Gość: pchelka IP: *.plock.msk.pl / 80.48.4.* 11.06.06, 14:31 uff i wszyscy odetchnęli z ulgą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 20:53 a za co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.localdomain / *.msmplock.pl 12.06.06, 08:11 Jeśli miałeś/aż z nim zajecia to powinieneś wiedzieć. Adasiewicz królował na tej uczelni pod względem ilości warunków. Co roku był na I miejscu pod tym względem na całej uczelni. Jego egzaminy zdawało średnio 10 - 20 osób na 100, 200 czy też 300 osób. Wreszcie ktoś zrobił z tym pożądek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOras Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 20:43 Hahah to z wami ktos powinien zrobic pozadek to jest czlowiek ktory nie oblewa bezpodstawnie , do tego idzie sie z nim dobrze dogadac , kolejny dowod na to jakie ASY chodza do wlodka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 23:16 a jak się pisze PORZĄDEK ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PU Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.centertel.pl 16.08.06, 00:55 Wlodek, nie Wlodek, mam zdanie na temat tej uczelni wyrobione negatywne i trudno ten przybytek w ogole nazywac uczelnia; jesli jednak chodzi o Adasiewicza, to on do Wlodka sie nadawal jak zloto przeciez: rutyniarz i komuch, czego chciec wiecej? Ciekawym, kto go wywalil, przeciez tam to sami kumple z polibudy; podpadl Kruszewskiemu geniuszowi czy jak? ...moze sobie liter do nazwiska dorobil? To byloby wytlumaczenie;) Dajcie spokoj,kasy ma jak lodu i huk z nim. ...a tak na marginesie to bylem posrod tych niewielu, ktorzy zdawali w pierwszym terminie i to nie w jakims Wlodku, tylko na polibudzie, wiec nie zarzucac mi tu, ze go nie lubie, bo mnie oblal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 00:21 OBLAŁ CIĘ BO MIAŁEŚ ZERO W GŁOWIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA ZDAŁAM WE WŁODKOWICU JAKO JEDNA Z CAŁEJ GRUPY NA 4 U PANA ADASIEWICZA, A DLACZEGO: BO SIĘ GRUNTOWNIE PRZYGOTOWAŁAM I KOCHAM TEGO FACETA BO NAUCZYŁAM SIĘ, NAPISAŁM I ZDAŁAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolly19 Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 22:53 Czy wy sie wreszcie nauczycie naszego ojczystego języka? porzadek nie pozadek ktos kto konczy studia nawet najgorszej jak9ości musi reprezentowac poziom wyższy od przedwojennego murarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiu Zdzisiu Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.06.06, 02:07 hehehe biorac pod uwage poziom wlodka to i tak dobrze ze 10 zdawalo :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.wirba.net / 88.220.32.* 14.06.06, 00:30 Inteligent sie odezwal a ja jestem z polibudy moze inaczej burdelbudy i tam tez doktorek uwala 60% ludzi co roku i co wszyscy debile -nie mowiac o tych 20% co zaliczyli na zestaw- smieszna ta mata z tym panem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 00:22 jak nie umieli to aasiewicz oblewał - dobrze im tak, ja się nauczyłam i napisałam i za pierwszym razem zdałam na 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.wirba.net / 88.220.32.* 14.06.06, 00:33 i dobrze teraz czas na polibude gdzie pan oblewa 60%ludzi co rok -i co wszyscy debile ,nie mowiec o tych 20% co zdaja na zestaw ale to przeciez poliburdel z panem doktorem na czele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koras Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 23:44 JA zdalem bez zestawu wiec niewiem oczym mowisz a fakt faktem ze 60% olewa mate i kompletnie nic z niej nie rozumie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były student Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 16:13 Rany i z czego tu się cieszyć, jedyna z niewielu osób, która podnosiła renomę tej "uczelni" (z całym szacunkiem dla prawdziwych studentów tej uczelni), teraz to już pełną gębą będzie uczelnia "płacę czesne to wymagam zdania egzaminu", dno. Adasiewicz bez powodu nie oblewał, wymagał poprostu 50%, ale, że dla "znakomitej" większości pojęcie logiki nigdy nie gościło i nie zagości w życiu, to faktycznie był problem nie do przebrnięcia. A studenci polibudy jakoś nigdy specjalnie nie narzekali, jak się nie uczy, to się nie zdaję, proste na wszystkich uczelniach, tylko nie we Włodku. Żałosne są władze uczelni, drukarze dyplomów. Sami studenci w trosce o swój honor i przyszłość powinni przeciw temu krzyczeć, ale czego ja się spodziewam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była studentka Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.plock.msk.pl / 80.48.4.* 16.06.06, 22:15 Napisał to ten, który został wylosowany przez szacownego doktorka Adasiewicza do zaliczenia logiki w pierwszej dwódziestce. Nic dodać nic ująć. Nie wydaje się wam dziwne, że każdego roku bez względu na ilość studentów na wydziale ( zwykle ponad 100 osób) za pierwszym razem zdaje maksymalnie 20 osób? Dla mnie jest to dziwne. Owszem nie zdałam logiki za pierwszym razem, co z resztą było dla mnie niesamowicie dziwne, bo logikę umiałam doskonale. Ale cóż. Chyba nikt do dzisiaj nie wie jakim systemem dr Adasiewicz sprawdzał te prace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były student Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 20:46 co za brednie, skoro faktycznie tak doskonale umiałaś to trzeba było wziąć pracę w ręce i iść walczyć o swoje, ale pewnie nie było o co..... jak ktoś umie, to zdaje; a jak nie zdaje, to walczy o swoje a nie z podkulonym ogonem pisze kolejny egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 23:49 Ja zdalam u Adasiewicza za pierwszym razem logike na Wlodkowicu, ale uwazam, ze nie tlumaczyl jasno, wiele osob po prostu nie rozumialo przedmiotu i nie dlatego, ze byli glabami tylko po prostu to jest ciezki przedmiot i Adasiewicz nie potrafil go wytlumaczyc. Nie podobaly mi sie wyklady u niego. Ale zdalam za pierwszym podejsciem. I byly studencie.. co Ty w ogole opowiadasz, ze byl jedynym wykladowca, ktory uczciwie sprawdzal prace!! Glupoty gadasz czlowieku !! I nie pisz, ze jak sie chodzi do Wlodka to sie placi i sie ma. Bo to bzdury !! Polowa grupy u mnie odpadla, bo albo nie chcialo im sie uczyc. I nikt ich nie zalowal i trzymal w szkole tylko dlatego, ze placa ! co za brednie wypisujesz ! A na polibudzie Pan Adasiewczi tez nie ma dobrej opini, wiec skoncz juz ze swoimi wywodami. Zal mi Cie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 13:45 o rany, validol by Ci się przydał... nie unoś się tak bo jeszcze jakiś egzaminek zawalisz. I jedna mała uwaga: czytaj dokładne to, na co odpowiadasz, bo inaczej dyskusja robi się bezcelowa. Nie pisałem, że jedyny, który sprawdza uczciwie prace, a moje uwagi i komentarze nie dotyczą wszystkich studentów Włodkowica, zresztą co tu mówić, to nie ja taką laurke tej szkole wystawiłem, sama ją ocenisz jak zaczniesz szukać pracy, bo renoma tej szkoły polega na "przerobie" a to nie sa wymierne wyniki. Ponadto co do tej uczciwości, jeśli ma się takie wątpliwości to się walczy. Ty chyba nie masz w tym kierunku złych doświadczen, więc po co plujesz jadem; bo koleżanka nie zdała a twierdziła, że miała wszytko napisane???? to się zastanów czy wierzysz w cuda. a co do opini na polibudzie, to po za tym, ze ciężko przebrnąć to innych dramatycznych nie słyszałem, zresztą nietylko u niego ciężko przebrnąć i nikt z tego powodu tragedii nie robi, widocznie nie wszyscy nadają się na studia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłastudentka Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.localdomain / *.msmplock.pl 19.06.06, 07:36 Chyba nie znasz podstawowej zasady: 1. Wykładowca zawsze ma rację. 2. Jeśli masz jakieś wątpliwości patrz pkt. 1. To sie sprawdza w każdej szkole i na każdej uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 12:03 Nie rozumiem władz uczelni im P. Wlodkowica, zwalniajac jednego z najlepszych matematykow w tym miescie na pewno poziomu i prestizu szkoly nie podniosa. A to, ze co rok skonczy ta szkole o 30% wiecej studentow to nie jest powod do dumy, gdyz wyzsze wyksztalcenie powinny posiadac osoby, ktore na to zasluguja. Czytajac poprzednie posty cyt. "logike umialem super itd..." stwierdzam, jakbyscie ja umieli przynajmniej dobrze to wiekszosc z Was studiowalaby na naprawde renomowanych uczelniach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 22:49 ja także uważam iż Adasiewicz był jednym z lepszych wykładowców we włodku. byłam na wszystkich wykładach gdyż facet naprawdę potrafił wytłumaczyć w czym rzecz. a na zerówkę tylko przejrzałam notatki i zaliczyłam ją na 4... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.06.06, 02:14 hmm adasiewicz potrafi wytlumaczyc ? sluchalem wielu wykladowcow maty i uwazam ze adasiowi idzie to jak krew z nosa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 16:16 wiesz widocznie nie potrafisz słuchać<lol> albo miałeś na wykładach ciekawsze zajecia niz słuchanie Adasiewicza...a to był najlepszy matematyk z jaki mnie do tej pory uczył.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bossek Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.06.06, 22:32 a ile cie uczyło matematykow na uczelni wyzszej matematyki ? Jeden ? Dwoch ? a co do 'ciekawszych zajec' to owszem .. czytalem sobie ksiazke do matematyki miec cos dobrze wytlumaczone :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robo Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 23:00 Popieram przedmówcę w 100 %. Wielka strata dla szkoły.pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turtles Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.06.06, 02:12 lol adas najlepszym matematykiem w miescie .. boze co wy za farmazony wypisujecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 13:14 No tak bo Twoim zdaniem najlepszy jest ten, kto malo wymaga i wszystkim zalicza. A jak ktos cos soba reprezentuje i wymaga 50% materialu to juz jest zle. Natomiast co do tego czy jest najlepszym matematykiem to wypowiadac sie nie bede, ale na pewno jest jednym z lepszych specjalistow w tej dziedzinie w Plocku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.plock.msk.pl / *.4.48.80.plock.msk.pl 24.06.06, 22:07 Specjalistą to on może ibył ale za młodu. Teraz no cóż, nie oszukujmy się latka lecą, a on pierwszej młodości już nie był. Jeśli facet ma PROBLEM Z ZAŁOŻENIEM BUTÓW CZY SKARPETEK DO PARY to co dopiero z przekazywaniem wiedzy jak i później wymaganiem tej samej (a nie np materiału który ma być realizowany w następnym semestrze) jej od studentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofija :> Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.06.06, 22:46 nie mowie o wymagania .. w sumie to co matematyki na poli to bym byl za tym zeby podwyzszyc poprzeczke .. mowie o sposobie tlumaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 00:20 Ludzie jak czytam co wypisujecie to jestem w szoku !! po pierwsze to Adasiewicz wymagal duzo, a nie malo i nie mowie, ze to zle, to wrecz dobrze, bo z wykladow w koncu trzeba cos wyniesc, a nie tylko na nie chodzic. Dlatego co do jego wymagan to byly wysokie. Jesli chodzi o jego wyklady.. czlowiek nie umie tlumaczyc!! ja prawie niczego sie nie nauczylam, bo zanim wszyscy usiedli do lawek i wyjeli notatki (a kazdy robil to w szybkim tepie) to Pan Adasiewicz juz cos tlumaczyl. Ale nie o to chodzi. Chodzi o to, ze moze i jest dobrym wykladowca, ale tlumaczyc nie umie.. zdalam u niego za pierwszym podejsciem, ale niczego wielkiego nie wynioslam z tych wykladow, zreszta wiele osob nie rozumialo tego przedmiotu, ktory z ni mielismy, bo po prostu zeby zrozumiec trzeba dobrze wytlumaczyc. Takie moje zdanie. A tych, ktorzy nie rozumieli nie bylo malo, ja do nich rowniez sie zaliczam, a glabem nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian szkoda IP: *.plock.mm.pl 08.07.06, 18:42 jeszcze za wcześnie mówić czy to żle czy dobrze, bo nie wiadomo kto go zastąpi jak oglądałem EDU SAT to w WSSE mają super profesora od maty, bardzo dobrze tłumaczy :-) Faktem jest, że zajęcia nie są do końca zrozumiałe i wymagają często poświęcenia olbrzymiej ilości czasu na zrozumienie materiału, ale na tym polegają właśnie studia, że do pewnych rzeczy trzeba samemu dojść, trzeba pomyśleć i nie można sobie pominąć jakiegoś etapu bo to jest za trudne. Po prostu trzeba zrozumieć każdy pojedyńczy kroczek. Trzeba po prostu się pouczyć. Co do wymagań to rzeczywiście można się bulwerswoać. We własnym odczućiu mam wrażenie, że istnieje zaszufladkowanie ludzi na tych co umieją bardzo dobrze i resztę. To tak jakby zdobycie 4 i 5 było łatwiejsze niekiedy od zdobycia 3. Bo jeśli ktoś ma z ćwiczeń 4 to jest zwolniony z egzaminu albo dopuszczony do zerówki kiedy to najłatwiej zaliczyć, a na kolejne terminy przychodzą już ludzie którzy wiedzą że coś dzwoni tylko nie wiedzą gdzie Po prostu uczcie się maty tak jak byście uczyli się czegoś super przyjemnego, po prostu trening czyni mistrza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga A pamiętacie...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 14:21 .. "jeżeli mysz zjadła ryż i kot zjadł mysz, to kot zjadł ryż" ? Broniłam się w 98 (logikę miałam na pierwszym roku chyba), a Adasia mile wspominam. Dużo bardziej dała nam (tzn studentom) kobieta, która wykładała coś takiego jak "historia ustroju i administracji" - ale mogłam coś przekręcić, tyle lat już minęło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student PW a teraz jak? IP: *.plock.mm.pl 26.02.07, 00:49 kto tam uczy zamiast niego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 19:03 Skoro wyleciał jeden z bardziej wymagających wykładowców to... tę uczelnię będzie rzeczywiście trudno teraz ukończyć (heh). "Młodosci ty nad poziomy wylatuj". Tylko, że z tym poziomem to tak nijako :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franio Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.plock.mm.pl 02.03.07, 00:47 > będzie rzeczywiście trudno teraz ukończyć (heh). a może stać ich na profesora? który umie porządnie nauczyć i wytłumaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 15:25 a kto powiedział że adasiewicz był najbardziej wymagajacym wykładowcą we włodku?? zawsze najwięcej sie wypowiadają na temat tej uczelni osoby które nie maja pojecia jak tam jest naprawde. wiem z doświadczenia że u adasia nie zdały te osoby które sobie olały logike. a co do wykładowców to włodkowic ma lepsza kadre niż polibuda gdzie studenci uczą studentów. studiuje na obu uczelniach i polibuda nie przewyższa poziomem włodka...wręcz przeciwnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polibuda Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 18:58 "studiuje na obu uczelniach i polibuda nie przewyższa poziomem włodka...wręcz przeciwnie" ahahahaha no uśmiałam się - to może jednak powinnam się do Włodka przenieść? Pomyśl, jeśli zdołasz i zastanów się na drugi raz co piszesz, to może się nie skompromitujesz. Mam znajomych we Włodku i raczej wiodą zabawowy tryb życia a średnią mają powyżej 4,5. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 21:39 no tak "mam znajomych we Wlodku..." i tylko na podstawie tego wyrażasz swoją opinię, bo ktoś Ci powiedział, że słyszał od kogoś jak tam jest <lol2> ja wiem to z własnego doświadczenia więc nic kompromitującego w tym nie widze:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polibuda Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 18:54 Weź zastanów się - no właśnie na podstawie tego co oni mówią oceniam tą szkołę - jakbym miała dużo kasy, tatuś miałby firmę, to poszłabym do Włodka pourlopować się te 3-5 lat. Nie chodzę tam, więc nie mam własnych "doświadczeń" a bazuję na tych, które mają znajomi. Logiczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 21:28 heh mój tatuś nie ma firmy a mimo to chodze do włodka więc znowu masz błedne wnioski:P a swoją drogą oceniać coś na podstawie plotek znajomych jest zajebiście logiczne <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polibuda Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 13:19 Jakby co to polecam wikipedię - najtańsze źródło internetowe (nie zawsze dobre) wiadomości na temat różnych bardzo trudnych pojęć, np. ironia (tyczyło się tatusia z firmą). I drugie wyjaśnienie, to nie są żadne plotki tylko fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 12:49 Twoje fakty mijaja się odrobinę z prawdą:P a ironią też za bardzo nie błyszczysz bo takimi tekstami operują uczniowie gimnazjum. jeśli chcesz wszystkim udowadniać jaką to polibuda (przeciez tak "renomowana" uczelnia po ukończeniu której i tak większość nie może znaleźć pracy) ma wyższość nad włodkiem to życze owocnej pracy. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polibuda Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 01:44 Miło, że chociaż wiesz jakimi tekstami operują gimnazjaliści. Zapewne ludzie po włodku mają większe szanse na znalezienie pracy niż ktoś po polibudzie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 19:49 tego nie powiedziałam. ale ja kończac polibudę i włodka mam trochę wieksze szanse na znalezienie pracy (która w jakiś sposób będzie odpowiadała moim zainteresowaniom), niż osoby kończące tylko jedną z wymienionych wyżej uczelni. heh miałam już zakończyć ten temat ale konwersacja z Tobą jest nawet wciągająca:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polibuda Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 16:05 No to pokonwersujmy dalej. Uzasadnij mi co takiego skłania Cięku twierdzeniu, żę we Włodku jest jakikolwiek poziom nauczania (i oczywiście ten poziom wg. Ciebie przewyższa skromną PW o głowę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 17:17 np to że podczas ostatniej sesji dużo trudniej było mi zaliczyć egzaminy na włodku niż na polibudzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polibuda Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 17:09 Hahaha to nie jest żaden argument a jedynie kolejny powód aby się pośmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 14:24 heh być może:P w kazdym razie jakbyś chciała sie przekonać, że nie masz racji to spróbuj zaliczyć I sem administracji bez nauki. a jeśli Cię nie stać na czesne (bo przecież do włodka chodzą dzieci elity z Orlenu<lol2> ) to żaden problem - dostaniesz stypendium i spokojnie starczy na opłatę i bilet do domu:P pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polibuda Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 12:50 Moich rodziców nie stać na zafundowanie mi studiów w exclusive school of art :P więc musiałam iść na badziewną bezpłatną i w dodatku państwową uczelnię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pchełka Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.plock.msk.pl 20.04.07, 20:15 Administracja jest trudnym wydziałem i wiele osób podejmujących studia we Włodku z myślą, że uczyć się tu nie trzeba po I roku wylatuje. Dla przykładu: na moim roku startowało 140 osób, po I roku dalszą edukację kontynułuje do dziś 100 parę osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franio Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.plock.mm.pl 12.04.07, 22:48 > zajebiście logiczne <lol2> ale kultura, nie ma co... a Ty "polibudo" też jakoś nie udowadniasz tego co piszesz, broń swojej uczelni, ale lepiej idz sobie policz całkę, skoro masz taki wysoki poziom to nie trać tutaj czasu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polibuda Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 16:32 Ehhh te całeczki, kiedy to było? Wspaniałe czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny koles 22 Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.c153.petrotel.pl 21.04.07, 23:57 jezeli rajcuja cie calkio to masz OSTRO nawalone nie powiem gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polibuda Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 11:21 A gdzieś napisąłam, że mnie całki rajcują? Gratuluję umiejętności czytania ze zrozumienie,umiejętności myślenia i umiejętności wyciągania wniosków. A co do tego co mnie rajcuje to mało wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny koles 22 Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.c247.petrotel.pl 22.04.07, 18:58 "co do tego co mnie rajcuje to mało wiesz." i niech juz tak zostanie he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny koles 22 Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.c153.petrotel.pl 21.04.07, 23:53 wlodek ma najlepsza kadre wykladowcow najgorsza ma o dziwo polibuda, myslalem ze pwsz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polibuda Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 11:22 Ahaa no i wyjąsniła się sprawa z poprzednim wpisem - kolejny inteligent włodkowicowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.plock.msk.pl 22.04.07, 15:17 Gość portalu: polibuda napisał(a): > Ahaa no i wyjąsniła się sprawa z poprzednim wpisem - kolejny inteligent > włodkowicowski. Ahaa, a jaki ten, że wpis ma związek z inteligencją włodkowicowską? Jeśli juz coś piszesz to wypadałoby uzasadnić swoją wypowiedź. Na Włodku tego uczą, ale widzę, że na Polibudzie ani trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polibuda Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 08:18 No właśnie jego poprzedni wpis nie miał związku z tematem, więc wnioskuję, że rozumowania na włodku nie uczą a kolega raczej myślący się nie urodził. Dyskusja na temat głównego bohatera zeszła trochę na boczny tor i rozpoczeła się seria docinek, pojazdów, więc może pass? Bo mi sie grypsy kończą - niestety tego nie chcą uczyć na polibudzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 14:53 Stwierdzam, że musisz być bardzo pustą osobą. Podnieca Cię jakiś prowincjonalny odział PW i próbujesz udowodnić jaka to dzieki uczęszczaniu tam jestes inteligentna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny koles 22 Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.c153.petrotel.pl 23.04.07, 15:04 ale o co chodzi? yyyy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polibuda Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 18:45 Pusta osoba? Chyba za dużo ostatnio w lustro patrzysz. Jeśli podniecanie=rajcowanie, to już chyba była o tym mowa. Prowincjonalny odział PW? No tak zapomniałam, że SWPW jest jedyna w swoim rodziaju, ale wiesz ... osobiście wolę filię w Wyszkowie. Bo chyba tak jest z tą szkołą tak? Nie ma oddziałów, tylko filie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 17:27 hehe ale Ciebie łatwo sprowokowac;D;D; masz słabą psyche;P a ja osobiście mam głęboko opinie innych na temat PW i SWPW. ale i tak jestem od Ciebie lepsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polibuda Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 13:10 >hehe ale Ciebie łatwo sprowokowac;D;D; Na podstawie czego tak wnioskujesz? >masz słabą psyche;P j.w.? >a ja osobiście mam >głęboko opinie innych na temat PW i SWPW. Gratuluję :) >ale i tak jestem od Ciebie lepsza:) Ojejej, żeby Ci tylko woda sodowa do główki nie uderzyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 16:51 nie martw się:D:D:D: jestem spokojna, skromną i ułożoną dziewczynką:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polibuda Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 16:04 żal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny koles 22 Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka IP: *.c247.petrotel.pl 22.04.07, 18:57 yyy o co ci chodzi kolego?? widzisz moglem teraz "zablysnac" i cos napisac inteligentnego a wyszlo............jak zawsze LOL Odpowiedz Link Zgłoś
anitka_23 Re: Adasiewicz wyleciał z Włodka 04.07.07, 19:40 Włodkiwic to dobra szkoła, opinię złą wystawili mu Ci, których nie było stać na tą szkołę, jest na 11 miejscu najlepszych niepaństwowych uczelni magisterskich więc chyba więcej dodawać nie trzeba? a powiedzcie co po takim przykładowym "zarządzaniu i martketingu" w zawodowej wyższej będziecie robić? nic! czeka was klęska żywiołowa bo zawódówki tego typu w ogole nie są brane pod uwagę w rankingach, to są jedne z najgorszych szkół państwowych, do egzaminów prawie się nie uczą bo i tak zaliczają, mam wielu znajomych, którzy tam chodzą i jednak potwierdzają to zdanie, że jest tam totalny luz - uczyc sie nie trzeba, pozatym chciałam dodać, że w rzadko której szkole jest tak sympatyczne podejście do studenta, naprawde szkoda odchodzić z tej szkoły .. :( Odpowiedz Link Zgłoś