nela79 17.07.06, 23:01 czy znacie jakies fajne piosenki na pierwszy taniec. Chodzi o cos szybszego, abysmy mogli zatanczyc quickstep. Prosze o pomoc! I pozdraiwam wszystkie przyszle i obecne panny mlode! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nieztejbajki Re: quickstep 18.07.06, 08:26 w domku mam całą płytę z utworami do guickstepa - spiszę wieczorkiem i podam Ci na forum.. Odpowiedz Link Zgłoś
pati_m Re: quickstep 18.07.06, 09:18 Wow, quickstepa chcecie tańczyć? Podziwiam! My trochę tańczymy, ale ten quickstep to dla nas czarna magia jakaś, wiecznie nam się nogi plączą! Pozdrawiam i naprawdę podziwiam! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: quickstep 18.07.06, 10:23 fajny taniec, tylko bałabym się tańczyć w sukni ślubnej Odpowiedz Link Zgłoś
nela79 Re: quickstep 18.07.06, 11:58 trenujemy, trenujem, zeby dobrze wypadlo i przedewszystkim bez stresu. Wczoraj poszlo nam gladko i mamy przy tanczeniu duzo zabawy jedynie z podladem mamy problem. Myslelismy,ze latwiej bedzie dobrac cos odpowiedniego... Odpowiedz Link Zgłoś
fioolka1 Re: quickstep 18.07.06, 12:10 a na kursy chodzicie? jeżeli tak to gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
nela79 Re: quickstep 18.07.06, 12:45 chodzimy na kurs, niestety za granica , ale slub bierzemy w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
nieztejbajki Re: quickstep 19.07.06, 19:27 Miałam wczoraj napisac ale ... zapomniałam. Płyta jest z serii Let's Dance i są tam piosenki i ytwory różnych wykonawców, ale większość grana przez Madison Orchestra. Daltego podaję Ci tytuły utworów i poiosenek w "rytm quickstep" Może po tytułach "dojdziesz" do oryginalnych wykonawców: 1. Don't sit under apple tree 2. Lollipops and roses 3. This can't be love 4. Mrs. Robinson 5. September in the Rain 6. Lullaby of Broadway 7. It;s not unusual 8. Hanky Panky 9. How high the Moon 10. Singing in the rain 11. Jumping at the woodsite 12. Day in Day Out 13. Swing is in 14. Alexander's rag time band 15. Foxy 16. So I do 17. I won't dance 18. American patrol Odpowiedz Link Zgłoś
nela79 Re: quickstep 19.07.06, 19:52 wielkie dzieki!!! mam nadzieje, ze wy bierzemy cos z tej listy. Jakby cos jeszcze przyszlo Tobie do glowy to daj znac! powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
veevaa Re: quickstep 19.07.06, 22:14 na moje oko, to jesli potrafisz zatanczyc quickstepa, to znaczy, ze gdzies sie go nauczylas, to znaczy takze, ze przy jakiejs muzyce sie go uczylas i chyba potrafisz sobie na tyle policzyc, jaka piosenka pasuje.. Odpowiedz Link Zgłoś