lacitadelle 19.07.06, 10:12 może jestem dziwna ale chciałabym suknię, która się nie będzie ciągać po ziemi - ślub w maju, więc na razie buszuję po necie i w sumie to takich sukienek nie widziałam... może macie jakieś linki? dzięki i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bacha1979 Re: suknia bez trenu 19.07.06, 10:14 U każdej sukienki, która ma tren, można go obciąć, w każdym salonie mi to mówili. Musisz tylko to zaznaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
lacitadelle Re: suknia bez trenu 19.07.06, 10:15 > U każdej sukienki, która ma tren, można go obciąć, w każdym salonie mi to > mówili. to pocieszające tylko się zastanawiam, czy ta sukienka nie będzie wtedy inaczej wyglądać? jakoś tak oklapnie? Odpowiedz Link Zgłoś
keksi Re: suknia bez trenu 20.07.06, 07:19 moja sukienka jest i byla bez trenu, wyslac na gazetowy? Odpowiedz Link Zgłoś
boulinka82 Re: suknia bez trenu 19.07.06, 22:00 Mozesz wtedy zalozyc dlugi welon do kosciola a potem sobie odpiac i bedzie super. Ja chyba tak bede miala, ze wzgledu co prawda na zlamana nogę, ale uwazam ze wcale to nie bedzie ladne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
boulinka82 Re: suknia bez trenu 19.07.06, 23:11 chcialam powiedziec ze wcale to nie bedzie nieładne Odpowiedz Link Zgłoś
ann_jazon Re: suknia bez trenu 19.07.06, 10:14 ja mam sukienkę bez trenu, zwykła, prosta, kończąca się w kololicach ziemi, ale nic się nie ciagnie Odpowiedz Link Zgłoś
lacitadelle Re: suknia bez trenu 19.07.06, 10:20 a możesz pokazać/wysłać na gazetowego zdjęcie? i czy suknia była od razu bez trenu, czy był ucinany? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
1moni11 Re: suknia bez trenu 19.07.06, 10:38 Ja kupiłam sukienkę z trenem, który zdecydowałam się obciąć. Sukienka wisi już w szafie i układa się z tyłu bardzo ładnie. Krawcowa wiedziała, jak to zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
horkruks dlaczego dziwna? 19.07.06, 22:05 lacitadelle napisała: > może jestem dziwna ale chciałabym suknię, która się nie będzie ciągać po > ziemi a dlaczego dziwna? tren chyba nie jest w tym roku "obowiązkowy"? moja krawcowa pomyliła się i skroiła sukienkę z trenem. kazałam go obciąć, bo go nie chciałam, nic nie było widać, nic nie oklapło. ale to była prościutka spódnica. Odpowiedz Link Zgłoś
tusia364 Re: suknia bez trenu 19.07.06, 22:59 www.suknieslubne.com.pl/galeria.php?pg=4# (pierwsza i czwarta) www.mlodejparze.pl/pliki/menu/galeria_suknie.php?logo=zillion www.mlodejparze.pl/pliki/menu/galeria_suknie.php?logo=evita (tu różnie ) www.mlodejparze.pl/pliki/img/suknie/classa/015.jpg www.mlodejparze.pl/pliki/menu/galeria_suknie.php?logo=vivien (tutaj kilka) www.mlodejparze.pl/pliki/img/suknie/mloda_i_moda/obrobione/Ilot.jpg www.mlodejparze.pl/pliki/img/suknie/mloda_i_moda/obrobione/Tombola.jpg www.mlodejparze.pl/pliki/menu/galeria_suknie.php?logo=susan www.aboutweddings.com/fashion_feature/ (kilka godzin oglądania) Wszystko kwestia gustu. Ja też miałam suknię bez trenu. Zresztą ja nawet welonu nie miałam Ponownie serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Re: suknia bez trenu 20.07.06, 10:46 z większości sukni tren można obciąć. ja miałam przy swojej taki niewielki ni to tren ni to... no właśnie. ponieważ trenu w ogóle nie chciałam to mi panie go odcięły, zrobiły suknię na równo dookoła. ale w wielu miejscach gdzie mierzyłam suknie które "z przodu mi sie podobały" i pytałam co można zrobić z trenem, panie mówiły ze albo upiąc albo jak nie chce to mogą odciąć, tyle ze ostrzegały ze moge potem miec problem z jej sprzedażą. ale ze ja nie planowałam jej sprzedawać wiec nie martwiło mnie to wcale. Odpowiedz Link Zgłoś