kinga67 04.07.06, 08:15 znacie, polecacie kogos?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anitayan Re: fryzjer bydgoszcz 04.07.06, 08:30 Witam Kiniu, nie moge jak narazie polecać, ale moge cię ostrzec przed fryzjerką z Fordonu. Nie pamietam nazwiska, ale pani am swój salon na ul. Witeckiego (salon Żyj z klasą).Byłam u niej na fryzurze próbnej i co i totalna klapa. Pani NIE JEST FRYZJERKĄ, nie potrafi nawet poprawnie wałków nałożyc na głowe. Miała przed oczami zdjecie fryzury którą ma mi zrobić, a zrobiła coś co chyba potrafi najlepiej czyli poprostu burdel na głowie.Fryzura była wieksza od mojej głowy,pani nie zrobiła nic co by mi sie podobało. Przestrzegam przed ta kobietą, bo naprawde można sie załamać.Wpieła mi w głowe 50 wsuwek z czego przynajmniej 30 było widac.Totalna klapa!!!! Pozdrawiam gorąco Jak znajde dobrego fryzjera to dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
jesica5 Re: fryzjer bydgoszcz 04.07.06, 08:38 Hej!Ja tez jestem z Bydgoszczy;0)Mi polecano fryzjera na Gdanskiej, w bramie,zaraz za Mc donald's.Jestem zapisana tam na fryzure m.in.Polecaly nawet kiedys dziewczyny z forum ją, bedące juz po ślubie i weselu.pisały.Za tydzien idę na próbną to napisze osobiste spostrzeżenia.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kinga67 Re: fryzjer bydgoszcz 04.07.06, 08:47 tez slyszalam o tym w bramie na Gdanskiej, napisz jak bedziesz po probnej. masz juz jakas fryzure wymyslona czy zdajesz sie na nich?? Odpowiedz Link Zgłoś
jesica5 Re: fryzjer bydgoszcz 04.07.06, 09:02 zdaje sie na nich,ale mniej wiecej wiem, jak maja mnie uczesać.Jak można spytac to kiedy masz ślub?ja mam 5 sierpnia 2006. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga67 Re: fryzjer bydgoszcz 04.07.06, 09:08 16 wrzesnia to jeszcze troche czasu ale lepiej miec juz "zaklepany" termin. a masz kogos do malowania czy raczej sama?? Odpowiedz Link Zgłoś
jesica5 Re: fryzjer bydgoszcz 04.07.06, 09:29 tam tez beda mnie malować,w tym samym zakladzie jest wizazystka.Nie chciałam bowiem latać z miejsca na miejsce.Bede również miała za tydzień robiony tam makijarz,bo ide na kolezanki wesele,więc przy okazji sprawdze sobie.Oczywiście napiszę,czy ładnie,czy nie.Pani wizażystka mnie zdziwiła generalnie,bo nawet mnie nie naciagała na próbny.Mówiła,że nie ma sesnu wydawać pieniędzy,że zrobi mi na pewno ładnie, że jezcze nie miała kogoś, kto bylby niezadwowolony.Ja sie upierałam przy próbnym,a ona mówiła, że oczywiście możemy zrobic,ale moge je zaufać. No i wymyśliłam,że w ramach próbnej fryzury i malunku, pójde tam przed weselem kolezanki i sprawdze sobie na czyimś weselu,jak to sie trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś