Dodaj do ulubionych

Adasiewicz wyleciał z Włodka

IP: *.plock.msk.pl / 80.48.4.* 11.06.06, 14:31
uff i wszyscy odetchnęli z ulgą
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 20:53
      a za co?:)
      • Gość: studentka Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.localdomain / *.msmplock.pl 12.06.06, 08:11
        Jeśli miałeś/aż z nim zajecia to powinieneś wiedzieć. Adasiewicz królował na
        tej uczelni pod względem ilości warunków. Co roku był na I miejscu pod tym
        względem na całej uczelni. Jego egzaminy zdawało średnio 10 - 20 osób na 100,
        200 czy też 300 osób.
        Wreszcie ktoś zrobił z tym pożądek.
        • Gość: KOras Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 20:43
          Hahah to z wami ktos powinien zrobic pozadek to jest czlowiek ktory nie oblewa
          bezpodstawnie , do tego idzie sie z nim dobrze dogadac , kolejny dowod na to
          jakie ASY chodza do wlodka
          • Gość: adam Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 23:16
            a jak się pisze PORZĄDEK ? :-)
          • Gość: PU Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.centertel.pl 16.08.06, 00:55
            Wlodek, nie Wlodek, mam zdanie na temat tej uczelni wyrobione negatywne i
            trudno ten przybytek w ogole nazywac uczelnia; jesli jednak chodzi o
            Adasiewicza, to on do Wlodka sie nadawal jak zloto przeciez: rutyniarz i
            komuch, czego chciec wiecej? Ciekawym, kto go wywalil, przeciez tam to sami
            kumple z polibudy; podpadl Kruszewskiemu geniuszowi czy jak? ...moze sobie
            liter do nazwiska dorobil? To byloby wytlumaczenie;) Dajcie spokoj,kasy ma jak
            lodu i huk z nim. ...a tak na marginesie to bylem posrod tych niewielu, ktorzy
            zdawali w pierwszym terminie i to nie w jakims Wlodku, tylko na polibudzie,
            wiec nie zarzucac mi tu, ze go nie lubie, bo mnie oblal.
            • Gość: hela Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 00:21
              OBLAŁ CIĘ BO MIAŁEŚ ZERO W GŁOWIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              JA ZDAŁAM WE WŁODKOWICU JAKO JEDNA Z CAŁEJ GRUPY NA 4 U PANA ADASIEWICZA, A
              DLACZEGO: BO SIĘ GRUNTOWNIE PRZYGOTOWAŁAM I KOCHAM TEGO FACETA BO NAUCZYŁAM
              SIĘ, NAPISAŁM I ZDAŁAM
          • Gość: jolly19 Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 22:53
            Czy wy sie wreszcie nauczycie naszego ojczystego języka?
            porzadek nie pozadek
            ktos kto konczy studia nawet najgorszej jak9ości musi reprezentowac poziom
            wyższy od przedwojennego murarza
        • Gość: Misiu Zdzisiu Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.06.06, 02:07
          hehehe biorac pod uwage poziom wlodka to i tak dobrze ze 10 zdawalo :>
    • Gość: dd Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.wirba.net / 88.220.32.* 14.06.06, 00:30
      Inteligent sie odezwal a ja jestem z polibudy moze inaczej burdelbudy i tam tez
      doktorek uwala 60% ludzi co roku i co wszyscy debile -nie mowiac o tych 20% co
      zaliczyli na zestaw- smieszna ta mata z tym panem .
      • Gość: hela Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 00:22
        jak nie umieli to aasiewicz oblewał - dobrze im tak, ja się nauczyłam i
        napisałam i za pierwszym razem zdałam na 4
    • Gość: dd Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.wirba.net / 88.220.32.* 14.06.06, 00:33
      i dobrze teraz czas na polibude gdzie pan oblewa 60%ludzi co rok -i co wszyscy
      debile ,nie mowiec o tych 20% co zdaja na zestaw ale to przeciez poliburdel z
      panem doktorem na czele
      • Gość: Koras Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 23:44
        JA zdalem bez zestawu wiec niewiem oczym mowisz a fakt faktem ze 60% olewa mate
        i kompletnie nic z niej nie rozumie .
    • Gość: były student Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 16:13
      Rany i z czego tu się cieszyć, jedyna z niewielu osób, która podnosiła renomę
      tej "uczelni" (z całym szacunkiem dla prawdziwych studentów tej uczelni), teraz
      to już pełną gębą będzie uczelnia "płacę czesne to wymagam zdania egzaminu",
      dno. Adasiewicz bez powodu nie oblewał, wymagał poprostu 50%, ale, że
      dla "znakomitej" większości pojęcie logiki nigdy nie gościło i nie zagości w
      życiu, to faktycznie był problem nie do przebrnięcia. A studenci polibudy jakoś
      nigdy specjalnie nie narzekali, jak się nie uczy, to się nie zdaję, proste na
      wszystkich uczelniach, tylko nie we Włodku. Żałosne są władze uczelni, drukarze
      dyplomów. Sami studenci w trosce o swój honor i przyszłość powinni przeciw temu
      krzyczeć, ale czego ja się spodziewam....
      • Gość: była studentka Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.plock.msk.pl / 80.48.4.* 16.06.06, 22:15
        Napisał to ten, który został wylosowany przez szacownego doktorka Adasiewicza
        do zaliczenia logiki w pierwszej dwódziestce. Nic dodać nic ująć.

Nie wydaje się wam dziwne, że każdego roku bez względu na ilość studentów na
        wydziale ( zwykle ponad 100 osób) za pierwszym razem zdaje maksymalnie 20 osób?
        Dla mnie jest to dziwne. Owszem nie zdałam logiki za pierwszym razem, co z
        resztą było dla mnie niesamowicie dziwne, bo logikę umiałam doskonale. Ale cóż.
        Chyba nikt do dzisiaj nie wie jakim systemem dr Adasiewicz sprawdzał te prace.
        • Gość: były student Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 20:46
          co za brednie, skoro faktycznie tak doskonale umiałaś to trzeba było wziąć
          pracę w ręce i iść walczyć o swoje, ale pewnie nie było o co..... jak ktoś
          umie, to zdaje; a jak nie zdaje, to walczy o swoje a nie z podkulonym ogonem
          pisze kolejny egzamin.
          • Gość: studentka Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 23:49
            Ja zdalam u Adasiewicza za pierwszym razem logike na Wlodkowicu, ale uwazam, ze
            nie tlumaczyl jasno, wiele osob po prostu nie rozumialo przedmiotu i nie
            dlatego, ze byli glabami tylko po prostu to jest ciezki przedmiot i Adasiewicz
            nie potrafil go wytlumaczyc. Nie podobaly mi sie wyklady u niego. Ale zdalam za
            pierwszym podejsciem. I byly studencie.. co Ty w ogole opowiadasz, ze byl
            jedynym wykladowca, ktory uczciwie sprawdzal prace!! Glupoty gadasz
            czlowieku !! I nie pisz, ze jak sie chodzi do Wlodka to sie placi i sie ma. Bo
            to bzdury !! Polowa grupy u mnie odpadla, bo albo nie chcialo im sie uczyc. I
            nikt ich nie zalowal i trzymal w szkole tylko dlatego, ze placa ! co za brednie
            wypisujesz ! A na polibudzie Pan Adasiewczi tez nie ma dobrej opini, wiec
            skoncz juz ze swoimi wywodami. Zal mi Cie.
            • Gość: student Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 13:45
              o rany, validol by Ci się przydał... nie unoś się tak bo jeszcze jakiś
              egzaminek zawalisz. I jedna mała uwaga: czytaj dokładne to, na co odpowiadasz,
              bo inaczej dyskusja robi się bezcelowa. Nie pisałem, że jedyny, który sprawdza
              uczciwie prace, a moje uwagi i komentarze nie dotyczą wszystkich studentów
              Włodkowica, zresztą co tu mówić, to nie ja taką laurke tej szkole wystawiłem,
              sama ją ocenisz jak zaczniesz szukać pracy, bo renoma tej szkoły polega
              na "przerobie" a to nie sa wymierne wyniki. Ponadto co do tej uczciwości, jeśli
              ma się takie wątpliwości to się walczy. Ty chyba nie masz w tym kierunku złych
              doświadczen, więc po co plujesz jadem; bo koleżanka nie zdała a twierdziła, że
              miała wszytko napisane???? to się zastanów czy wierzysz w cuda.
              a co do opini na polibudzie, to po za tym, ze ciężko przebrnąć to innych
              dramatycznych nie słyszałem, zresztą nietylko u niego ciężko przebrnąć i nikt z
              tego powodu tragedii nie robi, widocznie nie wszyscy nadają się na studia...
          • Gość: byłastudentka Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.localdomain / *.msmplock.pl 19.06.06, 07:36
            Chyba nie znasz podstawowej zasady:
            1. Wykładowca zawsze ma rację.
            2. Jeśli masz jakieś wątpliwości patrz pkt. 1.

To sie sprawdza w każdej szkole i na każdej uczelni.
            • Gość: Gość Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 12:03
              Nie rozumiem władz uczelni im P. Wlodkowica, zwalniajac jednego z najlepszych
              matematykow w tym miescie na pewno poziomu i prestizu szkoly nie podniosa. A
              to, ze co rok skonczy ta szkole o 30% wiecej studentow to nie jest powod do
              dumy, gdyz wyzsze wyksztalcenie powinny posiadac osoby, ktore na to zasluguja.
              Czytajac poprzednie posty cyt. "logike umialem super itd..." stwierdzam,
              jakbyscie ja umieli przynajmniej dobrze to wiekszosc z Was studiowalaby na
              naprawde renomowanych uczelniach!
              • Gość: mała Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 22:49
                ja także uważam iż Adasiewicz był jednym z lepszych wykładowców we włodku.
                byłam na wszystkich wykładach gdyż facet naprawdę potrafił wytłumaczyć w czym
                rzecz. a na zerówkę tylko przejrzałam notatki i zaliczyłam ją na 4...
                • Gość: Mag Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.06.06, 02:14
                  hmm adasiewicz potrafi wytlumaczyc ? sluchalem wielu wykladowcow maty i uwazam
                  ze adasiowi idzie to jak krew z nosa ...
                  • Gość: mała Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 16:16
                    wiesz widocznie nie potrafisz słuchać<lol> albo miałeś na wykładach ciekawsze
                    zajecia niz słuchanie Adasiewicza...a to był najlepszy matematyk z jaki mnie do
                    tej pory uczył..
                    • Gość: Bossek Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.06.06, 22:32
                      a ile cie uczyło matematykow na uczelni wyzszej matematyki ? Jeden ? Dwoch ?
                      a co do 'ciekawszych zajec' to owszem .. czytalem sobie ksiazke do matematyki
                      miec cos dobrze wytlumaczone :)
              • Gość: Robo Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 23:00
                Popieram przedmówcę w 100 %. Wielka strata dla szkoły.pozdro.
              • Gość: Turtles Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.06.06, 02:12
                lol adas najlepszym matematykiem w miescie .. boze co wy za farmazony wypisujecie ?
                • Gość: Piotr Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 13:14
                  No tak bo Twoim zdaniem najlepszy jest ten, kto malo wymaga i wszystkim
                  zalicza. A jak ktos cos soba reprezentuje i wymaga 50% materialu to juz jest
                  zle. Natomiast co do tego czy jest najlepszym matematykiem to wypowiadac sie
                  nie bede, ale na pewno jest jednym z lepszych specjalistow w tej dziedzinie w
                  Plocku!!!
                  • Gość: studentka Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.plock.msk.pl / *.4.48.80.plock.msk.pl 24.06.06, 22:07
                    Specjalistą to on może ibył ale za młodu. Teraz no cóż, nie oszukujmy się latka
                    lecą, a on pierwszej młodości już nie był. Jeśli facet ma PROBLEM Z ZAŁOŻENIEM
                    BUTÓW CZY SKARPETEK DO PARY to co dopiero z przekazywaniem wiedzy jak i
                    później wymaganiem tej samej (a nie np materiału który ma być realizowany w
                    następnym semestrze) jej od studentów.
                  • Gość: Zofija :> Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.06.06, 22:46
                    nie mowie o wymagania .. w sumie to co matematyki na poli to bym byl za tym zeby
                    podwyzszyc poprzeczke .. mowie o sposobie tlumaczenia :)
                    • Gość: studentka Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 00:20
                      Ludzie jak czytam co wypisujecie to jestem w szoku !! po pierwsze to Adasiewicz
                      wymagal duzo, a nie malo i nie mowie, ze to zle, to wrecz dobrze, bo z wykladow
                      w koncu trzeba cos wyniesc, a nie tylko na nie chodzic. Dlatego co do jego
                      wymagan to byly wysokie. Jesli chodzi o jego wyklady.. czlowiek nie umie
                      tlumaczyc!! ja prawie niczego sie nie nauczylam, bo zanim wszyscy usiedli do
                      lawek i wyjeli notatki (a kazdy robil to w szybkim tepie) to Pan Adasiewicz juz
                      cos tlumaczyl. Ale nie o to chodzi. Chodzi o to, ze moze i jest dobrym
                      wykladowca, ale tlumaczyc nie umie.. zdalam u niego za pierwszym podejsciem,
                      ale niczego wielkiego nie wynioslam z tych wykladow, zreszta wiele osob nie
                      rozumialo tego przedmiotu, ktory z ni mielismy, bo po prostu zeby zrozumiec
                      trzeba dobrze wytlumaczyc. Takie moje zdanie. A tych, ktorzy nie rozumieli nie
                      bylo malo, ja do nich rowniez sie zaliczam, a glabem nie jestem.
                      • Gość: Adrian szkoda IP: *.plock.mm.pl 08.07.06, 18:42
                        jeszcze za wcześnie mówić czy to żle czy dobrze, bo nie wiadomo kto go zastąpi
                        jak oglądałem EDU SAT to w WSSE mają super profesora od maty, bardzo dobrze tłumaczy :-)

Faktem jest, że zajęcia nie są do końca zrozumiałe i wymagają często poświęcenia olbrzymiej ilości czasu na zrozumienie materiału, ale na tym polegają właśnie studia, że do pewnych rzeczy trzeba samemu dojść, trzeba pomyśleć i nie można sobie pominąć jakiegoś etapu bo to jest za trudne. Po prostu trzeba zrozumieć każdy pojedyńczy kroczek. Trzeba po prostu się pouczyć. Co do wymagań to rzeczywiście można się bulwerswoać. We własnym odczućiu mam wrażenie, że istnieje zaszufladkowanie ludzi na tych co umieją bardzo dobrze i resztę. To tak jakby zdobycie 4 i 5 było łatwiejsze niekiedy od zdobycia 3. Bo jeśli ktoś ma z ćwiczeń 4 to jest zwolniony z egzaminu albo dopuszczony do zerówki kiedy to najłatwiej zaliczyć, a na kolejne terminy przychodzą już ludzie którzy wiedzą że coś dzwoni tylko nie wiedzą gdzie

Po prostu uczcie się maty tak jak byście uczyli się czegoś super przyjemnego, po prostu trening czyni mistrza :-)
                        • Gość: aga A pamiętacie...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 14:21
                          .. "jeżeli mysz zjadła ryż i kot zjadł mysz, to kot zjadł ryż" ?
                          Broniłam się w 98 (logikę miałam na pierwszym roku chyba), a Adasia mile
                          wspominam. Dużo bardziej dała nam (tzn studentom) kobieta, która wykładała coś
                          takiego jak "historia ustroju i administracji" - ale mogłam coś przekręcić,
                          tyle lat już minęło...
                          • Gość: student PW a teraz jak? IP: *.plock.mm.pl 26.02.07, 00:49
                            kto tam uczy zamiast niego?
    • Gość: zorro Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 19:03
      Skoro wyleciał jeden z bardziej wymagających wykładowców to... tę uczelnię
      będzie rzeczywiście trudno teraz ukończyć (heh). "Młodosci ty nad poziomy
      wylatuj". Tylko, że z tym poziomem to tak nijako :(
      • Gość: Franio Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.plock.mm.pl 02.03.07, 00:47
        > będzie rzeczywiście trudno teraz ukończyć (heh).

a może stać ich na profesora? który umie porządnie nauczyć i wytłumaczyć
      • Gość: kati Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 15:25
        a kto powiedział że adasiewicz był najbardziej wymagajacym wykładowcą we
        włodku?? zawsze najwięcej sie wypowiadają na temat tej uczelni osoby które nie
        maja pojecia jak tam jest naprawde. wiem z doświadczenia że u adasia nie zdały
        te osoby które sobie olały logike. a co do wykładowców to włodkowic ma lepsza
        kadre niż polibuda gdzie studenci uczą studentów. studiuje na obu uczelniach i
        polibuda nie przewyższa poziomem włodka...wręcz przeciwnie
        • Gość: polibuda Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 18:58
          "studiuje na obu uczelniach i
          polibuda nie przewyższa poziomem włodka...wręcz przeciwnie"

ahahahaha no uśmiałam się - to może jednak powinnam się do Włodka przenieść?
          Pomyśl, jeśli zdołasz i zastanów się na drugi raz co piszesz, to może się nie
          skompromitujesz. Mam znajomych we Włodku i raczej wiodą zabawowy tryb życia a
          średnią mają powyżej 4,5.
          • Gość: kati Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 21:39
            no tak "mam znajomych we Wlodku..." i tylko na podstawie tego wyrażasz swoją
            opinię, bo ktoś Ci powiedział, że słyszał od kogoś jak tam jest <lol2> ja wiem
            to z własnego doświadczenia więc nic kompromitującego w tym nie widze:P
            • Gość: polibuda Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 18:54
              Weź zastanów się - no właśnie na podstawie tego co oni mówią oceniam tą szkołę -
              jakbym miała dużo kasy, tatuś miałby firmę, to poszłabym do Włodka pourlopować
              się te 3-5 lat. Nie chodzę tam, więc nie mam własnych "doświadczeń" a bazuję na
              tych, które mają znajomi. Logiczne?
              • Gość: kati Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 21:28
                heh mój tatuś nie ma firmy a mimo to chodze do włodka więc znowu masz błedne
                wnioski:P a swoją drogą oceniać coś na podstawie plotek znajomych jest
                zajebiście logiczne <lol2>
                • Gość: polibuda Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 13:19
                  Jakby co to polecam wikipedię - najtańsze źródło internetowe (nie zawsze dobre)
                  wiadomości na temat różnych bardzo trudnych pojęć, np. ironia (tyczyło się
                  tatusia z firmą). I drugie wyjaśnienie, to nie są żadne plotki tylko fakty.
                  • Gość: kati Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 12:49
                    Twoje fakty mijaja się odrobinę z prawdą:P a ironią też za bardzo nie
                    błyszczysz bo takimi tekstami operują uczniowie gimnazjum. jeśli chcesz
                    wszystkim udowadniać jaką to polibuda (przeciez tak "renomowana" uczelnia po
                    ukończeniu której i tak większość nie może znaleźć pracy) ma wyższość nad
                    włodkiem to życze owocnej pracy. pozdrawiam:)
                    • Gość: polibuda Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 01:44
                      Miło, że chociaż wiesz jakimi tekstami operują gimnazjaliści. Zapewne ludzie po
                      włodku mają większe szanse na znalezienie pracy niż ktoś po polibudzie.
                      Pozdrawiam.
                      • Gość: kati Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 19:49
                        tego nie powiedziałam. ale ja kończac polibudę i włodka mam trochę wieksze
                        szanse na znalezienie pracy (która w jakiś sposób będzie odpowiadała moim
                        zainteresowaniom), niż osoby kończące tylko jedną z wymienionych wyżej
                        uczelni. heh miałam już zakończyć ten temat ale konwersacja z Tobą jest nawet
                        wciągająca:D
                        • Gość: polibuda Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 16:05
                          No to pokonwersujmy dalej. Uzasadnij mi co takiego skłania Cięku twierdzeniu,
                          żę we Włodku jest jakikolwiek poziom nauczania (i oczywiście ten poziom wg.
                          Ciebie przewyższa skromną PW o głowę).
                          • Gość: kati Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 17:17
                            np to że podczas ostatniej sesji dużo trudniej było mi zaliczyć egzaminy na
                            włodku niż na polibudzie
                            • Gość: polibuda Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 17:09
                              Hahaha to nie jest żaden argument a jedynie kolejny powód aby się pośmiać.
                              • Gość: kati Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 14:24
                                heh być może:P w kazdym razie jakbyś chciała sie przekonać, że nie masz racji
                                to spróbuj zaliczyć I sem administracji bez nauki. a jeśli Cię nie stać na
                                czesne (bo przecież do włodka chodzą dzieci elity z Orlenu<lol2> ) to żaden
                                problem - dostaniesz stypendium i spokojnie starczy na opłatę i bilet do domu:P
                                pozdrawiam:)
                                • Gość: polibuda Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 12:50
                                  Moich rodziców nie stać na zafundowanie mi studiów w exclusive school of art :P
                                  więc musiałam iść na badziewną bezpłatną i w dodatku państwową uczelnię.
                              • Gość: pchełka Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.plock.msk.pl 20.04.07, 20:15
                                Administracja jest trudnym wydziałem i wiele osób podejmujących studia we
                                Włodku z myślą, że uczyć się tu nie trzeba po I roku wylatuje. Dla przykładu:
                                na moim roku startowało 140 osób, po I roku dalszą edukację kontynułuje do dziś
                                100 parę osób.
                • Gość: Franio Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.plock.mm.pl 12.04.07, 22:48
                  > zajebiście logiczne <lol2>

ale kultura, nie ma co...

a Ty "polibudo" też jakoś nie udowadniasz tego co piszesz, broń swojej uczelni,
                  ale lepiej idz sobie policz całkę, skoro masz taki wysoki poziom to nie trać
                  tutaj czasu!
                  • Gość: polibuda Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 16:32
                    Ehhh te całeczki, kiedy to było? Wspaniałe czasy.
                    • Gość: fajny koles 22 Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.c153.petrotel.pl 21.04.07, 23:57
                      jezeli rajcuja cie calkio to masz OSTRO nawalone nie powiem gdzie
                      • Gość: polibuda Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 11:21
                        A gdzieś napisąłam, że mnie całki rajcują? Gratuluję umiejętności czytania ze
                        zrozumienie,umiejętności myślenia i umiejętności wyciągania wniosków. A co do
                        tego co mnie rajcuje to mało wiesz.
                        • Gość: fajny koles 22 Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.c247.petrotel.pl 22.04.07, 18:58
                          "co do
                          tego co mnie rajcuje to mało wiesz."
                          i niech juz tak zostanie he he
    • Gość: fajny koles 22 Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.c153.petrotel.pl 21.04.07, 23:53
      wlodek ma najlepsza kadre wykladowcow najgorsza ma o dziwo polibuda, myslalem
      ze pwsz
      • Gość: polibuda Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 11:22
        Ahaa no i wyjąsniła się sprawa z poprzednim wpisem - kolejny inteligent
        włodkowicowski.
        • Gość: agatka Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.plock.msk.pl 22.04.07, 15:17
          Gość portalu: polibuda napisał(a):

> Ahaa no i wyjąsniła się sprawa z poprzednim wpisem - kolejny inteligent
          > włodkowicowski.

Ahaa, a jaki ten, że wpis ma związek z inteligencją włodkowicowską?

Jeśli juz coś piszesz to wypadałoby uzasadnić swoją wypowiedź. Na Włodku tego
          uczą, ale widzę, że na Polibudzie ani trochę.
          • Gość: polibuda Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 08:18
            No właśnie jego poprzedni wpis nie miał związku z tematem, więc wnioskuję, że
            rozumowania na włodku nie uczą a kolega raczej myślący się nie urodził.

Dyskusja na temat głównego bohatera zeszła trochę na boczny tor i rozpoczeła
            się seria docinek, pojazdów, więc może pass? Bo mi sie grypsy kończą - niestety
            tego nie chcą uczyć na polibudzie.
            • Gość: kati Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 14:53
              Stwierdzam, że musisz być bardzo pustą osobą. Podnieca Cię jakiś prowincjonalny
              odział PW i próbujesz udowodnić jaka to dzieki uczęszczaniu tam jestes
              inteligentna?
              • Gość: fajny koles 22 Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.c153.petrotel.pl 23.04.07, 15:04
                ale o co chodzi? yyyy
              • Gość: polibuda Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 18:45
                Pusta osoba? Chyba za dużo ostatnio w lustro patrzysz. Jeśli
                podniecanie=rajcowanie, to już chyba była o tym mowa. Prowincjonalny odział PW?
                No tak zapomniałam, że SWPW jest jedyna w swoim rodziaju, ale wiesz ...
                osobiście wolę filię w Wyszkowie. Bo chyba tak jest z tą szkołą tak? Nie ma
                oddziałów, tylko filie?
                • Gość: kati Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 17:27
                  hehe ale Ciebie łatwo sprowokowac;D;D; masz słabą psyche;P a ja osobiście mam
                  głęboko opinie innych na temat PW i SWPW. ale i tak jestem od Ciebie lepsza:)
                  • Gość: polibuda Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 13:10
                    >hehe ale Ciebie łatwo sprowokowac;D;D;

Na podstawie czego tak wnioskujesz?

>masz słabą psyche;P

j.w.?

>a ja osobiście mam
                    >głęboko opinie innych na temat PW i SWPW.

Gratuluję :)

>ale i tak jestem od Ciebie lepsza:)

Ojejej, żeby Ci tylko woda sodowa do główki nie uderzyła.
                    • Gość: kati Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 16:51
                      nie martw się:D:D:D: jestem spokojna, skromną i ułożoną dziewczynką:P:P:P
                      • Gość: polibuda Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 16:04
                        żal
        • Gość: fajny koles 22 Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.c247.petrotel.pl 22.04.07, 18:57
          yyy o co ci chodzi kolego?? widzisz moglem teraz "zablysnac" i cos napisac
          inteligentnego a wyszlo............jak zawsze LOL
          • anitka_23 Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka 04.07.07, 19:40
            Włodkiwic to dobra szkoła, opinię złą wystawili mu Ci, których nie było stać na
            tą szkołę, jest na 11 miejscu najlepszych niepaństwowych uczelni magisterskich
            więc chyba więcej dodawać nie trzeba? a powiedzcie co po takim
            przykładowym "zarządzaniu i martketingu" w zawodowej wyższej będziecie robić?
            nic! czeka was klęska żywiołowa bo zawódówki tego typu w ogole nie są brane pod
            uwagę w rankingach, to są jedne z najgorszych szkół państwowych, do egzaminów
            prawie się nie uczą bo i tak zaliczają, mam wielu
            znajomych, którzy tam chodzą i jednak potwierdzają to zdanie, że jest tam
            totalny luz - uczyc sie nie trzeba, pozatym chciałam
            dodać, że w rzadko której szkole jest tak sympatyczne podejście do studenta,
            naprawde szkoda odchodzić z tej szkoły .. :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka