Dodaj do ulubionych

fryzjer bydgoszcz

04.07.06, 08:15
znacie, polecacie kogos??
Obserwuj wątek
    • anitayan Re: fryzjer bydgoszcz 04.07.06, 08:30
      Witam Kiniu, nie moge jak narazie polecać, ale moge cię ostrzec przed fryzjerką
      z Fordonu. Nie pamietam nazwiska, ale pani am swój salon na ul. Witeckiego
      (salon Żyj z klasą).Byłam u niej na fryzurze próbnej i co i totalna klapa. Pani
      NIE JEST FRYZJERKĄ, nie potrafi nawet poprawnie wałków nałożyc na głowe. Miała
      przed oczami zdjecie fryzury którą ma mi zrobić, a zrobiła coś co chyba potrafi
      najlepiej czyli poprostu burdel na głowie.Fryzura była wieksza od mojej
      głowy,pani nie zrobiła nic co by mi sie podobało. Przestrzegam przed ta
      kobietą, bo naprawde można sie załamać.Wpieła mi w głowe 50 wsuwek z czego
      przynajmniej 30 było widac.Totalna klapa!!!!
      Pozdrawiam gorąco
      Jak znajde dobrego fryzjera to dam znać.
    • jesica5 Re: fryzjer bydgoszcz 04.07.06, 08:38
      Hej!Ja tez jestem z Bydgoszczy;0)Mi polecano fryzjera na Gdanskiej, w
      bramie,zaraz za Mc donald's.Jestem zapisana tam na fryzure m.in.Polecaly nawet
      kiedys dziewczyny z forum ją, bedące juz po ślubie i weselu.pisały.Za tydzien
      idę na próbną to napisze osobiste spostrzeżenia.Pozdrawiam!
      • kinga67 Re: fryzjer bydgoszcz 04.07.06, 08:47
        tez slyszalam o tym w bramie na Gdanskiej, napisz jak bedziesz po probnej.
        masz juz jakas fryzure wymyslona czy zdajesz sie na nich??smile
        • jesica5 Re: fryzjer bydgoszcz 04.07.06, 09:02
          zdaje sie na nich,ale mniej wiecej wiem, jak maja mnie uczesać.Jak można spytac
          to kiedy masz ślub?ja mam 5 sierpnia 2006.
          • kinga67 Re: fryzjer bydgoszcz 04.07.06, 09:08
            16 wrzesnia
            to jeszcze troche czasu ale lepiej miec juz "zaklepany" termin.
            a masz kogos do malowania czy raczej sama??
            • jesica5 Re: fryzjer bydgoszcz 04.07.06, 09:29
              tam tez beda mnie malować,w tym samym zakladzie jest wizazystka.Nie chciałam
              bowiem latać z miejsca na miejsce.Bede również miała za tydzień robiony tam
              makijarz,bo ide na kolezanki wesele,więc przy okazji sprawdze sobie.Oczywiście
              napiszę,czy ładnie,czy nie.Pani wizażystka mnie zdziwiła generalnie,bo nawet
              mnie nie naciagała na próbny.Mówiła,że nie ma sesnu wydawać pieniędzy,że zrobi
              mi na pewno ładnie, że jezcze nie miała kogoś, kto bylby niezadwowolony.Ja sie
              upierałam przy próbnym,a ona mówiła, że oczywiście możemy zrobic,ale moge je
              zaufać. No i wymyśliłam,że w ramach próbnej fryzury i malunku, pójde tam przed
              weselem kolezanki i sprawdze sobie na czyimś weselu,jak to sie trzyma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka