Dodaj do ulubionych

oto moja sukienka

30.06.06, 18:33
Witam...

Dla mnie szyje sie taka sukienka smile Licze ze sie chociaz niektorym osobom
podoba...bo na forum widze sukienki troszke w innym stylu smile
Bede wdzieczna za rady dotyczace kwiatkow, welonu (ktore w sumie nie chce),
bizuteri etc...
Obserwuj wątek
    • justynam24 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 18:35
      zapomnialam o linku

www.mon-cheri.co.uk/bridals/
      to ta pierwsza z brzegu mariabella 16200
      • rzymianka3 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 18:37
        ladna,ale ja wole 16207
        • justynam24 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 18:39
          no ja wole raczej takie bardziej rozkloszowane...chociaz raczej jestem
          szczupla...w sumie to tez nie mialam wielkiego wyboru, bo na uszycie bylo mniej
          niz 3 miesiace smile
          • stolberg Re: oto moja sukienka 30.06.06, 18:42
            sukienka fajna,napewno bedziesz w niej olsniewajaco wygladac!!!!!
            • elle2006 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 18:47
              BOŻE dzieki Tobie własnie zobaczyłam suknie swoich marzeń surprised
              16202.vittoria
              Proszę napiszcie gdzie w Polsce można kupić suknie tej firmy.Z góry dziekuję.

Aha bo nie odpisalam Twoja suknie jest piękna!
              • nowa23 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 18:50
                mozna ja przymierzyc i kupic na kijowskiej 11 w "Pannie Mlodej", sama ja
                przymierzalam- wiec tam na pewno jest... p.s.- do autorki postu, a Ty ja
                szyjesz u krawcowej czy kupujesz w salonie ??
                • justynam24 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 18:53
                  w salonie...ktory powyzej zostal wymieniony na Kijowskiej...pewnie przymiarka
                  bedzie w polowie czerwca...jestem ciekawa...bo ta ktora mierzylam miala za duzy
                  gorset zamowily mniejszy.....ale ja od tego czasu zgubilam 4 kg...i nadal
                  spada...
                • elle2006 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 18:55
                  Dziekuje! A wiesz może ile ona kosztuje? jest piękna!
                  • justynam24 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 18:56
                    nie wiem sad nie zauwazylam jej nawet...bo szukalam raczej sukienek w stylu
                    ktora kupilam...
          • szara82 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 18:54
            Jak na takie rozkloszowane, które mi się z natury nie podobają, to jest nawet ładnasmile
    • tusia364 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 18:53
      Suknia piękna... Co do dodatków - jeśli nie chcesz welonu to przecież nie
      musisz go mieć. Ja nie miałam. Kwiaty - dół jest prosty w formie ale okazały -
      może prosta wiązanka, zależy też jakie kwiaty lubisz. Jeśli gorset jest
      zdobiony srebrem to może i taka biżuteria? Może perły - ale tu znów masa
      przesądów się odezwie smile I zależy też jakie macie obrączki... bo może być też
      białe złoto...
      • tusia364 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 18:58
        www.yourweddingcompany.com/index.php/action/createBouquetStyle/planId/2/
        to jest fajna stronka z bukietami - może coś Ci się spodoba... smile
        • justynam24 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 21:23
          tusia- dziekuje za stronke z kwiatami. ja raczej mysle o czyms podluznym,
          skromnym...nie "zwisajacym", nie chce isc z jedna roza, ale cos w tym stylu...
          Nie wiem czy mam dobra wizje...
          Ja jestem blondynka, mam 169 cm, partner troszke wyzszy....i raczej drobny,
          dlatego mama troszke odradzala mi takie rozkloszowane kiecki...ale uparlam sie
          i juz...zawsze o takiej marzylam i stwierdzilam ze nie bede sie ograniczac smile
          Co do tego welonu to tez marudza...ze powinnam go zalozyc...bo "beda
          gadali"...ale na razie planuje piekny kwiatek... w sumie to ma niezbyt dlugie
          wlosy...ale mysle ze jakis biedny kok z tego wyjdzie
          • tusia364 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 21:40
            www.giedrojcm.cba.pl/kosciol_galeria1/album/kosciol_galeria1.html
            to jest zdjęcie moich znajomych - Ona miała róże w rożku - elegancko i prosto
            zarazem. Mój mąż też jest szczupły a ja miałam bardzo rozkloszowaną spódnicę w
            sukni ślubnej - przecież jedno z drugim nie ma nic wspólnego - chyba że jest to
            myślenie typu - 'dwie tyczki' bądź 'dwie bezy' - oczywiście nikogo nie
            obrażając. Co do welonu - ja jak miałam już kilka lat powiedziałam, że nie będę
            miała weolnu bo mi się nie podobają. Na innych owszem, ale nie na mnie. Jeśli
            Ty nie chcesz - nie będziesz się w nim czuła dobrze. Moja koleżanka uległa
            presji i całe wesele było w napiętej atmosferze. Już kiedyś o tym pisałam - w
            kościele przeszkadzał, na weselu Młody na niego usiadł i Mu się oberwało,
            plątał się w tańcu i ogólnie lipa. Ja nie miałam (choć oczywiście bez
            komentarzy się nie obeszło), moi najbliżsi nie robili z tego problemu - To Twój
            dzień i ubierz się tak, jak Ty chcesz. Trzymam kciuki. A z kwiatem super
            pomysł - daj też takie do bukietu i Młodemu. U mnie było też tak, że takie same
            róże mieli Tatusiowie i świadek.
            Będzie pięknie...
            Pozdrawiam serdecznie.
            • tusia364 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 21:42
              Ładnie ten rożek widać na zdjęciach pod koniec galerii, 10, 12, itd
            • justynam24 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 21:44
              jak dla mnie to jeszcze za duza kulka z tych roz....mi sie podobaly nawet takie
              z trzech kwiatkow...ale swoja droga pewne jest to ze na roze na pewno sie nie
              zdecyduja smile
              Co do welonu to nie jest tak, ze bardzo nie chce....ale bardzo mi sie podoba
              taki duzy kwiat przy uchu...jeszcze przemysle...zalezy co zaproponuje fryzjerka
              i co bedzie fajnie wygladac przy sukni
              • laura1231 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 21:52
                wybrałaś suknie, na którą ja już prawie się zdecydowałam. Jest z firmy Mon
                Cheri i w salonie w Bielsku kosztuje 3.800 - niestety i to był powód do
                rezygnacji. Gorset wyszywany jest kamieniami Svaroskiego i pewnie stąd ta cena.
                Już myslałam żeby ją wypozyczyć ale troche bym sie bała i martwiła żeby
                przypadkiem coś jej się nie stało. Na szczęście mój "ideał" wisiał w Madonnie :-
                ) Na pewno będziesz wygladała ładnie
                • justynam24 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 22:01
                  hmmm...ja place o 300 zl mniej....kiedy masz slub?? bo ja bede chciala ja
                  sprzedac...

Nawet nie wiedzialam ze jest wyszywana kamieniami Swarowskiego, a swoja droga
                  pewnie beda chciala aby krawcowa wyprula te pod pachami bo mam wrazenie ze beda
                  mnie szorowac...nie wiem tez czy nie beda zaciagac surdutu...zobaczymy smile
                  • laura1231 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 22:03
                    ja w końcu nawet nie mierzyłam tej sukienki bo stwierdziłam że najpierw pojade
                    do Madonny jak tam nic to wtedy prosto do Bielska, ale na szczęście tam jedna
                    mnie zachwyciła...i juz jest moja smile pozdrawiam
                    • justynam24 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 22:04
                      która?
                      • laura1231 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 22:05
                        model z 2005 r "Anice" jest podobna do modelu nr 319 tylko ma delikatniejszą
                        koronkę i nie gryzie
                        • justynam24 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 22:06
                          a link?? smile
                          • laura1231 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 22:07
                            no niestety nie mają jej na stronie i w ogóle w internecie nie znalazłam, po
                            mału już zapominam jak wygląda smile
                            • justynam24 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 22:12
                              nie bylam w ogole w tym sklepie...ale u mnie wszystko potoczylo sie tak
                              szybko...ale nie ma juz czego zalowac smile na stronie madonny podobaja mi sie
                              rozne dopasowane sukienki...ciekawe jak bym w takich wygladala
                              • laura1231 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 22:13
                                może to i lepiej że szybko, im wiecej się mierzy tym więcej watpliwości. Jeżeli
                                ślub masz latem i bedziesz opalona to w tej sukni bedziej wyglądała uroczo i
                                zwiewnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka