justynam24 30.06.06, 18:33 Witam... Dla mnie szyje sie taka sukienka Licze ze sie chociaz niektorym osobom podoba...bo na forum widze sukienki troszke w innym stylu Bede wdzieczna za rady dotyczace kwiatkow, welonu (ktore w sumie nie chce), bizuteri etc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justynam24 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 18:35 zapomnialam o linku www.mon-cheri.co.uk/bridals/ to ta pierwsza z brzegu mariabella 16200 Odpowiedz Link Zgłoś
justynam24 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 18:39 no ja wole raczej takie bardziej rozkloszowane...chociaz raczej jestem szczupla...w sumie to tez nie mialam wielkiego wyboru, bo na uszycie bylo mniej niz 3 miesiace Odpowiedz Link Zgłoś
stolberg Re: oto moja sukienka 30.06.06, 18:42 sukienka fajna,napewno bedziesz w niej olsniewajaco wygladac!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elle2006 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 18:47 BOŻE dzieki Tobie własnie zobaczyłam suknie swoich marzeń 16202.vittoria Proszę napiszcie gdzie w Polsce można kupić suknie tej firmy.Z góry dziekuję. Aha bo nie odpisalam Twoja suknie jest piękna! Odpowiedz Link Zgłoś
nowa23 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 18:50 mozna ja przymierzyc i kupic na kijowskiej 11 w "Pannie Mlodej", sama ja przymierzalam- wiec tam na pewno jest... p.s.- do autorki postu, a Ty ja szyjesz u krawcowej czy kupujesz w salonie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
justynam24 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 18:53 w salonie...ktory powyzej zostal wymieniony na Kijowskiej...pewnie przymiarka bedzie w polowie czerwca...jestem ciekawa...bo ta ktora mierzylam miala za duzy gorset zamowily mniejszy.....ale ja od tego czasu zgubilam 4 kg...i nadal spada... Odpowiedz Link Zgłoś
elle2006 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 18:55 Dziekuje! A wiesz może ile ona kosztuje? jest piękna! Odpowiedz Link Zgłoś
justynam24 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 18:56 nie wiem nie zauwazylam jej nawet...bo szukalam raczej sukienek w stylu ktora kupilam... Odpowiedz Link Zgłoś
szara82 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 18:54 Jak na takie rozkloszowane, które mi się z natury nie podobają, to jest nawet ładna Odpowiedz Link Zgłoś
tusia364 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 18:53 Suknia piękna... Co do dodatków - jeśli nie chcesz welonu to przecież nie musisz go mieć. Ja nie miałam. Kwiaty - dół jest prosty w formie ale okazały - może prosta wiązanka, zależy też jakie kwiaty lubisz. Jeśli gorset jest zdobiony srebrem to może i taka biżuteria? Może perły - ale tu znów masa przesądów się odezwie I zależy też jakie macie obrączki... bo może być też białe złoto... Odpowiedz Link Zgłoś
tusia364 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 18:58 www.yourweddingcompany.com/index.php/action/createBouquetStyle/planId/2/ to jest fajna stronka z bukietami - może coś Ci się spodoba... Odpowiedz Link Zgłoś
justynam24 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 21:23 tusia- dziekuje za stronke z kwiatami. ja raczej mysle o czyms podluznym, skromnym...nie "zwisajacym", nie chce isc z jedna roza, ale cos w tym stylu... Nie wiem czy mam dobra wizje... Ja jestem blondynka, mam 169 cm, partner troszke wyzszy....i raczej drobny, dlatego mama troszke odradzala mi takie rozkloszowane kiecki...ale uparlam sie i juz...zawsze o takiej marzylam i stwierdzilam ze nie bede sie ograniczac Co do tego welonu to tez marudza...ze powinnam go zalozyc...bo "beda gadali"...ale na razie planuje piekny kwiatek... w sumie to ma niezbyt dlugie wlosy...ale mysle ze jakis biedny kok z tego wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
tusia364 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 21:40 www.giedrojcm.cba.pl/kosciol_galeria1/album/kosciol_galeria1.html to jest zdjęcie moich znajomych - Ona miała róże w rożku - elegancko i prosto zarazem. Mój mąż też jest szczupły a ja miałam bardzo rozkloszowaną spódnicę w sukni ślubnej - przecież jedno z drugim nie ma nic wspólnego - chyba że jest to myślenie typu - 'dwie tyczki' bądź 'dwie bezy' - oczywiście nikogo nie obrażając. Co do welonu - ja jak miałam już kilka lat powiedziałam, że nie będę miała weolnu bo mi się nie podobają. Na innych owszem, ale nie na mnie. Jeśli Ty nie chcesz - nie będziesz się w nim czuła dobrze. Moja koleżanka uległa presji i całe wesele było w napiętej atmosferze. Już kiedyś o tym pisałam - w kościele przeszkadzał, na weselu Młody na niego usiadł i Mu się oberwało, plątał się w tańcu i ogólnie lipa. Ja nie miałam (choć oczywiście bez komentarzy się nie obeszło), moi najbliżsi nie robili z tego problemu - To Twój dzień i ubierz się tak, jak Ty chcesz. Trzymam kciuki. A z kwiatem super pomysł - daj też takie do bukietu i Młodemu. U mnie było też tak, że takie same róże mieli Tatusiowie i świadek. Będzie pięknie... Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
tusia364 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 21:42 Ładnie ten rożek widać na zdjęciach pod koniec galerii, 10, 12, itd Odpowiedz Link Zgłoś
justynam24 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 21:44 jak dla mnie to jeszcze za duza kulka z tych roz....mi sie podobaly nawet takie z trzech kwiatkow...ale swoja droga pewne jest to ze na roze na pewno sie nie zdecyduja Co do welonu to nie jest tak, ze bardzo nie chce....ale bardzo mi sie podoba taki duzy kwiat przy uchu...jeszcze przemysle...zalezy co zaproponuje fryzjerka i co bedzie fajnie wygladac przy sukni Odpowiedz Link Zgłoś
laura1231 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 21:52 wybrałaś suknie, na którą ja już prawie się zdecydowałam. Jest z firmy Mon Cheri i w salonie w Bielsku kosztuje 3.800 - niestety i to był powód do rezygnacji. Gorset wyszywany jest kamieniami Svaroskiego i pewnie stąd ta cena. Już myslałam żeby ją wypozyczyć ale troche bym sie bała i martwiła żeby przypadkiem coś jej się nie stało. Na szczęście mój "ideał" wisiał w Madonnie :- ) Na pewno będziesz wygladała ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
justynam24 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 22:01 hmmm...ja place o 300 zl mniej....kiedy masz slub?? bo ja bede chciala ja sprzedac... Nawet nie wiedzialam ze jest wyszywana kamieniami Swarowskiego, a swoja droga pewnie beda chciala aby krawcowa wyprula te pod pachami bo mam wrazenie ze beda mnie szorowac...nie wiem tez czy nie beda zaciagac surdutu...zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
laura1231 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 22:03 ja w końcu nawet nie mierzyłam tej sukienki bo stwierdziłam że najpierw pojade do Madonny jak tam nic to wtedy prosto do Bielska, ale na szczęście tam jedna mnie zachwyciła...i juz jest moja pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
laura1231 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 22:05 model z 2005 r "Anice" jest podobna do modelu nr 319 tylko ma delikatniejszą koronkę i nie gryzie Odpowiedz Link Zgłoś
laura1231 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 22:07 no niestety nie mają jej na stronie i w ogóle w internecie nie znalazłam, po mału już zapominam jak wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
justynam24 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 22:12 nie bylam w ogole w tym sklepie...ale u mnie wszystko potoczylo sie tak szybko...ale nie ma juz czego zalowac na stronie madonny podobaja mi sie rozne dopasowane sukienki...ciekawe jak bym w takich wygladala Odpowiedz Link Zgłoś
laura1231 Re: oto moja sukienka 30.06.06, 22:13 może to i lepiej że szybko, im wiecej się mierzy tym więcej watpliwości. Jeżeli ślub masz latem i bedziesz opalona to w tej sukni bedziej wyglądała uroczo i zwiewnie Odpowiedz Link Zgłoś