diabladko 03.07.06, 08:27 Zostalo mi 5 di do tego waznego dnia a moja sukienka zrobila sie za mala w biuscie o jakies 3 cm,siedze i rycze,pustka w glowie.Co ja mam zrobic????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bacha1979 Re: Pomocy,blagam 03.07.06, 08:28 na gwałt szukać dobrej krawcowej!! W salonie w którym kupowałś nie mogą Ci pomóc??? Odpowiedz Link Zgłoś
diabladko Re: Pomocy,blagam 03.07.06, 08:37 Cholera gdyby to bylo latwe.Mieszkam w UK,sukienke kupilam tutaj w zwyklym sklepie,w srode rano jade do polski,bede dopiero w czwartek wieczorem czyli zostanie mi tylko piatek.Nawet jesli znajde krawcowa to nie wiem czy starczy czasu zeby cos z tym zrobic.Dzis juz powiedzialam swojemu przyszlemu ze sie w bandaz elastyczny owine Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Pomocy,blagam 03.07.06, 08:41 jaką masz tą sukienkę??? Zakrytą u góry?? Czy odkrytą, bo może jakaś bielizna korekcyjna by pomogła. Jest też jescze jedno roziwązanie- głodówka, ale niezbyt to rozsądne. Odpowiedz Link Zgłoś
diabladko Re: Pomocy,blagam 03.07.06, 08:45 Sukienka jest jednoczesciowa,choc gora wyglada jakby byl gorset.Sukienka super,nawet troche luzu a gora....ech na glodowke sie nie zdecyduje nie chce [potem zemdlec w tym najwazniejszym dniu.Wlasnie zaczynam szperac w necie za jakas bielizna,moze cos znajede.Postaram sie nie wpasc w czarna rozpacz. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Pomocy,blagam 03.07.06, 09:01 Sorry, ale jak Ty te sukienke kupowalas??? Podobno powinno sie robic ostatnie miarki i poprawki na 2 dni przed slubem...NO, ale nie dotyczy to sukienek gotowych... Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Pomocy,blagam 03.07.06, 10:01 Wydaje mi sie, ze najlatwiej bedzie pokombinowac z zakladka przy gorsecie (jelsi to faktycznie gorset sznurowany, bo jak nie - tzn. zapinany na zamek albo guziczki, to faktycznie bedzie trudno...). A czy masz moze zapas materialu??? Niech Mama umowi Cie na piatek raniutko do krawcowej... Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Pomocy,blagam 03.07.06, 08:54 Teraz przyszło mi do głowy takie rozwiązanie: poproś mamę lub kogoś bliskiego, żeby Ci tu znaleźli i umówili na piątek rano krawcową. Wtedy przyjedziesz i od razu ją zaniesiesz, może Ci pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: Pomocy,blagam 03.07.06, 09:45 A moze zwikszyl Ci sie biust bo masz okres i zaraz Ci przejdzie? Ja za bardzo nie rozumiem jak mozna przytyc w biuscie i to az 3 cm. Skoro reszta lezy dobrze, w biuscie chyba tez powinna pasowac. Moze sprobuj z jakims dobrym biustoszem albo rzeczywiscie umów sie w Polsce do krawcowej. Powodzenia i przestan plakac bo to juz napewno nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
lanka_cathar Re: Pomocy,blagam 03.07.06, 09:50 Moja suknia przyjechała do mnie pod koniec kwietnia i nadal jest dobra (mierzyłam, wiem). Nie panikuj, szukaj dobrej krawcowej. Wszelkie przeróbki powinna zrobić w góra trzy godziny. Tyle czasu trwała moja przeróbka sukni, łącznie ze zmianą suwaka na wiązanie gorsetowe. Zapytaj krawcową o taką opcję, wtedy nie będziesz się stresować, bo można poluzować wiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
diabladko Re: Pomocy,blagam 03.07.06, 10:19 Wlasnie rozmawialam z mama,zalatwila mi krawcowa na piatek rano,zmieni suwak na wiazanie gorsetowe.Ktoras z Was pytala jak mozna przytyc w biuscie 3 cm-otorz mozna.Bylam w ciazy,poronilam miesiac temu a wiekszy biust pozostal.Powodzenia i duzo szczescia wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Pomocy,blagam 03.07.06, 10:21 Tak wlasnie myslalam, ze to moze stad (no bo az 3 cm)...Diabladko, pamietaj, ze Twoja dzidzia bedzie z Wami w czasie slubu...I oby jak najszybciej do Was wrocila...Trzymaj sie, bedzie przepieknie na slubie...Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
mealong Re: Pomocy,blagam 03.07.06, 10:35 A tak ogolnie to rozmawialas z lekarzem na temat biustu? Moze powinnas dostac jakies hormony? Moze popytaj na ten temat na forach zwiazanych ze zdrowiem kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś