasnie ten model jest w KRUKU i tam chyba dzis
        zamówimysmile Na początku myslelismy o częsciowo matowych ale dowiedzielismy sie
        ze sa niepraktyczne, ścierają się.
        dzięki za opinie, czekam na wiecej smile
        • rzymianka3 Re: które ładniejsze obrączki? pomóżcie 22.06.06, 11:51
          no to ja mam te z uskokiem.smile)Naprawde polecam,matowe moze i sa ladne na
          poczatku,ale ma porownanie u przyjaciolki.Moje naprawde jak nowe.Ja zaplacilam
          (rok temu w lipcu) ok 800zl w aparcie(i mam brylancik) ale byla jaks promocja
          ze 20 % taniej.Jezeli masz mozliwosc to podejdz sobie i do
          nich,porownasz.Pozdrawiam
          • anetgmu Re: rzymianka 22.06.06, 11:56
            bylismy w aparcie, bylismy tez w kruku. I chyba zdecydujemy sie na blyszczace,
            na poczatku myslalam o narzeczonym ze on w obraczce blyszczacej moze wygladac
            sredniasto ale nie, jest OK, jemu sie podoba i to chyba najwazniejsze. Moja
            kolezanka tez ma matowe, co prawda biale zloto ale po roku juz sie starlosad W
            kruku te obraczki mozna powiekszyc o 2 rozmiary wiec fajnie, w apracie chyba
            niesad koszt obraczek 1000zl
            • rzymianka3 Re: rzymianka 22.06.06, 11:58
              no mojemu mezowi tez sie podobaja blyszczacesmile) przynajmniej widac smile)MIlego
              zakupu
              • agnieszkaa16 Re: rzymianka 22.06.06, 12:01
                my z narzeczonym mamy te same obrączki co Ty również z Apartu! moja tez jest z
                brylancikiem. będziemy je nosic od 2 września. mam tylko pytanie o ten połysk,
                wyglada to bardzo fajnie, ale kiedy ich dotykamy to po prostu zostaje ślad po
                palcach, powiedz mi prosze jak to wygląda później podczas noszenia?
                • rzymianka3 Re: rzymianka 22.06.06, 12:06
                  Jak juz mowilam mam od 26.10.2005,przy tym zaliczylam kilka razy plaze,morze..i
                  nic smile)polysk zostaje.jak masz na palcu to nie ma sladu po niczym,ja tylko
                  czsami (odruchowo)potre np o bluzke,zrobiliscie dobry wybor.jedyny minus..to
                  troszke sa szerokie no i niemoge zalozyc juz pierscionka zareczynowego,bo za
                  duzo tego.ale to nie problmem,zakladam na druga reke smile) Zycze wszystkiego
                  dobrego
                  • agnieszkaa16 Re: rzymianka 22.06.06, 12:13
                    to bardzo mnie to cieszysmile dziekuje Ci za odp.ja tez juz nie będe zakładać do
                    niej pierścionka ponieważ nie zbyt fajnie to wygląda, za dużo tego, choć mam
                    bardzo delikatny pierścionek.
                    tak na marginesie przeczytałąm właśnie Twój post w wątku " Już nie mogę sie
                    doczekać" i życzę Wam wszystkiego dobego,na pewno wszystko sie ułoży jak
                    wrócicie do Polskismile
                    Pozdrwiam
                    • rzymianka3 Re: rzymianka 22.06.06, 12:20
                      nie dziekuje smile)mam nadzieje ,bo powrotu tu juz nie bedziemy miec.Sprzedajemy
                      mieszkanie,maz zostawia prace(kurcze bardzo dobra sad( ),teraz ja go bede
                      utrzymywac smileMam nadzieje,ze jego nostalgia nie zlamie.Bo ma wyobrazenie o
                      polsce jak o eldorado...byl juz 1000 razy..ale to co innego na wakacje,a co
                      innego mieszkac.No i ta pogoda ...uff,ale musze byc optymistka:Bedzie
                      dobrze.Jestes z Krakowa?
                      ps,milo jest spotkac kogos milego smile
                      • agnieszkaa16 Re: rzymianka 22.06.06, 12:34
                        to naprawdę bardzo trudna decyzja, ale wierze że Wam sie uda bo jesli Ty
                        poradziłas sobie tam to tym bardziej poradzicie sobie w Polsce. Na dodatek jesli
                        Twój mąż ma kwalifikacje ( co wnioskuje po tym że miał dobra prace) to na pewno
                        znajdzie i tutaj. Najgorsze może być to że rzeczywiście nasz kraj przy bliższym
                        poznaniu "trochę" traci.... ja sama mam znajomych z Wielkiej Brytani którzy
                        przyjeżdząja tu na wakacje i są zachwyceni, ale podejzewam że gdyby sie
                        przenieśli to czar by prysł. Ale nie jest też tak strasznie, to zalezy też od
                        tego gdzie będziecie mieszkać, jesli w Krakowie to tylko pozazdrościć.... My
                        mieszkamy niedaleko Częstochowy, a studiuje w Katowicach no i tego miasta to do
                        mieszkania bym nie poleciła!!
                        Musisz być optymistką!!!!! Zobaczysz na pewno wszystko sie uda!
                        A pogoda nie jest znów taka straszna dzis np mamy 29 stopnismile
                        • rzymianka3 Re: rzymianka 22.06.06, 12:45
                          zgadza sie,mam szczescie!Krakow jest piekny.Moje ukochane miasto..Rzym
                          odpada..ostatnio jak bylam..chodzilam po rynku..tu az mi sie lezka w oku
                          zakrecila.O meza sie boje jezeli chodzi o jezyk...sposob zabawy..(nie pija
                          alkoholu..a tu raczej mezczyzni tego nie toleruja smile) Ale mam szwagra(tak
                          chyba nazywa sie maz siostry?) ktory jest z australii..pomieszkali w
                          Krakowie,potem w australii i jednak wrocili.Narzeka troszke na polska
                          biurokracje..ale we wloszecj jest jeszcze gorzej.
                          Najgorsze ze misie wszystko zwala naraz na glowe:przeprowadzka,slub koscielny,w
                          pracy zmiany(teraz pracuje dla tej samej firmy z Krakowa ,ale tutaj),bedziemy
                          sie budowac,a dotego chcemy jak najszybciej dzidziusia...smile
                          • agnieszkaa16 Re: rzymianka 22.06.06, 17:13
                            oj to rzeczywiście wszystko na raz,ale spokojnie dacie radęsmile
                            Sama chętnie przprowadziła bym sie do Krakowa, meiszka tam moja przyjaciółka z
                            mężem i jak tylko możemy to jeździmy do nich z narzeczonym.
                            Kiedy planujecie slub koscielny? jak idą Wam przygotowania?
                            • rzymianka3 Re: rzymianka 22.06.06, 17:29
                              slub 12 sierpien..a pzrygotowania..hmm dopoki nie znalazlam tego forum myslalam
                              ze jest ok,ale teraz widze ze jestem mocno do tylu sad Mam zaproszenia(nie
                              rozdane),sale,Dj miala mama zalatwic,ponoc sie z nim slyszala telefonicznie,no
                              i suknie ..ale chcialabym zmienic bo sie zakochalam w Pronovias model
                              oleaje,napisalam nawet emaila do salonu w Kraku ale chyba bedzie za pozno na
                              zakup(dlugo sie czeka)Autko bedziemy miec taty.A jak tu zcytam o winietkach,nie
                              winietkach itd to wlos deba staje .A najgorsze jest to ze juz sama nie wiem co
                              tek kosciol wymaga.Tu uslyszalam o jakims skupieniu przedmalzenskim, o jakis
                              karteczkach na spowiedz...mi ni ksiadz nie mowil,ani nie dal.Mamy zrobione nauki
                              (o tym mowil ksiadz)ale juz o poradni nie nic wspominal..no i tu nie ma zadnych
                              poradni.Lubie sobie kombinowac zycie smile
                              • agnieszkaa16 Re: rzymianka 22.06.06, 17:52
                                to samo wrażenie mam jak czytam to forum, a później tylko sie denerwuje że
                                czegoś nie mam. Ale nie mam zamiaru robić żadnych winietek, i tego typu
                                bzdet....... Więc nie przejmuj się. Niektóre dziwczyny tu się same nakręcaja, a
                                chyba zapomniały o najważniejszym....ech szkoda gadać.
                                Jesli chodzi o sprawy kościelne, to my tez nie słyszeliśmy o jakimś skupieniu
                                przedślubnym czy o poradni..... mamy mieć nauki spowiedz i zapowiedzi.
                                chyna widziałam twój post o tej sukni jakiś czas temu, rzeczywiście bardzo
                                ładna. a to masz już jkąś że chcesz zmienić?
                                • rzymianka3 Re: rzymianka 22.06.06, 18:08
                                  tak mam,mialam na cywilnym(ale to typowa sukienka slubna) tez z tej
                                  firmy.Chcialam typowa sukienke,bo mielismy sliczny slub no i wiedzialam ze na
                                  koscielny nie jest pewne czy bede miec fotografa.I tak mam na "sciane" zdjecie
                                  z cywilnego...ktory byl na plazy na wyspie Mauritus.Uff to mnie
                                  pocieszylas,czyli nie wszyscy maja miec to cale skupienie i poradnie.Ja tez nie
                                  bede robic zadnych winietek i tym podobne smileA ty kiedy slub?
                                  • agnieszkaa16 Re: rzymianka 22.06.06, 18:47
                                    oj to super!! rewelacja taki ślub, jak z filmu......az sie rozmarzyłam
                                    a jeśli chodzi o te skupienie itd. to zalezy na jakiego księdza traficie, i
                                    jesli wasz tego nie wymaga to po co sobie wogóle zawracać tym głowe.
                                    Nasz ślub 2 września.
                                    • rzymianka3 Re: rzymianka 22.06.06, 19:40
                                      To jeszcze troche czasu masz na pozalatwianie smile)Ja mam nadzieje ze nieczego
                                      nie zawale,ale w sumie to najwazniejsze jest :kosciol,sala,DJ,suknia,nie? A
                                      reszta to juz dodatki...tak sie pocieszam
              • anetgmu Re: rzymianka 22.06.06, 12:02
                dzieki za pomocsmile a jeszcze pytanko czy APART jest w Galerii Mokotów?
                • rzymianka3 Re: rzymianka 22.06.06, 12:06
                  oj nie wiem,ja kupowalam w Krakowie.smile)
    • twitti Re: które ładniejsze obrączki? pomóżcie 22.06.06, 11:38
      mi sie najbardziej podobaja piersza i ostatniasmile ale chyba bardziej pierwszasmile
      pozdrawiam
    • cooletka Re: które ładniejsze obrączki? pomóżcie 22.06.06, 11:39
      a ja bym wybrała 25 nawet jezeli mat sie sciera
      pozostałe sie za bardzo błyszcza
      • agnieszka5661 Re: które ładniejsze obrączki? pomóżcie 22.06.06, 12:13
        Mi się podoba T520
    • lady_of_avalon T520 22.06.06, 12:15
      klasyczne, eleganckie, ponadczasowe smile
      • xa.xa Re: T520 22.06.06, 12:18
        Bardzo ładne T520. Również się nad takimi zastanawiamy.
      • anetgmu Re: T520 lady of avon 22.06.06, 12:52
        my tez 5 sierpnia slubsmile
        macie juz obraczki?
        • lady_of_avalon Re: T520 lady of avon 22.06.06, 14:09
          Mamy zamówione - mają byc gotowe na poczatku lipca smile) Złote z takimi
          nacięciami po bokach - siejemy się że wyglądają jak kapsle do butlek ;PP
          • pantarejka Re: T520 lady of avon 22.06.06, 14:24
            W te obrączki z nacieciami łatwo wchodzi brud - w te "kapslowe" bardziej, a w
            te z nacięciami po bokach troszkę mniej. Nawet obrączki w salonie podawane do
            przymierzania mialy w tch miejscach zgromadzone drobinki kurzu...
            • lady_of_avalon Re: T520 lady of avon 22.06.06, 14:55
              No my mamy takie z gęstymi nacięciami po bokach z obu stron. Możliwe że wchodzi
              w nie brud, ale co powiedzieć w takim razie o pierscionku??? ;PPP
    • caysee Re: które ładniejsze obrączki? pomóżcie 22.06.06, 13:43
      22 smile
    • mb800 Re: które ładniejsze obrączki? pomóżcie 22.06.06, 14:09
      a my właśnie wczoraj zamówiliśmy model 22 wink , cieszę się że tylu osobom się
      ten model podoba. Ja jakoś wczoraj nie byłam do nich przekonana, ale dziś już
      ok wink My zapłaciliśmy 700 zł.
      A tak w ogóle jak przymierzałam wczoraj obrączkę , to zażartowałam że mi żadna
      jakoś nie pasuje, wydawało mi się że te 5 mm to takie szerokie, na pół palca wink
    • arieska Re: które ładniejsze obrączki? pomóżcie 22.06.06, 18:40
      Od biedy 25 (akurat na tej stronce podobaja mi sie modele niewymienione przez
      Ciebie). Najgorsza jest 22-swieci sie przeokrutnie. Nie znosze czegos takiego.
      • a.bc Re: które ładniejsze obrączki? pomóżcie 22.06.06, 19:22
        Wiesz co te z nakładka z białego złota / przez to pogrubienie/ sa takie sobie.
        Mój kolega w pracy ma taką jest po slubie rok i ta obrączka stażeje sie
        nieładnie
        Dla faceta wybrałabym prostą złotą a ty pokombinuj z jakąś ozdobą
    • mysza_klapsiara Re: które ładniejsze obrączki? pomóżcie 22.06.06, 20:44
      Zdecydowanie propozycja ostatnia. Proste i eleganckie.
    • magdachomska Re: które ładniejsze obrączki? pomóżcie 23.06.06, 11:46
      model 25 na obrazku wyglada ladnie ale w realu nie widac za bardzo roznicy
      miedzy bialym a zoltym zlotem w tej obraczce - taka obraczke widzialam u kogos
      na palcu i raczej nie polecam D520 jest ladna smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka