kingusia1974 28.06.06, 18:16 Czy ktoś z Was miał wesele w jakiejś restauracji w Wieliczce? Jesli tak to w jakiej i czy moze polecić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna_waw Re: wesele w wieliczce 28.06.06, 18:28 Jakbym miala blisko do Wieliczki to chyba bym sie na kopalnie zdecydowala. Nie znam szczegolow, ale widzialam kiedys zdjecia z sylwestra czy cos takiego i byly bardzo ladne. Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia1974 Re: wesele w wieliczce 28.06.06, 19:28 Tak o tym marzył mój narzeczony, to prawda to jest świetna sprawa wesele w Kopalni, ale okropnie droga, Oprócz standartowej ceny jeszcze dochodzi koszt wynajęcia sali i zjadu oraz wyjazdu. Trochę się orientowałam , ale przekracza to nasze mozliwości finansowe. Znalazłam inne wyjście, mały zabytkowy kościółek w wieliczce i wesele w restauracji , z tym, że szukam teraz osób , które już mają za sobą wesele w jakiejś restauracji w Wieliczce i mogą coś powiedzieć czy warto! Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: wesele w wieliczce 28.06.06, 19:39 Kingusia możesz napisać jaki to kościółek? Mam sentyment do takich, a i do Wieliczki blisko Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia1974 Re: wesele w wieliczce 28.06.06, 20:15 znalazłam go narazie w internecie, także nawet nie wiem jak tam jest i jak tam się idzie. Narazie mogę powiedzieć, że jest to Kościół św. Sebastiana (drewniany z XVIw). W tą niedzilę przejadę się tam to napisze Ci wrażenia po powrocie Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: wesele w wieliczce 28.06.06, 20:55 Drewniany? Moje marzenie! ) Ja zastanawiałam się nad kapliczką św. Małgorzaty na Salwatorze, ale nie wiem, czy tam można brać ślub. Martwi mnie jeden problem - czy do takiego kościółka zmieszczą się wszyscy goście? Bo moja rodzina gotowa się o to obrazić Czekam niecierpliwie na informacje Odpowiedz Link Zgłoś
dziubasek19 Re: wesele w wieliczce 28.06.06, 23:21 Brat mojego narzeczonego miał wesele w Motelu na Wierzynka i bylo calkiem ok, choc ogromnym minusem jest oddzielna sala do jedzenia i tanczenia w sumie zadna rewelacja a cena dosc "konkretna" bo 140 zl od osoby oczywiscie bez alkoholu Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_zuziu Re: wesele w wieliczce 29.06.06, 00:55 Polecam nowy "Dworek" w Tomaszkowicach (koło Wieliczki), bardzo ładny jest zajazd w Zalesiu (polecam na duze wesele) i Zamek w Niepołomicach. Wszystkie lokale w okolicy Wieliczki, bowiem w samym mieście nic z czystym sumieniem nie mogę polecić Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia1974 Re: wesele w wieliczce 29.06.06, 17:33 a ten dworek w tomaszkowicach to jakaś restauracja? Z kim mozna gadać na temat tego dworku? Odpowiedz Link Zgłoś
tomusbig Re: wesele w wieliczce 18.07.06, 13:44 czy ktoś może mi coś opowiedzieć o tym dworku w Tomaszkowicach, zamierzam właśnie tam zrobić wesele i proszę o rady, wskazówki itp... Odpowiedz Link Zgłoś