mala090883 11.07.06, 15:39 jestem z zamościa i chcę urzadzić tam wesele. czy ktoś mógłby mi polecić jakiś dobry, niedrogi lokal?> pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_girl10 Re: wesele w Zamościu 11.07.06, 16:40 witaj, ja tez jestem z zamoscia i mam ten sam problem. a na kiedy planujesz slub? Odpowiedz Link Zgłoś
makaha Re: wesele w Zamościu 11.07.06, 19:39 nie wiem co rozumiesz przez niedrogi. ja miałam wesele w orle i to moge ci polecić. złego słowa nie moge powiedziec. jedzenie pyszne, oryginalne, w stylu zajazdu.wprawdzie wiele nie zjadłam , ale strasznie załuje bo to co juz udało mi sie uchwycić miedzy tańcami to niebo w gebie. obsługa profesjonalna, sami mężczyzni co uwazam jest plusem. no i ogolnie ja, moj mąz jesteśmy bardzo zadowoleni z tego wyboru.cena to 140 zł od osoby. w cene wliczone jest wszystko, alkohol, tort i pokoj dla młodych także. a jeżeli chcesz nioedrogo to moze w koszarach tam chyba najtaniej jest no i słyszałam ze całkiem fajnie. jak cos to pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
dusia0701 no nareszcie ktoś z Zamościa:) 11.07.06, 21:29 Witam Ciesze sie ze są tu przeyszłe Panny Młode z Zamościa Ja również borykam sie z tym problemem. Mieliśmy ustalony termin na 07.07.07.Bardzo chcielismy zrobic wesele w "polaku". Niestety termin jst już zajety (od roku!!!).Postanowiliśmy więc przesunąć datena nieco wcześniejszą. Ale powracając do tematu sali.Byliśmy w ubiegłą sobote na ślubie przyjaciół.Wesele było właśnie w polaku.Sala bardzo mi sie podobała ale...Niestety nie sprostali wymaganiom.Klimatyzacja "padła", napoje i wodka była wręcz gorąca, jedzenie i ciasta rozpływały sie na stołach. Ogólnie byłam bardzo zawiedziona. Wydaje mi sie że taki lokal powinien być przygotowany na różne sytuacje. Tym bardziej na nieustające od miesiąca upały.Jakby tego było mało Państwo młodzi w dzień poprawin dowiedzieli sie że nie beda mieli do dyspozycji całego lokalu (tak jak było ustalane) bo organizowane jest kolejne wesele (w niedziele!!!).Poza tym zostali nieźle wyrolowani a propos zapłaty.Reasumując - NIE POLECAM!!!!. Zastanawiamy sie nad Jubilatem lub Magnatem. Jeśli Wy, drogie forumkowiczki będziecie miały na uwadze jakiś godny polecenia lokal to bardzo prosze- dajcie znać Pozdrawiam i życze udanych przygotowań Odpowiedz Link Zgłoś
bad_girl10 Re: wesele w Zamościu 11.07.06, 22:32 a czy ktos wie jakie są ceny w lapiguzie? bylam tam rok temu na weselu. jest tam calkiem ladnie i menu tez chyba nie bylo najgorsze Odpowiedz Link Zgłoś
mala090883 Re: wesele w Zamościu 12.07.06, 08:43 no dzięki dziewczyny! ja planuję swój slub na przyszły rok po wakacjach ... no ale sie zobaczy jak to bedzie! poki co trzeba sie mocno interesować - bo chętnych wielu ;P jakbyscie miały jeszcze jakies spostrzezenia piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
bad_girl10 Re: wesele w Zamościu 12.07.06, 23:18 a teraz napisali mi maila z pubu na szwedzkiej. piszą ze zajmuja sie organizacją wesel gdzie tylko zechce i to 99zl za osobę i bus gratis, i za wynajecie restauracji tez juz nic nie place i tort weselny gratis. jakos mi to podejrzane... nie slyszeliscie o nich? jesli dobrze zrozumialam, to wychodzi na to ze jesli poszlabym załóżmy do magnatu i powiedzieliby mi 130 zl. za osobe, to zalatwiajac slub przez ten pub w tym samym miejscu zaplacilabym 99 zl. ..... Odpowiedz Link Zgłoś
mala090883 Re: wesele w Zamościu 13.07.06, 10:01 no własnie! ja też wczoraj natknęłam się na ich stronkę przez przypadek i napisałam do nich maila!byłam zdziwiona kiedy mi napisali że oni moga zorganizowac mi wesele w wynajętej przeze mnie sali, a oni za nia zapłacą! nie wiem dobrze na czy miałoby to polegać... Myslałam bowiem, że skoro umieszcają tyle zdjęć zwesel na swoich stronach - mogą je także w pełni zorganizować!! no cóż bywa różnie ... czekam na dalsze pomocne rady i wskazówki gdzie mogę urządzić swoją wymarzoną imprezkę )) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_girl10 Re: wesele w Zamościu 15.07.06, 10:35 juz wlasnie doweidzialam się, ze oni mogą zorganizowac impreze tam, gdzie lokal sam nie organizuje wesel. czyli np. magnat odpada Odpowiedz Link Zgłoś
dusia0701 Re: restauracja godna uwagi :) 16.07.06, 18:38 Witam drogie Zamościanki. Nareszcie znaleźliśmy lokal w którym chcemy urządzić nasze wesele.Mam tu na myśli restauracje Nowe Miasto.Byliśmy tam w sobote tuż przed weselem. Chcieliśmy zobaczyć jak wygląda juz udekorowana sala.Byłam pod dużym wrażeniem.Sala pomieści nawet 200 osób a mimo to jest tam bardzo przytulnie i miło.Do tego właścicielka jest przeurocza.Bardzo życzliwa a zarazem konkretna - co, sądze jest dość istotne.Oto ich adres mailowy nowemiasto@nowemiasto.net. Jeśli jesteście zainteresowane, wyślijcie maila z prośbą o przesłanie ofert weselnych oraz zarezerwowanych terminów. Z tego co mówiła Pani Ewa to na przyszły rok ma zajęte tylko dwa terminy.Naprawde gorąco polecam Wam tą restauracje. Aha, to ich strona internetowa www.nowemiasto.net Niestety oprócz zdjec nic innego tam nie znajdziecie. Pozdrawiam Dusia Odpowiedz Link Zgłoś